Proaspata victorie a echipei Otelul Galati nu l-a lasat indiferent nici pe presedintele Organizatiei Judetene a Partidului Verde, Ion Stefan. Acesta a tinut ieri sa-i felicite pe fotbalistii care au cistigat in fata "otomanilor" de la Trabzonspor. Liderul "verzilor" galateni nu a scapat ocazia de a pune accent pe investitiile aproape nule din fotbal si din intreg sportul galatean si a punctat faptul ca si asa, fara dotarile necesare, si fara "vedete" de calibru national sau mondial, echipa galateana a iesit invingatoare.

"Putem face performanta si fara fala, si fara vedete, si asa ar trebui facut si in politica. Trebuie sa scapam de vedetele si echipele care exista la ora actuala in politica galateana si sa se creeze alte echipe care, desi nu vor avea oameni foarte cunoscuti, ar putea face ceva pentru oras", a spus Ion Stefan.

Acesta a mai tinut sa adauge faptul ca o strategie pe termen mediu si scurt, aplicata de autoritatile locale, ar putea salva sportul galatean prin atragerea de investitii in acest sector.