Cautare

322 de rezultate pentru "directoarea" (7.88 secunde)
Camelia Ciobotaru, directoarea de la Directia de Sanatate Publica a declarat ca "toate ambulantele sunt dotate corespunzator, iar medicii se afla in judet in majoritatea localitatilor, fiind doar trei comune ale caror cabinete au fost eliberate de catre medici”.
Premierul Tariceanu a avut joi, in jurul orei 14.00, o discutie la Palatul Victoria cu directoarea Casei de Pensii, Mariana Campeanu, careia i-a propus sa preia portofoliul Ministerului Muncii.
Audiata in acest caz, directoarea societatii Alimentatie Publica SA si-a amintit ca in perioada controlului, iulie - august 2002, a auzit o discutie intre cei doi legata de o centrala termica, centrala care ar fi ajuns in final la inspectorul fiscal.
Potrivit unui comunicat al Ministerului moldovean de Interne, organizatoarea acestei afaceri, Alexandra Dimitrov, in varsta de 54 de ani, directoarea SC Cornel Dimitrov, a fost retinuta in flagrant, in timp ce primea 350 de euro de la un cetatean.
Exista vreo diferenta de ideologie intre directoarea editurii Humanitas si Paul Joseph Goebbels, ministrul Propagandei Publice din Germania in timpul lui Hitler?
Brandul, originar din comuna Podari, de lânga Craiova, a ajuns în primele trei pe tara, dupa cum afirma directoarea de vânzari si marketing a Cargill Oil România, Angela Dinu.
In alta ordine de idei, Partidul Conservator si-a anuntat candidatul pentru alegerile pentru Primaria Corbu, care se preconizeaza sa aiba loc in cel mult doua luni, in persoana Silviei Bica, directoarea scolii din localitate.
Din recomandarile pe care le aveau au mai lucrat cu primariile din Brasov, Ploiesti, Pitesti, Arad, Focsani sau Medias", a declarat Elvira Stancu, directoarea Directiei Relatii cu Publicul din cadrul Primariei Craiova.
In comparatie cu alti ani, au participat mai multi angajatori, dar si mai multe persoane in cautarea unui loc", a spus Daniela Dobrin, directoarea AJOFM Dolj.
Marilena Bogheanu, directoarea ADR "Oltenia", a declarat insa ca suma de 400.000 de euro nu ar fi de ajuns pentru construirea unei cladiri si doreste acordarea banilor in functie de nevoi.
Avem insa si cazuri cand am internat batrani fara nici un fel de venit", a declarat Mihaela Deaconici, directoarea Serviciului Public de Asistenta Medico-Sociala din Craiova.
In fiecare zi primim rapoarte ale primarilor din localitatile afectate care schimba datele din situatia trimisa la Bucuresti si trebuie sa ne miscam foarte repede pentru a prezenta autoritatilor centrale situatia exacta", a precizat Olimpia Baloi, directoarea Directiei de Integrare Europeana din cadrul Prefecturii Dolj.
Procesul-verbal este semnat de mine si de doamna secretar si trebuie sa se regaseasca in dosarul de procese-verbale al Directiei relatii cu publicul", a declarat Elvira Stancu, directoarea Directiei relatii cu publicul.
Nu stiu ce s-a intamplat pentru ca acestea sunt singurele posturi care nu sunt blocate din consiliu", a spus Ileana Majina, directoarea Directiei Integrare Europeana din cadrul Consiliului Judetean Dolj.
In decembrie 2010, prin munca hotarata a lui Susan Hansen, directoarea organizatiei UFO FOCUS NEW ZEALAND RESEARCH NETWORK, Fortele de Aparare ale Noii Zeelande (NZDF) au facut publice anumite fisiere, referitoare la OZN-uri, care fusesera clasificate anterior.
Directoarea pesedista a ACR - filiala Dolj, Eugenia Nita, este asociat la SC SANATATE SRL, unde detine 1/3 parti sociale in valoare de 700.000 de lei.
Claudia Butuc, director general al Departamentului de Implementare Programe si Ajustare Structurala, aflat in aparatul de lucru al ministrului delegat Cristian David, a dezmintit informatia oferita de directoarea Directiei de Integrare Europeana din cadrul CJ Dolj, Ileana Majina, conform careia programarile se fac direct de catre functionarii guvernului care lucreaza la implemetarea programului.
Directoarea Eco Sud a precizat ca nu este adepta unor masuri radicale, dar ca opacitatea administratiei publice locale ar putea avea efecte neplacute asupra salubrizarii municipiului.
Pumnul pus in gura PNL a fost insotit de o scatoalca in plina figura, liderul democrat declansand un atac neverosimil la adresa liberalului din fruntea Directiei Generale a Finantelor Publice Constanta, directoarea Vasilica Mihai.
Ascunzandu-se in spatele unui semn de intrebare, Dutu a acuzat-o pe Vasilica Mihai, directoarea liberala a Directiei Generale a Finantelor Publice, ca favorizeaza firmele apropiatilor Primariei si ale Consiliului Judetean Constanta in controalele intreprinse de inspectorii sai.
google-analytics.com