Cautare

459 de rezultate pentru "eden line" (2.74 secunde)
Consumatorii de media vor putea accesa gratuit pagina de web "Media Index", prima baza de date on line cu informatii despre companiile de media din Romania si patronii lor incepand de astazi, cand se sarbatoreste Ziua Mondiala a Libertatii Presei.
TAG Grup este atat producatorul gamei de uniforme medicale TAG Medical Line, cat si distribuitor al produselor Scholl, incaltaminte medicala si saboti medicali.
Sorina Soescu desfasoara activitate de consultanta medicala la Centrul de Sanatate Natura si on-line (e-mail), scrie carti si articole de popularizare si este implicata intr-un program de formare in domeniul detoxifierii prin dieta si terapii naturiste.
- help-line - aplicatii - cursuri de managementul stresului - servicii de ingrijire la domiciliu - campanii de mediatizare a bolilor Unde ii gasiti pe cei de la APAA:
ea are o prezenta substantiala on-line si desfasoara un prozelitism pe Internet, producand un numar mare de comentarii. La fel de prezenti au fost si scepticii conventionalisti, ceea ce a asigurat un volum apreciabil de dezbateri intre cele doua parti.
Top Beauty Trade Show are loc in perioada 1-4 octombrie 2015 in Bucuresti la sediul Top Line: Bd Regina Maria 14, sector 4, Bucuresti.
Scaderile de luminozitate sunt de obicei foarte usoare, lumina stelelor diminuand, cu mai putin de 1 la suta, o data la fiecare cateva zile, saptamani, sau luni, in functie de marimea orbitei planetei, a explicat astronomul Phil Plait publicatiei on-line Slate magazine.
El a declarat publicatiei on-line Live Science: - Folosind tehnologiile noastre actuale, semnalele noastre de radio si televiziune, raspandite in spatiu, nu le-am putea detecta de pe cel mai apropiat sistem stelar de Pamant.
In loc sa fie legaturi frumoase, line intre neuroni, se incalcesc si fac un fel de scurtcircuit. De ce se intampla asta?
Toate aveau muchii line, rotunde, in interiorul acestei nave, nu existau modificari abrupte de contur. Arata de parca totul fusese facut dintr-o singura bucata.
Astfel s-a ajuns ca in 1935 sa functioneze sapte scoli primare in limba romana (Adina Berciu-Draghicescu, Farseroti, moscopoleni, meglenoromani - valorificarea on-line a patrimoniului cultural, Bucuresti, 2011, pp.
Cum se obtin banii Depunerea cererilor de finantare se face in perioada 12 iulie - 10 august 2006, iar incepand cu 6 iulie se pot face si inscrieri on line, conform instructiunilor care vor fi publicate pe site-ul www.cancelarie.ro.
Claudia Butuc a declarat ca programarile primarilor la interviul pentru verificarea dosarului de proiect se fac automat, printr-un program special, in functie de ora si data la care s-a efectuat inscrierea on line.
Materialul "Debransarea de la incalzire, la cheremul vecinilor", publicat luni, 31 iulie, in cotidianul nostru, a starnit un val de comentarii pe site-ul Gazetei de Sud http://www.gds.ro si [email protected].
Comisia Europeana a mentionat in raportul sau de monitorizare din mai ca este nevoie ca, in plan legislativ, Romania sa adopte cinci proiecte care au un dead-line precizat - 30 august.
In privinta guvernarii actuale, senatorul PSD a dat, involuntar, o mostra a incoerentei de care vorbea anterior, aratand ca partidul sau nu va renunta la motiunea de cenzura impotriva Executivului, chiar daca Tariceanu va prezenta un guvern restructurat pana pe 21 martie, adica dead-line-ul dat de social-democrati liberalilor.
Ponta considera ca cei 5.000 de tineri social-democrati care protesteaza on-line pe site-ul PSD impotriva atitudinii lui Vanghelie reprezinta un semnal destul de puternic.
Spre deosebire de localele trecute, anul acesta, o parte importanta a campaniei candidatilor este cea on line. Primul pas a fost facut deja de primarul Antonie Solomon, care si-a lansat un blog.
Conform unor declaratii facute editiei on-line a unui saptamanal local, Bar a adunat o gramada de semnaturi pentru a organiza o noua Conferinta Judeteana menita a realege un presedinte pentru filiala din Bihor.
Adrian Nastase, Mircea Geoana, Calin Popescu-Tariceanu si Bogdan Olteanu au negociat, duminica noaptea, o alianta PSD-PNL la guvernare, cu Mircea Geoana premier, aceasta oferta urmand sa fie prezentata in sedinta CExN al PSD, aflata in desfasurare, relateaza cotidianul "Gandul" in editia on-line de luni.
google-analytics.com