Cautare

463 de rezultate pentru "elevi" (2.48 secunde)
In Concursul de desene Carrefour Online Paste 2015 pot fi inscrise doar plansele copiilor care sunt elevi in clasele 0-VIII.
In cursul diminetii care a urmat, un consilier al scolii elementare Alexander, pe nume Edith Beiling - impreuna cu un alt consilier, doi elevi, un profesor si secretarul scolii - au zarit prin geam un obiect neobisnuit, aparent in forma de inel, si s-au grabit afara sa-l vada mai bine.
In anul 1999, sase dermatologi belgieni au infiintat Euromelanoma, care s-a raspandit rapid pe intregul continent si este acum activa in 33 de tari.
Mariustuca.ro / Elevii care vin la scoala cu stomacul gol sunt neatenti, pierzand zilnic, primele doua ore de cursuri (Autoare: Magda Marincovici) Peste doua treimi dintre cadrele didactice australiene au la cursuri elevi care nu mananca dimineta.
Astfel, in 2007, Fundatia Soros indica, doar in randul elevilor de gimnaziu, un numar de doua ori mai mare decat cel prezentat de autoritati - 170.000 elevi.
Astfel, datele arata ca, in anul scolar 2013-2014, 100.000 de elevi fie nu au promovat examenul de bacalaureat, fie nu au participat la acest examen.
A obtinut medalia de argint la IYIPO (International Young Inventors Project Olympiad, Tbilisi, 2013 cu proiectul Hungry cat-animation based learning environment” conceput pentru a-i ajuta pe elevi sa deprinda cunostinte de fizica printr-un program animat pe website.
Actuala campanie CSR vine in continuarea campaniei PROFI te premiaza!” in urma careia sute de mii de elevi se bucura deja de cele 5381 de calculatoare performante, software educațional, 226 de videoproiectoare si accesorii IT pe care PROFI le-a donat in perioada 2011-2013 catorva sute de scoli pentru a da o sansa in plus elevilor de azi pe piata globalizata a muncii, de maine.
AISB a inregistrat reusite academice de exceptie, iar absolventii scolii, precum si alti fosti elevi au fost acceptati la universitati de prim rang din lume.
Primii elevi ai Scolii Comerciale Austriece din Romania (o'SCAR) vor incepe pregatirea lor pentru o cariera de succes in domeniul vanzarilor luni, 14 septembrie, la Colegiul Economic Costin C.
Dupa anul 1990, sistemul de invatamant romanesc a fost intr-un proces continuu de reorganizare, uneori laudat, alteori criticat, ajungand astazi la stadiul de lipsa de reforma, management defectuos, lipsa investitiilor in infrastructura scolara, salariile mici care nu motiveaza cadrele didactice, elevi si parinti dezorientati.
Insa la Universitatea Copiilor am regasit elevi care isi doresc sa stie si sunt parca mai constienti de nevoile lor si de ceea ce este important pentru ei.
Este de datoria noastra sa intelegem ca acest fapt va duce la o schimbare necesara in sistemul de invatamant, in special prin implicarea si responsabilizarea tuturor actorilor si nu doar a copiilor, care sunt implicati direct oricum in calitate de elevi.
Vacanta intersemestriala constituie un prilej de odihna si de destindere pentru elevi si pentru cadre didactice, la mijlocul unui an scolar.
Desi generatiile de elevi, iar mai tarziu de absolventi tampiti, scoase de acest invatamant incompetent, se succedau sistematic si implacabil, acestia continuau, in mod inexplicabil, sa obtina premii peste premii la diferitele concursuri si olimpiade internationale, atragand respectul si aprecierea din partea competitorilor considerati net superiori.
- Discutiile din comisie s-au purtat fara indoiala pe conditia de astazi a cadrului didactic si pe faptul ca in ultimii 5 ani de zile, din sistemul de invatamant s-au pierdut circa 200.000 de elevi, cifra demografica este in scadere si, ca urmare, nu cred ca se solicita bugetul mai mult decat s-a acordat in acest an in sistemul de invatamant, a precizat presedinta Comisiei, senatoarea Ecaterina Andronescu.
- concurs de pictura in acuarela - participantii vor fi 10 elevi de la clasa de pictura din cadrul Palatului Copiilor Calarasi;
Locatarul care a contactat redactia, ne-a mai adus la cunostinta faptul ca majoritatea dintre ei erau elevi ai Colegiului Economic.
De sambata, 5 pana duminica, 6 noiembrie 2016, de orele 10 de dimineata pana la 6 seara. Pret bilet: 4 lei, 2 lei (elevi, studenti, pensionari).
4 lei, 2 lei (elevi, studenti, pensionari) xxx Sfantul Ierarh Nicolae, San Nicoara si Mos Nicolae. Ma mir din nou.
google-analytics.com