Cautare

408 de rezultate pentru "elvetia ue" (3.22 secunde)
Elvetia, Belgia, Austria si Franta sunt doar cateva exemple dintre tarile vest-europene care sunt interesate de termopanele produse la noi in tara. De exemplu, unul dintre marii producatori exporta in Elvetia de la inceputul lui ianuarie.
Agentia NewsIn citeaza un fermier care a explicat ca s-a straduit sa gaseasca astfel de animale chiar in patria vacilor, in Elvetia.
O data cu intrarea in UE, portile universitatilor de prestigiu ale Europei s-au deschis si pentru oltenii care vor putea studia in orice tara europeana, iar diplomele le vor fi recunoscute si echivalate.
O data cu aderarea Romaniei la UE, craiovenii vor putea munci aproape in orice tara din UE. Pentru a-si gasi mai usor un loc de munca in una din tarile membre UE, craiovenii pot accesa site-ul Eures.
Potrivit MEC, pe parcursul anului trecut, conducerile unitatilor miniere subordonate companiei au plecat in 19 deplasari in strainatate, in Ungaria, Polonia, Republica Ceha, Germania, Finlanda, Austria, Mongolia, Italia, Olanda, Franta, Portugalia, Elvetia, Sri Lanka, Estonia.
Potrivit spuselor acesteia, cele mai solicitate destinatii in acest sens sunt Italia, Spania, Franta, Elvetia si Germania. ... "Doljenii prefera in general Europa - Spania, Portugalia, Franta, Italia, Elvetia", a spus Mirela Oanta, agent de turism la agentia Mapamond.
Tranzactia, care se ridica la o valoare totala de 90 milioane euro, vizeaza afacerile Shell cu GPL din Romania, Germania, Bulgaria, Spania, Cehia si Elvetia. ... In aceste conditii, francezii de la Rubis vor deveni lideri de piata in Romania si Elvetia pe domeniul GPL.
Romania se afla pe locul 15 in randul tarilor Uniunii Europene, in functie de investitiile straine directe atrase anul trecut, cu un total de 7,3 miliarde de euro, din care 6,5 miliarde euro au provenit din state comunitare, potrivit datelor publicate luni de biroul european de statistica, Eurostat.Statele Unite si Canada au fost sursa unor investitii straine directe de cate 100 de milioane de euro in Romania, iar alte 400 de milioane de euro au provenit din Elvetia, se mai arata in raport.
Preturile produselor electronice de larg consum din Romania se situau in primavara lui 2007 la 95 la suta fata de media din Uniunea Europeana, iar in cazul produselor electrocasnice la 93 la suta fata de media din UE, potrivit unui studiu publicat de Biroul de Statistica al Uniunii Europene (Eurostat).
Romania a devenit tara organizatoare GLOBAL FORUM 2009 in urma unei competitii cu Statele Unite ale Americii, Taiwan si Elvetia, pozitionand astfel orasul Bucuresti pe harta mondiala a Societatii Informationale si creand oportunitati de parteneriate si cooperare internationala pentru stimularea industriei IT&C din intreaga regiune.
Compania de transport Eurolines a suplimentat cursele de autocar din Romania catre Marea Britanie, Austria, Italia, Spania, Germania, Elvetia, Belgia si Ungaria, dupa ce spatiile aeriene ale mai multor state europene au fost inchise din cauza norului de cenusa vulcanica.
LAFARGE (Franta), HEIDELBERG CEMENT (Germania), HOLCIM (Elvetia) in subsectorul ciment, CARMEUSSE (Elvetia) in domeniul varului, BPB (Anglia), producerea ipsosului si produselor din ipsos;
In stagiul de pregatire din Antalya, recent incheiat, aluministii au disputat trei amicale, inregistrand 1-1 cu FC Biel (Elvetia, liga a 2-a), 3-1 cu FC Costuleni (Republica Moldova, liga 1) si 2-2 cu FC Winterthur (Elvetia, liga a 2-a).
Nu a facut-o, iar acum va astepta meciurile amicale cu Elvetia si Austria.
Alina Popa(Elvetia/Romania) Arnold Sport Festival este cea mai importanta reuniune din lumea culturismului in SUA. ... In prezent locuieste si se antreneaza la Zurich in Elvetia.
Antrenorul nationalei Romaniei, Victor Piturca, a convocat ieri zece stranieri pentru turneul din Elvetia si Austria, programat in perioada 27 mai - 6 iunie, informeaza site-ul oficial al FRF.
Mijlocasul a afirmat ca Romania trebuie sa castige meciurile cu Austria si Elvetia, chiar daca sunt partide amicale. ... Reprezentativa Romaniei va disputa partide amicale cu Elvetia, pe "Swissporarena"
"Nationala" se prezinta, azi, la penultimul test inaintea startului preliminariilor CM 2014 si, dupa 1-0 cu Elvetia, de saptamina trecuta, selectionerul a prins aripi.
Pe 7 iulie, Sala Polivalenta din Bucuresti va gazdui un concurs international, cu participarea echipelor Romania, Franta, Italia, Germania, precum si a unor sportive din Belgia, Elvetia, Grecia si Suedia, calificate la Jocurile Olimpice de la Londra, fiecare in cautarea celei mai bune forme pentru cucerirea podiumului olimpic.
Alt rezultate notabile au fost victoriile cu Elvetia (1-0 in deplasare) si Belgia (2-1 acasa) ori egalul cu Uruguay (1-1 la Bucuresti).
google-analytics.com