Cautare

1277 de rezultate pentru "dosar" (4.71 secunde)
modificarea legii privind accesul al propriul dosar si deconspirarea Securitatii ca politie politica, modificarea unor prevederi dintr-o lege din 2002 care vizeaza salarizarea si alte drepturi ale magistratilor, precum si uniformizarea reglementarilor referitoare la acordarea unor sporuri salariale stabilite printr-o lege din 2004 privind organizarea si functionarea in cadrul Ministerului Public a Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism.
Desi eu am prezentat la dosar si cateva sentinte prin care aratam care au fost si restul deciziilor din tara”, si-a exprimat nemultumirea Ionel Chirita, adaugand ca "aceasta este modalitatea prin care justitia romana intelege sa se faca dreptate”.
Politia face deocamdata cercetari in acest dosar foarte voluminos, urmind ca la finalizarea lor acestea sa fie inaintate catre Parchet.
„Aceasta prima intalnire se inscrie in seria eforturilor Romaniei de cuplare la demersurile internationale pentru rezolvarea conflictului transnistrean, Ucraina fiind parte a formatului pentagonal de negocieri pentru solutionarea acestui dosar.
In acelasi dosar, Rodica Stanoiu, fost ministru al Justitiei si actual senator PSD si Florin Georgescu, fost vicepresedinte PSD si actual prim-viceguvernator al BNR au fost pusi oficial sub acuzare de catre Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie.
Ieri, Biroul de presa al Parchetului instantei supreme a comunicat ca solutia data in acest dosar este de neincepere a urmaririi penale.
Avocatul a recunoscut ca noua plangere pe care a depus-o la Parchet survine si scandalului provocat de procurorul Viorica Stoica, care initial a lucrat in primul dosar, dupa care a fost schimbata ca urmare a demersului de a-l audia pe Traian Basescu la Palatul Cotroceni.
Vicepresedintele democrat, Ioan Oltean, a declarat ieri ca ministrul Monica Macovei a gresit referindu-se la cazul Ciupe, intrucat s-a pronuntat intr-un dosar nedefinitivat, existand riscul influentarii deciziei judecatorilor Inaltei Curti de Casatie si Justitie.
Este inacceptabil ca intr-o tara democrata cineva care a depus o plangere penala sa fie amenintat cu un dosar anonim“, a declarat Mona Musca, referindu-se la plangerea penala depusa la Parchet de Ujeniuc impotriva presedintelui Camerei, Adrian Nastase.
In toamna anului trecut, patronul de la UREX Rovinari a fost trimis in judecata intr-un alt dosar de Parchetul de pe linga Inalta Curte de Casatie si Justitie, pentru inselaciune, delapidare si fals in inscrisuri sub semnatura privata.
Fratele omului de afaceri sirian Omar Hayssam este cercetat intr-un dosar complex de evaziune fiscala, el reusind de altfel sa paraseasca Romania dupa ce a transferat un milion de dolari in strainatate.
Furiosi pana peste cap, italienii din Sant‘‘Agata Bolognese sunt acum nevoiti sa soseasca rapid cu intregul dosar de presa.
Presedintele Camerei, Adrian Nastase, a declarat ca, in momentul in care premierul Calin Popescu- Tariceanu a explicat ca legea tine de ansamblul de legi prioritare pentru integrarea europeana, a trebuit sa se verifice a€ždaca acest proiect are dosar complet pentru aceasta proceduraa€œ.
fusesem respins din motive de dosar. Am plecat in concediu, in ce stare puteti banui, asteptand chemarea la armata. Doi ani si cateva luni.
La randul sau, Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta, a transmis ieri mass-media, referitor la citatia DNA, ca intregul dosar este nimic altceva decat o facatura, „minciuni adunate la gramada”.
Toti cei opt oameni de fotbal au contestat decizia Curtii de Apel Bucuresti la instanta suprema, care va da o sentinta definitiva in acest dosar.
Din fericire Mirela Lavric s-a ales doar cu cateva zgarieturi si nu a ramas internata in spital. Politistii au deschis un dosar penal in acest caz.
In acest dosar se fac verificari privind modul in care Adrian Nastase a cumparat un imobil si terenul aferent acestuia din Strada Zambaccian.
Omul de afaceri Vasile Geambazi a efectuat plata. Becali a achitat prejudiciul si pentru Dumitru Cioflina si Victor Babiuc, ambii condamnati in acelasi dosar.
Cand este vorba sa inainteze un dosar in instanta, nu castiga nici un proces, mai ales cand e vorba de cazuri de mare coruptie".
google-analytics.com