Cautare

408 de rezultate pentru "elvetia ue" (3.07 secunde)
Selectionerul nationalei Romaniei, Victor Piturca, a convocat, astazi, zece stranieri pentru turneul din Elvetia si Austria, programat in perioada 27 mai - 6 iunie, informeaza site-ul oficial al FRF.
Elvetia - Romania 0-1 Pustiul aflat la prima convocare la nationala mare a reusit aseara sa aduca victoria Romaniei.
Elvetia — Ecuador, la Brasilia, in Grupa E 22,00: ... Elvetia — Franta, la Salvador, in Grupa E Sambata 21 iunie: ... Honduras — Elvetia, la Manaus, in Grupa E 23,00:
S-a intors recent dintr-o calatorie in Italia, Austria, Elvetia si Budapesta. ... Italia, Ungaria, Austria si Elvetia. ... Elvetia e foarte frumoasa, dar scumpa, Italia e foarte frumoasa si e foarte apropiata de noi, Budapesta este un oras exceptional.
Acum in Elvetia stau intr-un apartament, ales, e drept, dupa toate regulile feng shui. ... Simplu, acolo unde imi este inima, iar cum acum inima este in Elvetia, uite ca mi-am urmat sotul in Elvetia.
Luni, am plecat in primul lung turneu de dupa revolutie, la Basel, in Elvetia (turneul s-a prelungit si in anul urmator, datorita marelui succes al "Traviatei" de Verdi. Dupa trei saptamani de la cununie, a venit sotul meu sa ma vada in Elvetia. ... - In Elvetia.
O asociatie din Elvetia militeaza pentru transfuzii de la nevaccinati. ... Organizatia a fost refuzata de toate spitalele din Elvetia.
In drumul spre turneul final la Campionatului European din 2024, Romania a fost repartizata in grupa I, alaturi de Elvetia, Israel, Kosovo, Belarussi Andorra. ... Pare ca Elvetia are cele mai mari sanse, dupa ne luptam cu Israel si Kosovo. ... Elvetia, Israel, Romania, Kosovo, Belarus, Andorra Grupa J:
Ca Elvetia e o echipa mai slaba decat a vazut-o el acum la turneu? Elvetia e o echipa puternica, buna, dar nici una de care sa iti fie teama, frica.
Autoritatea monetara din Elvetia a trecut din nou la contraatac. ... Datornicii in franci, propriii lor dusmani In mod paradoxal, desi asteapta deprecierea francului, atat datornicii imprumutati in franci, cat si bancile creditoare care au accesat francii din Elvetia contribuie la intarirea francului.
Istoric Webul a fost inventat in 1989 la Centrul European de Cercetari Nucleare (CERN) din Geneva, Elvetia.
Hasotti, intr-un comunicat dat publicitatii, si-a exprimat duminica speranta ca presedintele PD, Emil Boc, i-a sanctionat pe ministrii democrati pentru acceptarea acordului bilateral cu Elvetia, criticat dur de ziaristi, in conditiile in care presedintele Traian Basescu a contestat acest document.
Compozitii ale lui Beethoven sau Mozart au fost adesea aplaudate de publicul orchestrei Mehter, insa muzica traditionala turceasca este promovata la festivaluri din toata lumea • Band Flutes and Drums (Elvetia):
Un vehicul al gigantului IT Google a surprins, pe o autostrada din Elvetia, o aparitie uimitoare pe cer, iar fotografia a fost postata pe serviciul Google Earth. ... Fotografia a fost realizata de vehiculul Google Earth pe autostrada 5, in apropiere de localitatea Walensee, in Elvetia.
(Kosovo, o regiune cu o populatie formata in proportie de 90% din etnici albanezi, a fost recunoscuta oficial, de peste 55 de state - inclusiv Statele Unite ale Americii si majoritatea tarilor membre UE, ca stat suveran si si-a declarat independenta fata de Serbia la 17 februarie 2008.) De aici si pana la aprinderea unor sentimente secesioniste in toate colturile lumii nu a mai fost decat un pas.
au plantat pe una in poarta Palatului Elisabeta sa transmita ultimele stiri din Elvetia ! Bun inteles, la casa fostului rege din Elvetia nu se intampla nimic, fostul monarh se odihneste in frigiderul morgii de cativa ani.
Spre comparatie, elvetienii, campionii europeni in materie, consuma 11 kilograme de ciocolata pe cap de locuitor, iar media UE este de 10 Kg., au explicat analistii.
De altfel, Romania este singura tara din grupul sau regional (denumit UE+ - ce include statele UE plus Islanda, Norvegia, Elvetia si Israel) care indica in proportie atat de mare Parlamentul drept cea mai corupta institutie, Lituania si Israelul inregistrand 23% pareri negative, Bulgaria 21%, Cehia 12%, iar restul tarilor europene sub 10%.
Majestatea Sa Regina Ana a Romaniei, sotia Regelui Mihai I al Romaniei, a murit la varsta de 92 de ani, la Spitalul din Morges, in Elvetia, a anuntat Casa Regala printr-un comunicat.
Trebuie spus ca in ultimii ani tot mai multe familii instarite isi trimit odraslele pentru doua-trei saptamani in Anglia, Franta, Germania sau Elvetia sa invete limba si sa intre in contact cu obiceiurile locului.
google-analytics.com