Cautare

612 de rezultate pentru "dinu maxer" (5.10 secunde)
Alexandra Dinu a slabit din cauza problemelor fiului ei: "Am nevoie de o vacanta insa Mario nu are voie la soare acum" Alexandra Dinu a trecut prin clipe groaznice atunci cand a aflat ca fiul ei trebuie sa fie operat pe inima din cauza unei malformatii aparute la inima.
Clara Haschil, Dinu Lipatti si Radu Lupu. ... cum a fost cazul pianistului Dinu Lipatti, pedepsit si el cu durerile unei leucemii.
Dumitru Dinu C. ... Calin Popescu Tariceanu - prim-ministru liberal, presedintele PNL suspectat ca ar fi incercat sa intervina in favoarea lui Dinu Patriciu prin influentarea anchetei penale la care este supus acesta.
Julia Jianu, Gratiela Duban, Laurette si Deea Maxer. Evenimentul a fost prezentat de Oana Roman, in calitate de MC si organizator.
Administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu, a declarat ieri ca va candida ca independent la Primaria Capitalei, avand convingeri “de centru-dreapta, moderat de doctrina populara“. ... La noi, toti vorbesc de doctrina populara, dar nimeni nu stie ce reprezinta“, a afirmat Cornel Dinu.
Premierul Calin Popescu- Tariceanu a precizat ca omul de afaceri la care s-a referit presedintele Traian Basescu este Dinu Patriciu, pe care l-a intalnit la 17 iulie, alaturandu-li-se Sorin Rosca Stanescu si „un important consilier de stat la Presedintie, care era impreuna cu sotul“.
Fostul senator Dinu Secrieru pare sa fi devenit favorit pentru ocuparea functiei de prefect al judetului.
Un alt motiv al renuntarii pare sa fi fost si refuzul conducerii nationale de a dizolva biroul permanent judetean, cel care il propusese pe Dinu Secrieru, lucru pe care se pare ca l-a solicitat Tabuleac.
Crin Antonescu ii raspunde lui Dinu Patriciu: ... Declaratia sa vine dupa acuzatiile pe care liberalul Dinu Patriciu le-a adus in urma cu cateva zile Uniunii. ... Dinu Patriciu nu are nici un fel de legatura cu constituirea Uniunii Social Liberale, sustine presedintele PNL.
Posibilitatea ca Dinu Patriciu sa fie nominalizat premier,intentia lui Vasile Blaga de a organiza un puci in PDL indepartand aripa Boc-Udrea si construind apoi un guvern de uniune nationala, refacerea ADA sunt cateva din zvonurile ce au scos din lentoarea estivala pe cei pasionati de jocul politic.Refacerea aliantei DA.
In spatele anchetei privind privatizarea rafinariei Petromidia nu se ascund interese politice, ci un material emis de "generalul de trista amintire Ioan Talpes”, care continua sa-si faca efectele, a declarat pentru "Replica” Dinu Patriciu, presedintele Grupului Rompetrol.
Presedintele Rompetrol, Dinu Patriciu, se va prezenta in cursul zilei de azi, pentru a saptea oara, in fata instantei, unde se va lua in discutie solicitarea procurorilor, formulata pe 16 februarie, prin care se cere arestarea preventiva a omului de afaceri.
Presedintele PNL Prahova, Dinu Patriciu, a cerut la sfarsitul saptamanii trecute partenerilor din Alianta schimbarea din functii a presedintelui Florin Anghel (foto) si a vicepresedintelui CJ Prahova, care au demisionat din PNL.
Omul de afaceri Dinu Patriciu este de parere ca pretul benzinei ar putea creste, din cauza conflictului din Libia. ... Astazi, statul nu ar avea altceva de facut decat sa micsoreze atat accizele, cat si TVA-ul", a declarat omul de afaceri Dinu Patriciu.
Scandalul declansat de marturisirea lui Dinu Patriciu potrivit careia a finantat in 2004 cu doua miliarde lei campania electorala a PSD se stinge mai repede decat s-ar fi asteptat unii.
Presedintele PD, Emil Boc, s-a aratat dezamagit ca liberalul Dinu Patriciu a sponsorizat campania PSD impotriva lui Traian Basescu, calificand acest gest ca fiind "lipsit de colegialitate".
Acesta a precizat ca declaratiile lui Dinu Patriciu referitoare la PSD nu reprezinta punctul de vedere al PNL, acesta fiind un simplu membru de partid.
"Eu nu am nici o grija vis-a-vis de domnul Dinu Patriciu, deoarece el este un prieten apropiat al domnului Tariceanu si, mai mult decat un prieten, il influenteaza in decizii si nu am nici o indoiala ca unitatea de masura pe care o va aplica domnul Tariceanu si grupul care conduce astazi PNL va fi diferita fata de domnul Dinu Patriciu, indiferent ce ar face domnul Dinu Patriciu".
Becali (48,2%) ii devanseazaa astfel in clasamentul general pe Ion Tiriac (37,3%) si pe Traian Baasescu (34,3%), aflati pe locurile doi si trei, acestia fiind urmati de Dinu Patriciu (21,8%), Theodor Stolojan (15,1%), Caalin Popescu-Taariceanu (13,9%), Ion Iliescu (12,8%), Adrian Naastase (10,9%), George Copos (10,5%) si pe locul 10 de Corneliu Vadim Tudor (9,6%).
In cadrul unei conferinte sustinute in cursul zilei de miercuri, presedintele Partidului Republican din Romania, Gheorghe Dinu a criticat punctul de vedere exprimat de Consiliul Superior al Magistraturii in legatura cu gratierea individuala acordata de Traian Basescu celor trei tineri ce executau o pedeapsa pentru savarsirea infractiunii de trafic de droguri sustinand ca institutia gratierii este un atribut exclusiv al presedintelui Romaniei prevazut de Constitutie.
google-analytics.com