Cautare

139 de rezultate pentru "divort" (3.61 secunde)
10 metode sigure pentru un divort rapid Am vazut tot felul de tratate si retete pentru fericirea in cuplu, dar adevarul este ca nu am gasit niciunde metode sa scapi de nevasta.
Cel mai important si asteptat este cu siguranta, mult asteptata intalnire dintre Claudia Patrascanu si Gabi Badalau. Cei doi urmeaza sa se intalneasca astazi in fata magistratilor pentru un nou termen in procesul de divort!
sa dea divort. ... Si daca tot sunt decisi sa nu se mai inteleaga si sa treaca peste orgolii, "razboaie" si interese, aliatii ar putea macar avea bunul simti sa intrebe si populatia ce parere are despre divort.
In exclusivitate pentru Antena Stars, Rona Hartener a marturisit ca vrea sa se casatoreasca, dupa divort, insa asta nu este o prioritate pentru ea.
Andreea Perju demonstreaza ca poti sa te ridici si dupa un divort dureros. Dupa ce timp de mai multi ani si-a pus cariera pe locul secund, acum actrita a urcat din nou pe scena de la teatru.
Raluca de la trupa Angels face primele declaratii despre divort. Artista lamureste toate zvonurile care au aparut prin presa. Care este adevarul.
Dupa ce Connect-R a dezvaluit adevaratele motive pentru care s-a ajuns la divort, noi detalii ies la iveala. Misha face declaratii soc!
Un barbat din Iasi s-a impuscat chiar in ziua in care trebuia sa semneze actele de divort. Medicii de pe ambulanta l-au transportat de urgenta la spital si au reusit sa-i salveze viata.
Ca urmare, chiar daca vom fi daruiti cu o noua guvernare PSD ea va fi, vorba rapsodului, la fel ca prima, dar mai slaba, motiv pentru care PSD va trebui sa se poarte deosebit de curtenitor cu haremul sau puristo-udemerist daca nu vrea sa ajunga la un divort de rau augur pentru rozele avide de putere.
Divortul Insa, primele semne clare de divort au aparut in urma cu trei saptamani, cand Ponta si Antonescu s-au contrat pe alta tema grea:
Divortul Insa, primele semne clare de divort au aparut in urma cu trei saptamani, cand Ponta si Antonescu s-au contrat pe alta tema grea:
Ea blonda, tanara si ambitioasa, el trecut prin viata, cu un divort la activ si afaceri cu statul. Asa erau Elena Udrea si Dorin Cocos in data de 26 decembrie 2003, cand s-au casatorit civil la New York.
- A sosit momentul unui divort amiabil intre tara si monarhie. El a scos dintr-o mapa un act de abdicare gata scris, pe care i-a solicitat Regelui sa-l semneze (documentul nu respecta formularea uzuala a decretelor regale, aratand prin insasi aceasta ca este un fals, intocmit de persoane straine).
- Celor care ma intrebau de divort le spuneam ca daca Romania se integreaza in NATO, eu m-am integrat cu Tamara.
Vestea impacarii celor doi a venit ca un soc pentru gurile rele care credeau ca cel de-al patrulea divort va fi definitiv.
Ioana Dichiseanu a fost casatorita, timp de sase ani, cu un grec, insa povestea lor de dragoste n-a avut un final fericit, cei doi ajungand la divort.
Ce va urma apoi, ramane de vazut, atat democratii, cat si liberalii dand de inteles ca un divort post-aderare este inevitabil.
Altminteri, raman imperturbabili in situatii de criza, inclusiv in cazul unui divort sau al unei despartiri de o persoana importanta (desi nu prea exista vreo persoana care sa fie intr-adevar importanta pentru ei), nu simt prea multe nici la moartea cuiva din familie, nici daca sunt descoperiti ca au comis o crima si nici cand sunt pedepsiți pentru activitatile lor ilegale.
Acum, Taurii pot decide sa divorteze, iar altii sunt in proces de divort si vor afla lucruri pe care nu le banuiau despre ei si care vor fi spuse tocmai de prieteni.
xxx Intr-un proces de divort, judecatorul o intreaba pe reclamanta: - Doamna, sunteti sigura de ceea ce cereti? Doriti divortul pentru compatibilitate de caractere?
google-analytics.com