Cautare

463 de rezultate pentru "elevi" (2.73 secunde)
Buzaul se mandreste cu o scoala unica in Europa: este singura care a redus poluarea la minimum.
daca banii publici au fost paraduiti in asemenea hal,pe lucrari date la prieteni, inseamna ca doar firimituri, cum ar fi salile de sport sau lapte si corn pentru elevi, au ajuns si la noi, poporul de la care au fost luati.
E dreptul lor, ca reprezentanti ai unui numar de cetateni, sa-si faca numarul atunci cand vorbesc de “tarisoara noastra draga“. Dar de aici si pana la obligatia intonarii Imnului la inceputul orelor de catre elevi este o cale lunga!
Ministrul Educatiei compara testele de saliva facute de elevi cu cele de sarcina. Sau cu taierea unghiilor. Spune ca niciuna dintre aceste activitati nu este un act medical.
Potrivit unor surse citate de Antena 3, agentul, care purta si vesta reflectorizanta in momentul accidentului, mergea insa in scoli sa-i invete pe elevi Educatie rutiera.
de burghez ori elevi care să aibă ce obiecte de laborator să strice, îl rog să
Este o abordare extrem de facila, care n-are cum sa nu prinda la elevi. Mai ales ca la ordinea zilei este si parerea ca elevul trebuie sa decida singur ce are de facut.
Mai multi elevi de la Liceul Brassens din Paris au protestat joi dimineata fata de hotararile presedintelui Macron, iar jandarmii au inabusit protestele prin violenta fata de liceeni.
Elevi din peste 100 de scoli invata de astazi online, din cauza Omicron. Tulpina ultracontagioasa a infectat in ultima saptamana 27 de mii de copii, iar parintii primesc continuu informari despre colegi ai copiilor sau profesori care s-au imbolnavit.
şi de la elevi. In Romania însă, profesorii cer din toate părţile, dar cand se uită
Dascalii l-au pornit, constienti ca sute de mii de elevi invata acum altceva, ce nu se preda in nici un manual, in nici o scoala:
Daca ar fi doar niste elevi chiulangii, ei ar invoca greva de la metrou pentru lipsa de la ore. Nu este insa cazul.
Cand ne referim la calitatea absolventilor nostri din perioada anterevolutionara nu avem in vedere olimpicii, evident un motiv de satisfactie nationala, dar, oricum, exceptii valoroase, dar intr-un procentaj subunitar fata de numarul total de elevi.
Cand ne referim la calitatea absolventilor nostri din perioada anterevolutionara nu avem in vedere olimpicii, evident un motiv de satisfactie nationala, dar, oricum, exceptii valoroase, dar intr-un procentaj subunitar fata de numarul total de elevi.
A fost, de departe, cel mai bun profesor pe care l-am avut si imi amintesc ca noi, cei dintr-a XII-a D, eram topiti dupa modul in care stia sa se apropie de elevi si, mai ales, pentru ca, spre deosebire de alti dascali, era foarte cinstit si corect in tot ceea ce facea, de la problemele foarte grele pe care le rezolva sub ochii nostri si pana la meditatiile (gratuite) pe care le dadea celor care doreau sa urmeze o facultate cu profil tehnic.
Ne obisnuiseram sa vedem doar la stirile de la ora 5.00 cum elevi de liceu fura pistolul bunelului din sertar si-si impusca colegii in cap.
Maine, peste 1.000 de elevi din liceele bucurestene si-au propus sa participe la un mars pentru a protesta fata de violenta in scoli.
Chiar daca e doar o proba de verificare, opt elevi au fost eliminati din sali pentru tentativa de frauda. Iar peste 30.000 au absentat de la examen.
Elevi care au bani si alte prioritati, dar nu au chef de invatat, au luat totusi examenul. Ba mai mult, cu note destul de mari pentru "conditia lor" de vesnici codasi ai clasei sau corigenti.
De la sute de euro pe noapte pentru a asculta Dunarea Albastra intr-un hotel apartinand unui lant celebru si pana la cativa zeci de euro pe noapte pentru cei mai fara posibilitati, tineri, studenti, elevi, grupuri.
google-analytics.com