Miercuri, 10 mai, la ora 19,00, la Cafe Carturesti Verona (str. Pictor Arthur Verona nr. 13-15, langa Cinema Patria) va avea loc lansarea cartii BELIVE si albumul GOODBYE TILL WE MEET AGAIN (Casa de Discuri A&A Records), semnate David Lapadat.
Prezentarea cartii: Conf. Univ. Dr. DONA TUDOR
Invitat special: actorul MIHAI BISERICANU, Teatrul Bulandra
Albumul contine 11 piese - love letters, dintre care trei extrase de single (Goodbye Till We Meet Again, I'm still loving you si I love you) si este disponibil in reteaua de librarii Carturesti sau pe Itunes.
La acest eveniment, urmat de o sesiune de autografe si de un cocktail, vor fi prezente numeroase personalitatti din lumea muzicii, artisti, interpreti, compozitori, dar si fani ai tanarului si talentatului interpret.
FB event David Lapadat - Book & Album:
https://www.facebook.com/events/614206685439105/
A doua zi, joi, 11 mai, ora 19,00, la Teatrul de Revista Constantin Tanase - Sala SAVOY (Calea Victoriei nr. 33), sunteti invitati la concertul People need to cry si a noului single semnat David Lapadat, care da titlul spectacolului - concert marca DAVID's PACK (David Lapadat - voce, Catalin Rasvan - chitara bas, Andrei Balasa - chitara.
Alexandru Salistean - clape, Mihai Diaconu - tobe).
Intrarea este libera, in limita locurilor disponibile.
Pentru rezervari: Mobil: 0722.434.986 / 0756.036.554
Just Kiss Me, cel mai recent single cu videoclip lansat de DAVID LAPADAT a depasit 1.100.000 de vizionari!
Concertului de la Teatrul de Revista Constantin Tanase iivor urma alte doua evenimente: pe 19 mai, ora 21.00 la Clubul Taranului din incinta Muzeul Taranului Roman si pe 9 iunie, ora 21.00 la UnTeatru.
David Lapadat, artist muzician, poet, compozitor si solist al trupei DAVID's PACK, s-a nascut pe 20 august 1994 si este student in ultimul an al al Universitatii Nationale de Muzica din Bucuresti, sectia compozitie jazz-pop si Masterand in cadrul Universitatii Bucuresti, sectia Istoria si Practica Relatiilor Internationale. A absolvit Colegiul National Sfantul Sava, dar a urmat si cursurile Liceului de Muzica George Enescu (pian si chitara clasica).
In perioada in care a fost elev a participat la numeroase festivaluri de muzica folk si muzica uaoara, ca interpret, de teatru si de poezie, in tara si in strainatate.
Inparalel, a urmat un Masterclass in specialitatea Big Band Jazz organizat de Jeunesse Musicales in Weikersheim, Germania.
In anul 2013, David Lapadat a fost invitat de catre organizatorii Imagine Festival de la Zagreb sa reprezinte Romania in cadrul showcase-ului international care a avut loc in deschiderea Festivalului.