Cautare

408 de rezultate pentru "elvetia ue" (3.38 secunde)
In statiunile de schi din Elvetia, situatia sta insa altfel. Cele mai multe restrictii au lasat loc relaxarii, inclusiv pentru persoanele nevaccinate.
Elvetia permite schimbarea genului cu o simpla cerere la Starea Civila. ... Elvetia a votat acum trei luni legalizarea casatoriei intre persoane de acelasi sex.
Elvetia renunta, incepand cu data de 3 februarie, la restrictiile Covid-19. Numarul de cazuri descoperite pe 2 februarie a fost de 41.000.
Elvetia a construit o centrala hidroelectrica subterana. Centrala poate incarca simultan 400.000 de baterii de masini. Investitia valoreaza 2,30 mld.
Elvetia a invins vineri seara nationala Serbiei, scor 3-2, si s-a calificat in optimile de finala ale Cupei Mondiale. Cealalta echipa calificata din grupa G este Brazilia, care a pierdut, scor 0-1, meciul cu echipa Camerunului.
Un barbat de 45 de ani, din Drobeta Turnu Severin, a furat in cursul anului 2010, impreuna cu alte persoane, bijuterii si ceasuri din mai multe magazine din Austria, Germania si Elvetia, in valoare de peste 120.000 de euro.
Favorita este Elvetia, clar. ... Trebuie sa castigam punctele cu echipele care par mai inferioare si ce o fi cu Elvetia va fi un bonus.
Romania a scos nesperat un rezultat de egalitate in Elvetia, dupa ce gazdele au condus cu 2-0 si au ratat o sumedenie de ocazii uriase de a inscrie.
Pentru a reduce risipa alimentara, un ONG din Elvetia a pus frigidere pe strada, cu mancare gratis. Produsele provin de la restaurante sau magazine si orice trecator se poate servi.
Cererile de azil in UE au crescut cu 28% in primul semestru al anului. 19.000 de migranti au cerut azil in UE, Norvegia si Elvetia.
EURO 2024. Romania a invins Elvetia pe Arena Nationala, scor 1-0, si a incheiat grupa I pe primul loc, neinvinsa.
Draga, eu nu sunt Elvetia, sunt presedintele Romaniei", i-a replicat Iliescu unui jurnalist. Avem o Constitutie, sunt presedintele tarii, e firesc sa am de-a face, sa ma intalnesc cu prim-ministrul sau cu ministrul de Externe.
PPE este totodata si singura formatiune politica europeana care are reprezentanti din toate cele 25 de state membre ale UE. ... Pe de alta parte, si PPE este extrem de interesat pentru a atrage prozeliti din viitoarele state membre ale UE.
Australia -151 la 46, Austria - 465 la 185, Belgia - 641 la 245, Canada - 2.069 la 152, Marea Britanie - 778 la 161, Suedia - 149 la 34, Elvetia, Franta, Germania, Italia, Spania si Statele Unite (toate acestea cu scoruri foarte mari in favoarea lui Basescu).
Singurul dosar finalizat pana acum si trimis spre judecare este cel in care Mischie a fost acuzat de contrabanda cu arme, pentru ca si-ar fi introdus ilegal in tara o arma de vanatoare din Elvetia, pe care nu ar fi declarat-o la vama.
In septembrie anul trecut, inainte de demisie, trebuia sa plec la o clinica din Elvetia, unde obtinusem un card pentru o operatie experimentala la inima.
Plasele vin de la o firma din Elvetia, lider in domeniu in Europa. In iunie se va finaliza lucrarea. Fondurile vin de la Banca Europeana pentru Investitii - 290 de miliarde de lei vechi.
A activat in Occident, ani la rand, cu grade pe umeri, in ciuda faptului ca Romania semnase cu organizatiile euro-atlantice (la care adera la vremea aceea) protocoale ce ne interziceau trimiterea la post a ofiterilor sub acoperire in tarile UE sau NATO.
Situata in Vestul Europei, Franta are limite Belgia, Luxemburg, Germania, Elvetia, Italia, Monaco, Marea Mediterana, Spania, Andorra, Oceanul Atlantic si Canalul Manecii.
Regele Mihai - care implinise 96 de ani in 25 octombrie - a incetat din viata in 5 decembrie, la resedinta sa din Elvetia.
google-analytics.com