Cautare

463 de rezultate pentru "elevi" (3.22 secunde)
La acest telefon la care vor fi furnizate informatii care vizeaza strict inscrierea. Autoritatile estimeaza ca vor fi inscrisi la clasa pregatitoare aproximativ 190.000 de elevi. (Sursa: Gandul)
Acestia au citit, in liniste, din cartile preferate, in semn de sustinere pentru cei 15.000 de elevi din mediul rural, dar si pentru a trage un semnal de alarma asupra accesului redus la lectura pentru copiii din comunitatile rurale defavorizate.
Obiectivul general al proiectului il constituie dezvoltarea abilitatilor de integrare pe piata muncii a 80 de tineri elevi din ani terminali prin servicii inovatoare de practica in intreprindere simulata, de-a lungul a 18 de luni.
Astfel, costul unui bilet de acces in muzeu care include vizitarea expozitiilor "Comorile Chinei", "Tezaur Istoric", "Lapidarium-Copia Columnei lui Traian", precum si a expozitiilor temporare ce vor fi amenajate pe parcurs, va fi de 25 lei pentru adulti, 15 lei pentru pensionari, 7 lei pentru elevi, studenti si persoane cu handicap usor si mediu, 50 lei pentru pachet familial care include 2 adulti si maxim 3 copii cu varsta pana in 18 ani.
Adulti - 6 lei Card Euro '26 - 1,5 lei Elevi si studenti - 1,5 lei Pensionari - 3 lei
De asemenea, la ora 12.30, 50 de elevi merituosi din scolile bucurestene vor forma Guvernul copiilor, in prezenta primului-ministru Victor Ponta, a Ministrului Educatiei Nationale Remus Pricopie, a Ministrului delegat pentru Invatamant Superior, Cercetare Stiintifica si Dezvoltare Tehnologica Mihnea Costoiu, precum si a altor membri ai Cabinetului", se arata in comunicatul postat pe site-ul Guvernului.
160 dintre elevii bucuresteni care au sustinut evaluarea nationala au obtinut nota 10 la examenul de limba si literatura romana, in timp ce la matematica au fost inregistrate 1286 de note de 10. 87 de elevi bucuresteni au obtinut nota 10 atat la matematica, cat si la romana.
In prezent, obiectivele turistice din zona nu sunt puse in valoare si nici nu sunt incluse in traseele turistice, cu exceptia Cabanei Leghia si a Taberei de elevi Leghia.
Au trecut peste doua decenii de reforma in educatie si totusi foarte multi elevi au intrat la liceu cu note sub 5.
Sunt cateva zeci de caini in acest perimetru, delimitat intr-un capat de Institutul pentru Ocrotirea Mamei si Copilului Alfred Rusescu (fost Emilia Irza) si in celalalt capat de o cantina studenteasca si o scoala generala cu cateva sute de elevi (in localul scolii sunt organizate cateva sectii de votare cu prilejul alegerilor, dl Ontanu o stie cu siguranta, ca-i la al treilea mandat).
Sustinator permanent al educatiei in cadrul programelor scolare si extrascolare, a sustinut proiecte anuale si de scurta durata, in scoli si gradinite, dar si in centre educationale si after-school-uri, ca si profesor psiholog si voluntar colaborator, avand deschidere la sute de elevi.
Profesori violenti Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, recunoaste ca avem cazuri de elevi spitalizati din cauza violentei in scoala. Si nu numai din cauza violentei intre copii, ci, mai grav, din cauza violentei profesorului asupra copiilor.
A inceput prin a avea un numar extrem de mic - 16 elevi ingineri la Scoala de ingineri hotarnici de la "Sfantul Sava" -, iar astazi Universitatea Politehnica din Bucuresti numara 25 000 de studenti, 1 300 de cadre didactice, un campus - o minune pe care o datoram arhitectului profesor Octav Doicescu si rectorului Constantin Dinculescu.
Trebuie sa avem in vedere ca nevoile de pe piata muncii nu ar trebui sa fie luate in considerare in detrimentul dobandirii de catre elevi a unei baze de cunostinte cat mai mare, deoarece aceasta este cea mai buna garantie pentru adaptarea la schimbarile pietei fortei de munca.
Inspectoratele au obligatia de a raporta, periodic, MEN evolutia situatiei si masurile care se impun privind posibilitatea frecventarii cursurilor de catre elevi si cadrele didactice pentru luni, 27 ianuarie.
De exemplu, asigurarea transportului gratuit de catre mijloacele de transport in comun in mediul urban si nu numai pentru grupurile de elevi si profesori insotitori in perioada desfasurarii programului "Scoala altfel".
Tot pentru asigurarea dezvoltarii optime a tinerei generatii se vor lansa, la nivel national, programe educationale destinate elevilor, asigurarii prezentei scolare a tinerilor din mediul rural si acordarii de burse de merit atat pentru elevi, cat si pentru studenti.
Va interactiona si cu alti elevi sau profesori, nu ai cum sa scapi de asta. Dar trebuie sa urmareasca partea distractiva a vietii, sa-si urmeze interesul.
elevi si studenti - 5 lei, pensionari - 10 lei, adulti - 20 de lei. Rezervarea locurilor se face pe adresa de e-mail:
De asmenea, am observat ca se pune un accent deosebit pe faptul de a nu se da meditatii propriilor elevi, iar conflictul in cauza este unul cu adevarat real, a carui interzicere o sustin.
google-analytics.com