Cautare

459 de rezultate pentru "eden line" (3.25 secunde)
Intalnirea conducerii Partidului Social Democrat cu tinerii, cu varsta sub 35 de ani, care au accesat formularele de inscriere on-line in PSD, in prima luna a campaniei "Inscrie-te acum in PSD", sta sub sloganul "Batalia abia incepe".
Vann, a anuntat astazi ca incepand cu luna septembrie 2012 persoanele care doresc sa aplice pentru obtinerea vizei pentru SUA se pot programa on line pentru interviul de la Sectia consulara, informeaza Agerpres.ro.
Vann, a anuntat ieri ca, incepand cu luna septembrie, cei care doresc sa aplice pentru obtinerea vizei pentru SUA se pot programa on-line pentru interviul de la sectia consulara.
Specialistii sustin ca romanii nu au incredere in aceasta forma de comert si ca trebuie sa se faca mai mult pentru sensibilizarea populatiei si a mediului de afaceri, in general, pornind de la sistemul de invatamant, din moment ce platile on-line tin de cultura antreprenoriala.
"Cam 10% din clientii craioveni au apelat la agentie dupa ce au vazut ofertele on line.
"Acesti oameni fac parte din cea mai mare retea de piraterie on line din Europa. ... Analistii economici bulgari considera ca pirateria on line din tara lor are legaturi cu crima organizata la nivel national, fiind una dintre piedicile in procesul de aderare la Uniunea Europeana.
In opinia lui Friedman, "de vreme ce noua generatie traieste practic on line este incurajator sa ii vezi pe tineri folosind acest puternic mijloc de informare in masa intr-un mod atat de util si constructiv".
Raspuns on line In perioada urmatoare, Birourile Judetene de Renta Viagera vor fi informatizate. "Toate dosarele incheiate vor fi arhivate si transmise prin internet catre Oficiul National de Renta Viagera Agricola (ONRVA), urmand ca raspunsul sa fie primit on line.
Renta viagera de pe internet se lasa asteptata Programul national prin care reprezentantii Oficiului National de Renta Viagera Agricola (ONRVA) vor da raspuns on line la dosarele depuse la Biroul Judetean nu a fost inca demarat din pricina faptului ca nu toate Birourile Judetene au fost informatizate pana in prezent.
Situatie identica si in cazul SC Agro Line SRL Constanta, o alta firma fantoma prin care evazionistii cu cereale au pagubit statul cu zeci de miliarde lei.
Potrivit unui raport al Asociatiei editorilor, in 2005, achizitiile on line de carti au crescut cu 28 la suta. ... In total, vanzarile on line de carti au atins 3.621 de milioane de euro, cu 0,4 la suta mai mult decat in 2004.
Usoare si compacte, motoarele Subaru BOXER cu cilindrii dispusi orizontal opus sunt mai line si mai eficiente decat modelele cu motor in linie sau de tip V. ... Acest sistem cu rapoarte incrucisate permite schimbari mai line ale treptelor de viteza si o performanta sportiva.
Juriul a fost compus din 38 de jurnalisti, iar votarea s-a facut on line, pe site-ul www.masinaanului.ro.
Solicitarile pentru finantare din fondurile guvernamentale alocate acestor programe se vor depune la sediul OTIMMC Constanta unde vor fi inregistrate on-line, tinand cont ca finantarile vor fi atribuite nu numai in functie de eligibilitatea proiectelor si a beneficiarilor, ci si dupa principiul "primul venit, primul servit".
Sistemul este asemanator cu cel din tarile europene“, a explicat Silviu Cotiga.„Registrele depuse sunt gestionate de Bucuresti“Potrivit legislatiei în vigoare, angajatorii puteau transmite registrele atât on line (procedura presupunea ca angajatorii sa se prezinte la ITM pentru a obtine aprobarea accesului la portal - denumire utilizator si parola), cât si prin e-mail, pe baza de semnatura electronica (www.inspectia muncii.ro), respectiv pe suport electronic (CD sau discheta), direct la ITM Dolj.
pachete de produse si servicii asociate contului curent care vor fi lansate în a doua parte a acestei luni - noul cont curent va fi pus în valoare prin asocierea cu alte produse si servicii ale bancii, precum carduri de debit si credit, interogari de sold si retrageri gratuite de numerar la ATM, tranzactii on line sau la telefon, diverse plati etc.;
Misiunea Casa a lansat vineri, la Craiova, www.mctv.ro, prima televiziune on line dedicata amenajarilor interioare si exterioare. Aceasta îsi propune sa faca trecerea de la teorie la practica în ceea ce priveste acest domeniu.
Specialistii BitDefender au detectat în ultimele trei zile mai multe atacuri asupra clientilor bancilor românesti, prin care li se cere sa-si actualizeze datele conturilor de on line banking sau sa raspunda câtorva întrebari referitoare la serviciile bancii.
Principiul pe baza caruia se ofera finantarea va fi 'primul venit, primul servit!', a spus Mona Luminita Turcitu.  Cererile de finantare, completate on line Organizatorii evenimentului le-au explicat oamenilor de afaceri prezenti la eveniment ca persoanele interesate sa depuna proiecte pe domeniile de mai sus pot aplica online pe un sistem informatic special creat pentru a facilita accesul la cererea de finantare.
„Odata cu adoptarea ordonantei de urgenta, procedura este preluata în întregime de Registrul comertului, prin directorii oficiilor Registrului comertului de pe lânga tribunale“, a explicat Camelia Spataru.  Înregistrare on line, în trei zile lucratoare Formele de desfasurare a activitatilor economice în mod independent prevazute de acest act normativ sunt:
google-analytics.com