Cautare

612 de rezultate pentru "dinu maxer" (5.52 secunde)
Am avut privilegiul de a colabora la ziarul Cronica Romana, in perioada in care ziarul era condus de dl Dinu Sararu. ... 500 de mii, a decis dl Dinu Sararu. Imi amintesc si de un alt episod, care denota ca dl Dinu Sararu are o fibra de boier adevarat:
Dupa aproape 13 ore de audieri la Parchetul General, in dosarul Petromidia, un zvon referitor la retinerea lui Dinu Patriciu a inceput sa circule in mediile politice si ziaristice.
Eliberat din ghearele procurorilor dupa 24 de ore, prin decizie judecatoreasca, presedintele Rompetrol, Dinu Patriciu, a anuntat ca da in judecata statul roman pentru modul in care se deruleaza ancheta referitoare la privatizarea Petromidia.
Tensiunea in cazul Dinu Patriciu este in crestere, la fel si nerabdarea colegilor care s-au declarat, inca de la inceputul audierilor presedintelui Rompetrol, alaturi de acesta.
El identifica mai multe filiere, printre care PD, Cotroceniul si Dinu Patriciu. ... Stoica considera ca mediatizatul "caz Dinu Patriciu" este simptomatic pentru PNL, dar nu numai, la fel cum cazurile Adrian Nastase si Dan Ioan Popescu sunt relevante nu doar pentru PSD, ci si pentru intreg sistemul politic.
Pretul de pornire oferit pentru titlurile RRC a fost de 1.000 de lei, dupa care a crescut cu 40 de lei, la finalul sedintei, actiunile Rompetrol inregistrand o crestere de aproape 12%.Analistii pun aceasta crestere pe seama faptului ca Dinu Patriciu a anuntat inca de la sfarsitul saptamanii trecute ca a demisionat din toate functiile executive din companiile Grupului Rompetrol din Romania pentru a proteja interesele angajatilor si actionarilor.
Recursul in cazul Patriciu a fost amanat vineri, din viciu de procedura, pentru data de 17 martie, iar Dinu Patriciu ramane astfel in libertate.
Alina Dinu, o romanca care studiaza in Bulgaria de ceva timp, ne-a declarat ca "in Bulgaria se pune baza numai pe curent si trebuie sa fii avut ca sa-ti permiti sa ai gaze.
Dinu Patriciu se mentine anul acesta in topul miliardarilor lumii intocmit de Forbes, in care revine si Ion Tiriac, dupa ce anul trecut nu a mai figurat in clasament, si, in premiera, apare Ioan Niculae, patronul InterAgro, cu afaceri in domeniul agriculturii.
Dinu Patriciu si-a vandut participatia de 99,92% pe care e detinea ca persoana fizica in cadrul Adevarul Holding SRL, catre o firma din Olanda.
Sotia lui Dinu Patriciu a depus actele de divort Ghinioanele se tin lant de Dinu Patriciu. ... Dinu Patriciu se mentine pe primul loc in clasamentul celor mai bogati romani, pentru al treilea an consecutiv, potrivit clasamentului Forbes Romania 500 Miliardari, editia 2011.
Dupa incheierea Campionatului European de la Legnano (Italia), selectionerul craiovean al lotului national feminin, Dan Podeanu, a dezvaluit ca sportiva ghinionista este craioveanca Loredana Dinu.
Alexandra Dinu a hackerit 5,6 milioane de italieni Frumoasa Alexandra Dinu, fosta sotie a fotbalistului Adrian Mutu, a reusit ca luni seara sa tina cu sufletul la gura mai bine de 5 milioane de italieni, care i-au urmarit cu maxima atentie fiecare gest.
ASR Printul Paul al Romaniei si ASR Printesa Lia a Romaniei, Stela Popescu, Irina Radu, Liliana Sandulescu, Marina Almasan, Petru Luhan, Florin Alexa, Eugen Cristea, Cristina Deleanu, Mirabela Dauer, Raul, Silvia Dumitrescu, Elvira Deatcu, Florentina Opris, Sorin Marcus, Diana Matei, Dinu si Deea Maxer, Mircea N.
Pe langa postura jenanta in care i-a pus Dinu Patriciu prin declaratia cum ca ar fi "cotizat" si la PSD, liberalii trebuie sa tina piept atat atacurilor din afara partidului, cat si din interior, dar sa-si vada si de activitatea de zi cu zi, una dintre cele mai importante preocupari, pe langa integrarea in UE, fiind si aceea a turismului romanesc.
Mihai Tabuleac a amenintat ca, daca Dinu Secrieru va fi numit prefect, va demisiona din PNL.
Dinu Patriciu a fost ales din nou presedinte al filialei judetene PNL din Prahova, fiind singurul candidat. ... Fostul presedinte al PNL Prahova, Dinu Patriciu, a fost reales lider al organizatiei judetene duminica seara, la Ploiesti, cu 612 voturi “pentru“ si 102 “impotriva“.
Dinu Patriciu ramane liber cel putin inca doua saptamani, mai exact pana pe data de 3 martie cand va fi judecata cererea de arestare.
Dinu Viloiu, nepotul lui Romascu, povesteste ziarelor si, chiar acum o saptamina, intr-un documentar realizat de Elena Vijulie la DIGI 24, ca M.H. ... - Dinu Viloiu: ... - Dinu Viloiu:
Theodor Stolojan a declarat ieri agentiei NewsIn ca nu este surprins de afirmatiile lui Dinu Patriciu, potrivit carora cea mai buna solutie politica ar fi o alianta PNL-PSD, pentru ca omul de afaceri liberal a dorit mereu sa ingroape Partidul Liberal.
google-analytics.com