Cautare

1277 de rezultate pentru "dosar" (4.02 secunde)
Discutiile despre meritele sau nemeritele lui Kovesi pentru a ocupa functia de europrocuror sef, pentru care o pregatesc minutios partizanii sai de la Bruxelles, sunt aruncate in aer de un comunicat al Sectiei de Investigare a Magistratilor, condusa de respinsa Adina Florea, in care se specifica ca fosta sefa DNA este convocata ca martor (deocamdata) la audieri intr-un dosar de coruptie!
In consecinta, a doua zi, el a trimis un raport catre sistemul de management al cazurilor, de la asociatia MUFON (Reteaua Mutuala de OZN), care a deschis un dosar de investigatie, alocandu-l filialei MUFON din Italia.
- Nu trebuie sa-ti faci dosar, ca la noi? - Nu faci doar o cerere, ci prezinti munca depusa si masurata prin publicatiile realizate.
Secretarul Colegiului CNSAS, Constantin Buchet, a declarat ca CNSAS a clasat cazul lui Corneliu Turianu, care a sustinut ca a vazut un dosar de informator al premierului Calin Popescu-Tariceanu.
"Recursul procurorilor se va judeca luni, la ora 13.00, dar nu cred ca vor fi probleme decat daca procurorii aduc probe noi la dosar.
In acest sens, la DADR Dolj a fost depus un singur dosar, pentru o paguba de 5.567 de tone de peste, a carei valoare a fost estimata la 44.500 RON", a spus Cristina Vladu.
Norica Nicolai sustine ca in acest moment Justitia romaneasca se afla intr-o postura foarte delicata, intrucat are un dosar de terorism, fara sa-l aiba pe nici unul dintre cei doi acuzati, Omar Hayssam si Mohamad Munaf.
"In momentul de fata mai sunt 76 de infractori inca nejudecati, care au fost pusi in libertate de instante si asupra carora SRI sau SIE sau DGIPI nu pot actiona decat in baza unor mandate emise de judecatori sau procurori, legislatia nepermitandu-le sa continue supravegherea dupa ce un dosar de criminalitate economica sau un potential terorist a ajuns in instanta", a mai spus Basescu.
"Domnul Voiculescu are probleme cu propriul dosar la CNSAS, dar striga lupul". Boc i-a adus aminte liderului conservator ca democratii au fost primii care au sustinut adoptarea Legii Lustratiei in procedura de urgenta, prin asumarea raspunderii.
Cealalta persoana care a dorit sa intre in audienta la deputatul Laurentiu Mironescu a depus un dosar referitor la o firma si un prejudiciu de 10 miliarde de lei.
Ca sa nu mai vorbim de tacerea de-a dreptul scandaloasa care s-a asternut asupra fraudei savarsite de Romned, care a luat jumatate din plajele romanesti cu un dosar de licitatii falsificat.
Potrivit unui comunicat, CGC sustine demersul Societatii Academice Romane privind difuzarea numelor colaboratorilor fostei Securitatii, care sunt in functii publice, conform articolului 2 al Legii privind accesul la propriul dosar si deconspirarea politiei politice.
Dan Voiculescu a anuntat ieri ca in cel mult o luna va veni cu o formula prin care sa scape de guvernarea alaturi de democrati, carora le-a facut un dosar de guvernare si pe care ii acuza ca intentioneaza sa urmeze exemplul PSD si sa devina un partid-stat, un partid al presedintelui.
Colegiul Consiliului National de Studiere a Arhivelor Securitatii a stabilit ca din data de 22 august va incepe audierea politicienilor care au dosar la CNSAS.
"Cel mai probabil informator al securitatii a fost si fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu si sa nu mai spunem despre Traian Basescu - al carui dosar nu este de gasit", a declarat Corneliu Neagoe, presedintele Organizatiei Municipale a PPCD Constanta.
Basescu a subliniat din nou ca nu a colaborat cu Securitatea comunista si ca nu exista nici un astfel de dosar pe numele sau, ci doar rapoarte de rutina, de pe vremea cand era comandantul navei Navrom, note care erau date de toti cei care ieseau in afara tarii in interes de serviciu.
"Cristian Radulescu, liderul grupului PD din Camera Deputatilor, va fi luat in discutie, el avand dosar de retea. Domnul Turianu, care a fost propus de catre Cristian Radulescu ca membru in CNSAS, a inceput o munca asidua de discutii subterane cu toata lumea", a spus Gusa.
Liderul liberal a mai spus ca este jenanta cererea lui Basescu de a i se face public dosarul si s-a declarat este convins ca seful statului a avut cel putin dosar de urmarit, avand in vedere cariera sa.
Asa se face ca "Replica" nu l-a iertat nici de aceasta data pe deputatul George Dragomir, care a marturisit ca, desi falsul sau dosar cu Securitatea l-a dezamagit, ii place politica, strategiile pe care trebuie sa le gandeasca din acest punct de vedere, asa ca va continua.
Este pusa de Cozmin Gusa si de Mircea Dinescu, care sunt disperati ca si din ultimul dosar, de altfel minuscul, venit la SIE, reiese ca eu am refuzat in mod categoric colaborarea cu Securitatea", a declarat Corneliu Vadim Tudor.
google-analytics.com