Convex Network S.R.L., in parteneriat cu Colegiul Tehnic Energetic Bucuresti si Qipa Individual Development S.R.L., organizeaza prima dezbatere informativa de o zi din cadrul proiectului "Practica in intreprindere simulata", in data de 30.04.2013, intre orele 14-17.
Scopul acestei intruniri este de a familiariza elevii si profesorii cu ofertele eductionale din mediul universitar si preuniversitar si pasii de urmat pentru inscriere.
Obiectivul general al proiectului il constituie dezvoltarea abilitatilor de integrare pe piata muncii a 80 de tineri elevi din ani terminali prin servicii inovatoare de practica in intreprindere simulata, de-a lungul a 18 de luni.
Prin pregatirea elevilor in ani terminali, proiectul de fata contribuie la realizarea obiectivului Domeniului major de interventie 2.1 al POSDRU : "Dezvoltarea aptitudinilor de munca a persoanelor aflate in situatia de tranzitie de la scoala la piata activa si in consecinta imbunatrirea insertiei acestora pe piata muncii." Proiectul se incadreaza in Operatiunile orientative :"Dezvoltarea si furnizarea serviciilor de orientare, consiliere si indrumare in sprijinul tranzitiei de la scoala la viata activa" si " Dezvoltarea actiunilor inovatoare in vederea imbunatatirii tranzitiei de la scoala la viata activa".
Formatul de dezbatere prilejuieste un dialog deschis in cadrul caruia vor lua cuvantul atat reprezentantii institutiilor partenere, cat si reprezentanti ai invatamantului romanesc.
Pentru mai multe detalii si informatii referitoare la proiectul "Practica in intreprindere simulata" - POSDRU/109/2.1/G/81777 puteti contacta: Olimpia Muresan, Asistent proiect, [email protected]
Proiect cofinantat din FSE-POSDRU Investeste in oameni!