enational.ro: Alexandra Dinu a hackerit 5,6 milioane de italieni

Frumoasa Alexandra Dinu, fosta sotie a fotbalistului Adrian Mutu, a reusit ca luni seara sa tina cu sufletul la gura mai bine de 5 milioane de italieni, care i-au urmarit cu maxima atentie fiecare gest.

Alexandra Mutu i-a cucerit definitiv pe italieni

Ca doar nu e putin lucru sa fii o hackerita atat de sexy si, pe deasupra, sa vrei sa faci si un lucru nobil. Mai exact sa salvezi insula Elba. Cei care s-au panicat deja la gandul ca Alexandra s-a apucat sa sparga calculatoare sunt rugati sa se linisteasca.

In rolul Elenei din "Insula", cu parul scurt si roscat

Fosta doamna Mutu e la fel de cuminte precum o stiam, doar ca, nu cu mult timp in urma, a primit rolul hackeritei Elena Sollima din serialul italian "Isola" (Insula), difuzat chiar saptamanile acestea de postul de televiziune RAI 1. Filmul o are ca personaj principal pe actrita Blanca Romero, in varsta de 36 de ani, care o interpreteaza pe Tara, seful Pazei de Coasta din Elba, o femeie ambitioasa si care incearca sa salveze insula de un posibil dezastru ecologic. Ajutor de nadejde ii este este Elena (Alexandra Dinu), o hackerita tanara, talentata si cu trecut tulbure. Povestea din "Isola" pare sa ii fi cucerit pe italieni, miniserialul in 12 episoade devenind inca de la debut lider absolut de audienta. Lunea aceasta, de exemplu, nu mai putin de 5,6 milioane de telespectatori din Cizma s-au inghesuit in fata micilor ecrane pentru a vedea prin ce aventuri mai trec personajele interpretate de Blanca Romero si Alexandra Dinu.