Cautare

139 de rezultate pentru "divort" (2.86 secunde)
Presa vremii a relatat ca Stefan si-a trecut toate aceste proprietati si o parte din bani, in total un milion de euro, pe numele mamei sale, Sanda Liteanu, incercand sa evite complicatiile unui partaj, in cazul unui divort.
Este un sprijin in timpul perioadelor dificile ale vietii, cum ar fi pierderea unei persoane dragi, divort, etc. Este un masaj relaxant si energizant in acelasi timp, nu este obositor, nu este dureros si nu se bazeaza pe tehnicile masajului clasic sau ale masajului suedez.
Resemnate (dupa al doilea divort). Implinite (dupa primul sau al doilea copil). Distruse (dupa primul avort). Renascute (dupa prima zi de scoala a copilului).
Modul in care comunici in cuplu poate sa determine cat timp vei mai petrece in relatia respectiva.In articolul de azi am ales sa vorbesc despre cateva semne care pot prezice daca relatia va dura sau se indreapta spre despartire/divort.
Procurorii arata in rechizitoriu ca in noaptea de 29 spre 30 august 2007, "pe fondul unor relatii conflictuale preexistente legate de un iminent divort generat de presupusele relatii extraconjugale ale sotilor, in timp ce se aflau in dormitorul matrimonial, discutiile au degenerat, context in care Cristian Cioaca i-a aplicat sotiei sale, Elodia Ghinescu, multiple lovituri, soldate cu decesul acesteia".
Acesta ii reproseaza indirect fostei sale sotii nu doar ca a ales sa expuna public, la un post de televiziune, viata lor de familie si neintelegerile pe care le-au avut dupa divort - despre plecarea Violetei in Turcia sau despre faptul ca artistul ar fi lipsit de la ultima aniversare a Violetei si de la sedinta cu parintii.
De asemenea, exista numeroase studii care demonstreaza impactul negativ al infertilitatii asupra casniciei si asupra calitatii vietii de familie, fiind recunoscut faptul ca imposibilitatea de a avea copii poate cauza in multe cazuri instrainarea partenerilor si poate conduce la divort.
"Dragi prieteni, din noiembrie 2013, eu si Alina am decis sa ne separam vietile. E un divort de comun acord si vom avea amandoi grija de cea mica", a scris Catalin.
Alte cauze ale institutionalizarii sunt abandonul familial sau destramarea familiei prin divort. In general, familiile afectate de astfel de evenimente nu dispun de resursele necesare care sa le permita cresterea copiilor in conditii normale.
Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana se vor intalni pe 12 februarie la primul termen al celui de-al cincilea divort al lor.
Lipsa de dorinta sexuala, aversiunea fata de sex sau lipsa orgasmului reprezinta motive importante care duc la despartire sau divort.
divort, pierderea locului de munca, un accident etc. Am nevoie sa fiu recunoscut si sa mi se respecte identitatea, drepturile.
Cu alte cuvinte, ajung sa se indragosteasca, iesind cel putin la nivel emotional si psihic din relatia de cuplu. Bineineles, o astfel de relatie e mult mai periculoasa pentru ca mareste riscurile de a se ajunge la divort.
HotNews.ro informeaza: Nucleul dur al UE vrea sa tranteasca rapid usa in urma Marii Britanii /6 ministri importanti de externe sunt sambata la Berlin /Si celelalte 27 de state trebuie respectate Britanicii au decis ca vor sa plece, UE le spune:
Tanara, in varsta de 15 ani, a declarat ca a fost agresata si obligata sa urce in masina de tatal ei, care detine custodia exclusiva dupa divort.
Suferise si un atac vascular cerebral si trecuse printr-un divort. Ceea ce m-a impresionat e faptul ca sotia sa ii era alaturi.
La un an de la divort, Trump si Maples s-au casatorit, iar Trump a devenit tata pentru a patra oara.
Urasc sa se gandeasca la divort sau la despartire si cred ca totul are o solutie. Sunt foarte loiali. Pe de alta parta, daca relatia devine otravitoare si partenerul insala, Capricornul isi poate construi o carapace care sa lase in exterior jignirea partenerului.
- certificatul de casatorie/divort (daca este cazul); - pasaport (in termen de valabilitate); - buletinul/cartea de identitate si fisa de insotire (pentru persoanele din R.Moldova) (in termen de valabilitate, daca este in posesia dvs.);
In schimb, barbatii au probleme cu somnul atunci cand intampina probleme la serviciu sau in viata (divort, copii, bani), epilepsie, probleme cardiace, apnee de somn, depresie sau abuz de diverse substante.
google-analytics.com