Cautare

5272 de rezultate pentru "dolj 28 08 2009" (3.90 secunde)
În Dolj, datele statistice arata ca la începutul lui 2008 lucrau 52.000 de oameni în sistemul public (majoritatea bugetari) si 66.700 de persoane în sectorul privat.
Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Dolj a incasat de la mediul de afaceri pe luna ianuarie mai putin cu aproape patru milioane de euro (aproximativ 15 milioane de lei) decat in aceeasi luna din 2008.
Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Dolj a incasat de la mediul de afaceri pe luna ianuarie mai putin cu aproape patru milioane de euro (aproximativ 15 milioane de lei) decat in aceeasi luna din 2008.
In Dolj, PFA-urile se inchid voluntar in numar mare. ... Potrivit Oficiului Registrului Comertului (ORC) Dolj, de la inceputul anului si pana acum au fost radiate din evidente 34 de societati comerciale (dizolvate sau lichidate anterior) si 158 de persoane fizice autorizate (PFA) sau asociatii familiale, la cererea membrilor acestora.
BNR Dolj considera ca "aceste cresteri devin ingrijoratoare" si ca firmele sunt cele care au inregistrat cele mai multe credite neachitate in termen. ... Pana la inceputul lunii mai, creditele nerambursate la timp au ajuns in Dolj la peste 108 milioane de lei.
Administratia Nationala a Imbunatatirilor Funciare (ANIF) a contractat pentru 2011 irigarea a 26.500 de hectare de teren agricol in judetul Dolj, o suprafata extrem de mica dupa parerea specialistilor. ... In 2009, in Dolj au fost irigate 70.000 de hectare, adica dublu fata de 2010 si 2011.
"In general, exista evaziune in toate domeniile in care bunurile se livreaza direct catre populatie, iar volumul de desfacere este foarte rapid", spunea recent seful Garzii Financiare (GF) Dolj, Cornel Corcoveanu.
Primarul si viceprimarul si-au dat spor de dispozitiv, fiindca erau in comisia pentru situatii de urgenta, si spor de conditii vatamatoare, pentru ca lucrau la calculator Primarul Marin Marcu si viceprimarul Marian Ilie din comuna doljeana Breasta si-au dat ilegal mai multe prime si sporuri in 2009.
În 2009, combustibilul, cafeaua, tigarile, bauturile alcoolice, energia electrica si altele vor fi din start mai scumpe.
Asa cum se intampla si in cazul unora dintre consilierii judeteni din Dolj, ale caror averi, daca nu au scazut, s-au conservat sau au crescut considerabil. Gazeta de Sud v-a prezentat luni averile parlamentarilor de Dolj in vremuri de restriste.
Zeci de oameni s-au inghesuit ieri la sucursala APIA Dolj, pentru a solicita subventia pentru animale. Sediul sucursalei Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) Dolj parea neincapator ieri - dimineata pentru zecile de oameni veniti sa solicite subventia acordata de stat pentru bovine, ovine si caprine.
Fiscul doljean a inregistrat cereri de rambursari de TVA in iunie mai mici decat in lunile anterioare din 2009. ... Cererile de rambursari ale taxei pe valoarea adaugata (TVA) in Dolj s-au diminuat considerabil in iunie 2009 fata de lunile anterioare, a anuntat Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Dolj.
Casa Nationala de Asigurari de Sanatate a suplimentat in august bugetul Casei de Asigurari de Sanatate (CAS) Dolj cu 13.157.000 de lei.
Pentru ca au avut in 2009 afaceri de peste 70 de milioane de lei, au multi angajati si detin active importante, peste 40 de firme doljene vor trece de la anul in categoria marilor contribuabili. ... Cateva zeci de firme din Dolj au avut afaceri bune anul trecut.
Camera de Comert si Industrie Dolj solicita Camerei Nationale sa explice cum s-au cheltuit banii in perioada 2008 - 2011.
Astfel, in mai 2009, firma Dial-Ton a incheiat un contract de furnizare produse, respectiv cartele telefonice, cu SC OMV Petrom SA.
Suprafata care va fi irigata de ANIF in 2009 a crescut cu peste 4.500 de hectare fata de anul trecut.
In Dolj, numarul lor se ridica la 5.800.
Invatamantul si sistemul de asistenta sociala sunt prioritatile bugetului judetului Dolj in acest an, in timp ce din lista de investitii cei mai multi bani sunt alocati reabilitarii Aeroportului din Craiova.
Directorul coordonator al Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Dolj, Eugen Calinoiu, a explicat, in cadrul primei conferinte organizate de la instalarea in functie, ca in luna mai 2009 au crescut incasarile catre bugetul consolidat fata de mai 2008, pentru ca s-au marit sumele provenite din executarile silite "in toate formele stabilite de lege".
google-analytics.com