Cautare

1277 de rezultate pentru "dosar" (3.42 secunde)
Pe langa desfiintarea lui Iliescu, sutele de revolutionari au cerut si demisia deputatului Emilian Vasile Cuteanu, fost secretar de stat la Secretariatul de Stat pentru Problemele Revolutionarilor din decembrie 1989 si obiectul unui dosar penal pentru abuz in serviciu contra intereselor publice, precum si de efectuarea de operatiuni financiare incompatibile cu functia sa.
Bendei este cercetat pentru ca ar fi ticluit probe nereale in dosarul presupusului dosar de santaj. Fostul sef RCS&RDS este urmarit penal ca urmare a unei plangeri depuse de Sorin Alexandrescu pentru denunt calomnios.
Nu port niciun fel de ura sa u ranchiuna completului de judecata sau celor care m-au adus intr-un dosar... l-am iertat si pe domnul procuror.
S-a intocmit dosar de executie care a fost incredintat executorului judecatoresc Marius Eugen Balica si s-a incercat vanzarea dalei pietonale in anul 2003.
Conducerea Camerei a decis ieri sa anuleze licitatia privind achizitionarea de servicii de transport si cazare in strainatate pentru deputati, deoarece la licitatie a depus un dosar legal doar un singur participant, a precizat presedintele Camerei, Bogdan Olteanu.
Mi-a adus unul, un dosar gros, de vreo cateva kilograme. Era unul dintre registrele condicelor de operatii din spitalul nostru.
Astfel, potrivit Primariei, in cazul lui Anton Garbacea nu este facuta dovada proprietatii asupra imobilului revendicat, iar in cazul lui C.C. Sturdza nu sunt depuse la dosar inscrisurile in copie legalizata.
"Nu mi-am imaginat ca este posibil sa pierdem cu toate atuurile in dosar, dar, dupa cum se vede, nici judecatorii si nici expertii numiti de ei nu tin cont de documentele primariei.
Cand unul era sa fie avansat pe un post important sau in grad de general, iesea un dosar de coruptie, de imoralitate etc.
violoncelistul roman nu este parte din dosar. Politia nu a gasit in apartamentul lui nimic suspect, iar procurorul de caz nu a cerut audierea lui.
Astfel, in conformitate cu Legea privind accesul la propriul dosar si deconspirarea politiei politice, CNSAS va prelua in gestiune toate documentele privitoare la exercitarea drepturilor prevazute de legislatie, cu exceptia documentelor care privesc siguranta nationala.
Babele care, pe cand erau fete, n-au avut dosar bun si n-au mai facut liceul ori vreo scoala mai inalta.
Intr-un alt dosar - ca raspuns la o intrebare ridicata in parlament din partea deputatului laburist din circumscriptia Don Valley, Martin Redmond - un capitan al RAF a colectat informatii despre rapoartele OZN primite de personalul de aparare aeriana pe o perioada de 30 de ani, incheiata in 1996.
hai sa-i acuzam si pe unii de la PDL si le facem dosarele in asa fel incat nici cel mai exigent judecator sa nu-i poata condamna pe baza probelor pe care le punem noi in dosar!
Dupa seria nesfarsita de achitari decise de judecatori in dosarele intocmite de Kovesi si portocalele ei din DNA, iata ca si Augustin Lazar, seful de atelaj de la Parchetul General, claseaza un dosar penal deschis la cererea lui Kovesi.
Price i-a pus pe masa, in 1973, lui Puthoff, un dosar cu rezultatele unei investigatii facuta din proprie initiativa, prin care spunea ca a identificat si a descris patru locatii in care s-ar afla baze subpamantene ale extraterestrilor.
Un alt dosar, nici el cunoscut inainte, dar cu ACCES DESCHIS, este intitulat AFACERI POLITICE - SPATIUL COSMIC - OBIECTE ZBURATOARE NEIDENTIFICATE (OZN-URI), provenind de la sediul central al Ministerului Afacerilor Externe si al Comertului din Noua Zeelanda;
Ce credeti, cand spune ca nu vede protocoalele secrete, are o problema la ochi sau la dosar? Sa nu-l invidiem pe Ludovic Orban pe care va rog sa-l salutati.
In plus, procurorul public din Ivrea, Giuseppe Ferrando, a initiat o ancheta, anuntand pe 12 iunie ca a deschis un dosar, care permitea carabinierilor de la statia Venaria sa ceara esaloanelor Fortelor Aeriene sa spuna ce anume s-a intamplat cu singurul scop de a clarifica, daca este cazul, intreaga afacere.
In consecinta, a doua zi, el a trimis un raport catre sistemul de management al cazurilor, de la asociatia MUFON (Reteaua Mutuala de OZN), care a deschis un dosar de investigatie, alocandu-l filialei MUFON din Italia.
google-analytics.com