Cautare

139 de rezultate pentru "divort" (3.27 secunde)
"Deci sunt destul de multe variante intr-o ecuatie cu mai multe necunoscute si va propun totusi sa asteptam cu calm momentul respectiv si sa vedem ce se mai intampla pentru ca, vedeti bine, un interviu sau cateva reactii politice pot, la un moment dat, sa creeze sentimentul unui divort iminent.
In plus, "Evenimentul zilei" i-a intrebat, pe de o parte, ce motive ar avea liderii USL sa ramana impreuna si, pe de alta parte, care sunt cauzele care-i imping la divort.
In plus, "Evenimentul zilei" i-a intrebat, pe de o parte, ce motive ar avea liderii USL sa ramana impreuna si, pe de alta parte, care sunt cauzele care-i imping la divort.
divort cu scantei sau despartire violenta, dispute pe mosteniri, coruptie, exprimari colorate. Nu la fel de bine, dar destul de eficiente, sunt si informatiile despre aspecte pozitive:
Procesul de divort si de custodie a fost marcat de acuzatii reciproce din partea celor doi soti. Schwartzenberg este proprietarul Neocity Group, dezvoltator imobiliar.
Stelica Barna,care a revenit la numele de Constantin, dupa divort, a sarit din barca PSD in cea a PD.
Coleen se gandeste la divort. In momentul in care a fost oprit de politie, jucatorul lui Everton nu era singur, ci alaturi de o femeie, pe nume Laura Simpson, a carei masina o conducea si care a facut o serie de dezvaluiri in presa engleza.
S-a mai intamplat si in octombrie 2012, atunci cand Mihaela, a intentat actiunea de divort, iar cei doi au ajuns la tribunal.
DeCeNews : Ce poate iesi bun din divortul Banica-Marin Dupa moartea cineastului Sergiu Nicolaescu, inca un scandal monden ajunge in mass media:
Desi in vara anului trecut, National Enquirer scria ca in casnicia celor doi sunt probleme si se intrevedea un divort, zvonurile nu s-au adeverit.
Surse din anturajul lor sustin ca in urma cu cateva zile Diana si Ducu au depus actele de divort si, desi nu vor mai fi sot si sotie, au ramas foarte buni prieteni.
Sarmaua, daca indeplineste conditia esentiala a continutului ridicat de porc, se potriveste la nunta, botez, divort, avort, inmormantare, pe scurt la orice chiolhan.
Dupa divort, Elena a schimbat casa, masina si a slabit destul de mult, aratand acum ca la 20 de ani!
Al Bano si Romina Power vor canta in premiera impreuna la Bucuresti, pe 5 noiembrie, dupa 15 ani de la divort si la aproape doua decenii de cand cei doi au renuntat la a mai imparti scena, informeaza organizatorii - Project Events.
In al treilea rand, atunci cand am inceput, in secret, sa ma gandesc la divort, aveam doi copii mici. Puteam divorta de Gertrude, tinand seama de motivele invocate, dar in niciun caz nu-mi puteam abandona copiii.
Un divort greu, doua carti respinse de cenzura, perioade de somaj. Plus mizeria vietii cotidiene, frig, foamete, intuneric. Se adauga supravegherea Securitatii inceputa in martie 1983 - la o luna dupa ce am depus la editura manuscrisul romanului Playback.
Astfel, peste cativa ani cei doi au convenit la un divort amiabil, urmat de intoarcerea lui Lovecraft in Providence, pentru a locui impreuna cu matusile sale.
In plus, la scurt timp dupa ce medicii i-au dat vestea, sotia lui Ilie Nastase a inceput sa aiba probleme si acasa, ba chiar anunta ca se pregateste de divort.
A avut doua casnicii nereusite care s-au soldat cu divort, si nu a avut nici copii, fiind nevoita sa-si traiasca batranetea in singuratate, renuntand definitiv la ideea de a-si mai cauta sufletul pereche.Cu toate acestea, Victoria arata fabulos la varsta de 68 de ani, avand un chip lipsit de riduri si reusind sa-si pastreze silueta si frumusetea din tinerete.
Aceasta carte acopera lipsa de cunostinte, scotand in evidenta rezultatele cercetarii stiintifice in anumite zone de importanta critica pentru viata femeilor - de la relatii sexuale, dragoste si casatorie, pana la munca, ingrijirea copiilor si divort.
google-analytics.com