Cautare

9024 de rezultate pentru "emisiunea plus zece" (8.46 secunde)
Camelia Patrascanu a fost invitatul special al Mirelei Voicu la emisiunea Voi cu Voicu. Astrologul a anuntat schimbari importante pentru fiecare zodie, schimbari declansate de cateva tranzile astrale rare.
Irina Constantin) Alexandru Ganci a vorbit, la Antena 3, in emisiunea Conspiratii, despre alimentele care ne afecteaza inteligenta. Intrebat despre factorii care intervin in formarea unei populatii cu nivel scazut de inteligenta, Alexandru Ganci a raspuns, in emisiunea Conspiratii de la Antena 3:
As vrea sa vad si eu un intelectual care-l voteaza pe Basescu, mi-a spus deunazi, incintat de optiunea-i subinteleasa, un artist bucurestean aflat cu treburi profesionale in urbea noastra.
M-am uitat la emisiunea aia de la TVR cu candidati la presedentie si nu m-am putut abtine sa nu ma gindesc ce pervertit a ajuns votul la romani.
Sa moara de infarct liberalii care urmareau emisiunea, si alta nu! ... Fara indoiala au votat la greu liberalii care il injurau, printre dinti, in timp ce urmareau emisiunea.
- Mai mult decat un concert, sunt invitata la National FM miercuri, 19 mai, la ora 12:00, in emisiunea de televiziune "Portret de vedeta" care se transmite simultan si la Radio. ... Voi participa in emisiunea Roxanei Iliescu la B1, Marti 18 mai.
Acesta a prefatat derby-ul in emisiunea Sport Center, de pe Orange Sport, unde coleg de platou i-a fost Basarab Panduru. In emisiunea moderata de Silviu Tudor Samuila puteti urmari si toate reactiile dupa confruntarea dintre Farul si CFR Cluj.
De la inceputul anului, Romania a vandut obligatiuni in valoare de aproximativ noua miliarde de lei, iar pana la sfarsitul lui 2007 mai este programata o singura emisiune de titluri de trezorerie cu maturitate la zece ani, pe 20 decembrie, in valoare de 600 de milioane de lei.
Declaratiile au fost prezentate, joi seara, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3.
Pe 24 decembrie, am primit notificare de la BEST SRL ca avem de achitat peste zece milioane de lei, diferenta fiind onorariul.
Specialistii spun insa ca modificarea legii este tardiva, deoarece in cel mult sase-sapte luni oricum ar fi expirat perioada de interdictie la vanzare de zece ani.
"in cazul in care durata necesara pentru identificare si difuzarea informatiei solicitate depaseste zece zile, raspunsul va fi comunicat solicitantului in maximum 30 de zile, cu conditia instiintarii acestuia in scris despre acest fapt, in termen de zece zile".
Craiovenii care detin autoturisme mai vechi de zece ani ce depasesc valoarea unui voucher, adica 3.800 de lei, risca sa fie scosi de la plata alocatiei de sustinere a familiei Directia de Asistenta si Protectie Sociala a intocmit un raport prin care solicita consilierilor locali sa revizuiasca lista cu bunuri mobile care nu sunt de stricta necesitate in cazul craiovenilor care beneficiaza de alocatie.
Cei care s-au format in ultimii cinci ani, zece ani? ... Atunci cand eram eu premier, in 2000, eram la zece ani dupa Revolutie. ... Cei care s-au format in ultimii cinci ani, zece ani? ... Atunci cand eram eu, in 2000 eram la zece ani dupa revolutie.
Hollande, care este deputat al acestui departament, a luat sase buletine de vot din totalul de zece, inainte de a intra in cabina. ... Toti cei zece candidati la presedintia Frantei au trecut prin cabinele de vot duminica, in cadrul primului tur al scrutinului prezidential.
Cum a spus presedintele Comisiei de la Venetia - orice Constitutie o data a zece ani trece printr-o procedura de updatare la noile realitati. Noi am avut o prima revizuire in 2003, iata ca sunt zece ani de atunci.
Topul primelor zece banci in functie de active valabil pentru anul 2004 nu a suferit modificari semnificative, insa au fost consemnate evolutii diferite in ceea ce priveste cota de piata detinuta, chiar in randul primelor trei clasate, se arata intr-un raport al Bancii Nationale a Romaniei.
Pentru prima data in primele zece luni, ritmul de crestere a vanzarilor la autoturismele noi a scazut in octombrie sub nivelul de 60%.
Masinile fara stapan sau abandonate pe spatiul public vor fi ridicate intr-o perioada de zece zile de la data incheierii procesului-verbal de catre autoritati, adica de trei ori mai repede decat pana acum, prevede actul normativ care modifica legea privind regimul masinilor fara stapan.
Comparatia ministrului vine dupa zece ani de la prima sa intrare in subteran, iar remarcele au fost facute cu ocazia primei sale vizite in Mina Lupeni, in calitate de ministru al economiei si comertului.
google-analytics.com