Cautare

459 de rezultate pentru "eden line" (4.08 secunde)
Decizia nu face decat sa mareasca teama din randul companiilor media, alimentata de ascensiunea continua a YouTube pe piata on line.
Mai mult, pentru a-i convinge pe clientii on-line ai bancii sa le dea datele personale precum numarul de cont si codul PIN, atacatorii promit o polita de asigurare a conturilor bancare de pana in 50.000 euro.
Pentru cei care nu stiu Wikipedia este o enciclopedie on-line foarte cuprinzatoare, pe care se pot gasi aproape orice informatii despre orice domeniu, tehnologie, personalitate etc. ... Pentru 14$ CD-ul ofera articole de o calitate superioara fata de cele on-line, fiind prelucrate de angajatii Wikipedia.
Furtul de conturi de jocuri, profitabil Pentru anul care urmeaza, raportul ofera si câteva predictii legate de furtul de conturi pentru jocurile on line, care tinde sa devina la fel de profitabil ca si cel de conturi bancare.
Compania americana Microsoft a anuntat, la sfârsitul saptamânii trecute, ca a facut o oferta de preluare a gigantului media on line Yahoo pentru 44,6 miliarde de dolari, ceea ce a dus la avansul actiunilor Yahoo cu 56%, scrie Reuters, citat de NewsIn.Microsoft a declarat ca ofera 31 dolari/actiune pentru preluarea Yahoo, cu 62% mai mult fata de nivelul de tranzactionare a actiunilor Yahoo la închiderea sedintei bursiere de pe piata Nasdaq.„Respectam în mod deosebit compania Yahoo“, a aratat, într-un comunicat, directorul general al Microsoft, Steve Ballmer.
Lipsa unei componente de securitate din programul Adobe System, folosit pentru a distribui filme si emisiuni TV pe internet, permite utilizatorilor sa înregistreze gratuit din serviciul video streaming al Amazon.com, informeaza smartnews.ro, citând Reuters. Bresa de securitate expune continutul video on line la piraterie excesiva, cu efecte asemanatoare celor resimtite de industria muzicala în "era" Napster, si este prezenta pe serverele Adobe Flash video, la care sunt conectate toate playerele companiei de pe aproape toate calculatoarele "legate" la internet.
Era colaborarii publice pe internet este înca la "pubertate", a declarat fondatorul Wikipedia, Jimmy Wales, într-un interviu acordat Agentiei France -Presse."Guru" al comunicarii on line, de 42 de ani, Jimmy Wales, în încercarea de a demonstra impactul pe care îl are Wikipedia, a facut referire la o calatorie pe care a întreprins-o recent în India, unde a întâlnit un tânar care i-a povestit ca a folosit informatiile de pe Wikipedia pentru a trece examenele clasei a XI-a.
, au fost controlati 185 operatori economici care desfasoara activitati comerciale on-line. In urma controlului, au fost depistate nereguli la 103 operatori economici, acestia fiind sanctionati cu 60 de avertismente si 43 de amenzi contraventionale.
Comisia respectiva a decis pe 17 noiembrie ca prieteniile on line ar putea da impresia ca avocatii sunt in postura de a influenta deciziile prietenilor lor judecatori.
"Latinii iubesc retelele sociale, si noi suntem foarte activi on-line", a declarat J. ... Ea a subliniat ca latino-americanii petrec on-line in mediu cu o ora si jumatate mai mult decat alti locuitori din SUA.
disponibila on-line) - Twain, Mark: My First Lie, and How I Got Out of It (disponibila on-line) - William, Bernard:
Vita de Vie este cea mai recenta confirmare in line-up-ul artistilor romani de la B’ESTFEST Summer Camp, trupa urmand a sustine pe data de 5 iulie un show special, ce va include exclusiv piese de pe binecunoscutului album "Fenomental".
Line-up-ul complet al editiei din acest an a festivalului Rock The City se prezinta astfel:
Top Line Europa impreuna cu Cristi Pascu au fost gazdele evenimentului de lansare a noului brand de cosmetice dedicat barbatilor, American Crew. ... Anul acesta, la a 15-a editie a celebrei competitii Behind the Chair, Stylist Choice, American Crew este votat Favorite Men's Line.
Primul festival dedicat iubitorilor de bere altfel se prezinta cu un line-up de zile mari, ales pe masura berilor prezentate in festival.
Top Line organizeaza cel mai important eveniment dedicat frumusetii profesionale de top, intre 29 septembrie - 2 octombrie, la Bucuresti. Andreea Marin iubeste produsele Top Line si s-a bucurat in exclusivitate de serviciul Beauty Concierge.
A doua formatie tanara invitata sa faca parte din line-up-ul concertului este ARTHUR, un proiect de rock instrumental, care a luat nastere in iunie 2015, avand ca element principal chitara. ... Line-up final:
Asa cum subliniaza Greenwald, "aceste documente GCHQ sunt primele care dovedesc ca un guvern occidental major foloseste unele dintre tehnicile cele mai controversate pentru a raspandi inselaciune on-line.
organizarea de evenimente, catering, atelier de ceramica, magazin on-line de obiecte traditionale maramuresene, atelier de croitorie si magazin on-line cu show-room pentru articole vestimentare de si accesorii.
organizarea de evenimente, catering, atelier de ceramica, magazin on-line de obiecte traditionale maramuresene, atelier de croitorie si magazin on-line cu show-room pentru articole vestimentare de si accesorii.
google-analytics.com