Cautare

1277 de rezultate pentru "dosar" (2.79 secunde)
Daca pentru astfel de fapte ati primit si o pedeapsa mai inedita, respectiv daca ati fost obligat sa zugraviti cu bidineaua postul de politie din Pecica? 5. Daca ati avut dosar penal pentru furt de lemne?
Domnule, este un dosar in care nu exista denuntator, martor sub acoperire sau martor care sa spuna ceva despre Solomon.
Este vorba de un dosar care nu are legatura cu rambursarile de TVA. GdS: Mai au averi aceste persoane? E.C.:
Este vorba de un dosar care nu are legatura cu rambursarile de TVA. GdS: Mai au averi aceste persoane? E.C.:
Bilantul PNA mai arata ca, in 2004, institutia a recuperat pagube de 500 de milioane de euro (adica de patru ori bugetul institutiei pe anul trecut) - in conditiile in care intr-un dosar penal rezolvat toate cheltuielile sint avansate de stat si urmeaza sa fie recuperate de la cei trimisi in judecata - numai procurorii Sectiei a II-a recuperind, prin prejudicii si sechestre, peste 494 de miliarde de lei.
Nici chiar perspectiva unui dosar la DNA nu ii mai convinge sa accepte masuri care le slabesc autoritatea in partid sau in judetele pe care le controleaza.
Al treilea dosar retras din concurs este cel al comisarului Valentin Mustatea, refuzat pe motiv ca nu indeplineste una din conditiile de baza de participare, aceea de a avea cel putin 2 ani intr-o functie de conducere din cadrul politiei.
De altfel, acest Parasca avea obiceiul sa se laude ca le-a facut dosar parlamentarilor PSD Valer Marian si Gheorghe Ciocan, precum si unor primari PSD, cum ar fi cei din comunele Cehal, Racsa, Calinesti Oas s.a.
O solutie mult mai eficienta ar fi luarea la purecat a administrarii banului public, domeniu in care noul premier este eminamente indreptatit sa se uite - cheltuaiala pe dosar, stadiul investitiilor, stadiul cheltuiri banului, daca sporurile salariale s-au facut cu respectarea prevederilor legale, care este stadiul de lucru efectiv al celor 4 milioane de dosare care isi asteapta rezolvarea.
Desi la nivelul judetului Constanta sunt multe masini care ajung la cumparator prin intermediul acestor retele, nu exista nici un fel de dosar deoarece, in prima faza, masinile sunt inmatriculate acolo unde li s-a facut vama si anume, cu precadere, in Bucuresti sau in judetele Timis, Arad, Bihor si Satu Mare.
"Baietii destepti" reprezinta un singur dosar pe masa noului premier, majorarea salariilor, refacerea bugetului si regandirea lui, acordul cu FMI cu tot ce presupune - management privat, privatizari, listari pe bursa sunt tot atatea domenii unde trebuie actionat rapid.
Surse bine informate sustin ca actuala putere pregateste atacuri formidabile la adresa lui Adrian Nastase, materializate printr-un dosar la PNA, acesta fiind de fapt adevaratul motiv pentru care Nastase incearca sa intre din nou sub aripa ocrotitoare a Bunicutei.
Ar fi o rusine ca membrii Cabinetului sa mearga la aceste reuniuni doar cu un dosar in mana ca sa faca act de prezenta.
De pilda, prin aceasta prevedere, procurorul care i-a facut dosar penal lui Ludovic Orban - recent achitat de ICCJ - este pasibil sa fie acuzat de abuz in serviciu.
- Eu vreau ca in spetele mele inventate, acest dosar politic bazat doar pe marturii mincinoase, sa le rezolv doar in instanta.
Asa se intimpla, de pilda, cu plafonul de la care abuzul in serviciu devine penal, ori cu posibilitatea ca procurorii sa ancheteze autoritatile publice pentru decizii politice â€" cum procedeaza, chiar in aceste zile, DNA, care a facut dosar penal celor care au redactat si adoptat OUG!
I s-ar face dosar de catre procurori minunati de tipul Onea sau Portocala, sub obladuirea la fel de minunatilor Lazar si Kovesi.
La Judecatoria Craiova exista deja un dosar in care Negoescu, prin procuratorul sau, a introdus o actiune in constatare pentru nulitatea absoluta partiala a certificatelor de mostenitor obtinute de rudele sale, care l-au exclus de la mostenire.
"Cred ca acel dosar, care este unul mai vechi, a fost si o comanda politica”, a adaugat Gheorghe Dragomir.
Executivul va putea modifica in vacanta parlamentara Legea privind accesul la propriul dosar de Securitate, cunoscuta sub denumirea de Legea Ticu, au decis ieri deputatii din Comisia juridica, acceptand un amendament al PNL la proiectul privind abilitarea Guvernului de a emite ordonante.
google-analytics.com