AGERPRES informeaza: Adrian Nastase spera ca senatorul Sergiu Nicolaescu sa se razgandeasca in privinta demisiei din PSD.
Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, si-a exprimat marti speranta ca senatorul Sergiu Nicolaescu sa se razgandeasca in privinta demisiei sale din partid.
"Domnul senator Sergiu Nicolaescu si-a anuntat decizia fara sa comenteze motivele foarte mult, spunand, totusi, ca este vorba de o forma de divort. Eu sper ca este vorba, deocamdata, doar de un anunt, de o intentie. Pana la ‘ultima infatisare‘, poate ca decizia finala va putea sa fie revizuita sub aspectul hotararii domnului Nicolaescu si eu sper ca lucrurile se vor intampla asa", a declarat Adrian Nastase.
In context, Adrian Nastase a subliniat pretuirea pe care o poarta lui Sergiu Nicolaescu, avand la baza o colaborare care dureaza de peste 20 de ani. "Eu il pretuiesc foarte mult, avem o relatie veche de colaborare. Ma stiu cu dansul de peste 20 de ani si mi-ar parea rau ca aceasta decizie sa ramana definitiva", a declarat Adrian Nastase. Intrebat daca va incerca sa-l convinga pe Sergiu Nicolaescu sa se razgandeasca in privinta deciziei sale, liderul social-democrat a raspuns afirmativ: "Eu personal, da".
Senatorul Sergiu Nicolaescu a anuntat, luni, la sedinta grupului social-democrat, ca demisioneaza din Partidul Social Democrat. El a declarat, marti, ca demisia sa din Partidul Social Democrat, partidul din care a facut parte ‘‘mai bine de 20 de ani‘‘, poate fi asemanat cu un divort. Senatorul a precizat ca exista o ‘‘nepotrivire de caractere‘‘ intre el si ‘‘anumiti oameni‘‘ din conducerea actuala a PSD.