Cautare

612 de rezultate pentru "dinu maxer" (3.99 secunde)
Liberalii din Prahova au decis sa nu-l sanctioneze pe Dinu Patriciu pe motiv ca declaratiile omului de afaceri referitoare la o eventuala colaborare intre PNL si PSD au fost facute in nume personal si nu in numele filialei.
In ceea ce-l priveste pe Dinu Patriciu, acesta a fost sanctionat cu avertisment public, la propunerea Comisiei de etica a partidului, pentru ca doua firme ale omului de afaceri au sponsorizat PSD in campania din 2004.
Un presupus ravas trimis de premierul Tariceanu presedintelui Basescu in care ii cerea sa intervina in ancheta asupra lui Dinu Patriciu a declansat din nou scandalul intre PD si PNL.
Omul de afaceri Dinu Patriciu a declarat, vineri, la Cluj, ca inca nu s-a decis ce formatiuni politice cu lideri "simpatici" va sponsoriza in campania electorala, acest lucru fiind o chestiune personala.
Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat miercuri seara, la Antena 3, ca nu ar avea probleme sa il propuna pe Dinu Patriciu in fruntea guvernului, chiar daca nu in acest moment, pentru ca acesta e un personaj important in economia romaneasca si cu relatii internationale.
Omul de afaceri si proprietarul trustului de presa Adevarul Holding Dinu Patriciu a declarat intr-un interviu acordat Romania Libera ca partidele ar trebui sa faca un schimb de generatii si ca ar putea sustine un partid tanar, cu oameni responsabili si competenti.
Dinu Patriciu a prins ideea din zbor si a rostogolit-o mai departe. ... Instinctele de om de afaceri i-au spus lui Dinu Patriciu ca in piata politica se deschid noi oportunitati. ... Traian Basescu si Dinu Patriciu joaca destul de artificial comedia distantarii de partidele lor.
Tariceanu, Orban, Vosganian si Stroe au fost trasi pe linie moarta Dupa ce l-a catalogat drept "comic" si "mincinos" si l-a invitat sa-si gaseasca alt partid, Crin Antonescu nu mai are rabdare ca Dinu Patriciu sa paraseasca singur PNL.
Omul de afaceri Dinu Patriciu s-a prezentat ieri la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, dupa ce a primit o citatie de la procurorii care ancheteaza dosarul Rompetrol si dupa ce lipsise de la alte doua intalniri programate de anchetatori.
Piata imobiliara va continua sa scada pana cand preturile apartamentelor vor ajunge apropiate de puterea de cumparare, iar euro ar putea ajunge, pana la sfarsitul anului, la valoarea de 4,7 - 4,8 lei - sunt previziunile omului de afaceri Dinu Patriciu.
Dinu Patriciu, cel mai bogat roman, a declarat ca are patru directii strategice de investitii: ... Un interviu cu Dinu Patriciu, cel de azi - de dupa exitul total din Rompetrol -, seamana bine cu cele de altadata. ... Dan Costache Patriciu (mai cunoscut sub numele de Dinu Patriciu ) (n.
Candidatul PNL Crin Antonescu afirma ca publicatiile "Romania Mare" si "22" sunt "elemente ratacite pe scena comentariului romanesc", ce se aseamana prin "partizanat turbat" si minciuni precum cea ca in spatele candidaturii sale ar fi Dinu Patriciu.
Top 300 Capital il pune pe prima pozitie pe Ion Tiriac, cu 1,5 miliarde de euro, in timp ce Topul Forbes 500 spune ca Dinu Patriciu, cu o avere estimata la 2,3 miliarde de euro, ar fi cel mai bogat. ... 1 Dinu Patriciu 2,3 mld.
• 'Dinu Patriciu e nervos si suparat nevoie mare. ... • Candidatul liberal a adaugat ca rolul lui Dinu Patriciu in campania sa electorala a fost" mult supralicitat de presa".
Adevarul Holding pregateste lansarea Adevarul TV, care emite online pe adevarultv.net, si a Click FM Trustul de presa Adevarul Holding pregateste lansarea online a Adevarul TV, care in prezent emite in regim de proba pe adevarultv.net, si a Click FM, televiziunea si radioul detinute de Dinu Patriciu urmand sa emita on-air si in FM cel mai probabil pana la sfarsitul acestui an, relateaza Mediafax.
Antrenorul campioanei la handbal feminin, Radu Voina, a declarat ieri, pentru Mediafax, ca portarul Luminita Hutupan Dinu ar putea reveni pe teren la Oltchim, la aproape trei ani de la retragere, daca va putea recupera perioada de inactivitate.
Cornel Dinu, atac la Piturca: ... Unul dintre ei e Cornel Dinu. ... Pregatire fizica pretutindeni in lume se face la cluburi, nu mai e ca pe vremea lui Teasca", a tunat Cornel Dinu la Dolce Sport.
Fetele de aur ale scrimei romanesti, Loredana Dinu, Anca Maroiu, Ana Maria Branza si Simona Gherman, se vor antrena saptamana aceasta in Banie, in sala de la Liceul cu Program Sportiv "Petrache Triscu", sub comanda antrenorului emerit Dan Podeanu.
Pulhac l-a mangaiat pe Viorel Dinu in careu, iar "centralul" a taxat gestul de tandrete al dinamovistului. Lovitura de pedeapsa, transformata de acelasi Dinu (8): ... Si totusi alb-negrii ar fi putut termina neinvinsi jocul, daca Dinu profita de cadoul lui Boubacar, pasa neglijenta spre propriul portar.
Cornel Dinu, administratorul delegat al lui Dinamo, si-a neglijat tratamentul prescris de medici, este deshidratat si va ramane internat la Floreasca, pentru investigatii si reechilibrare, cel putin pana luni, au declarat, duminica seara, surse medicale.
google-analytics.com