Marin Anton, presedintele PDL Giurgiu, a anuntat luni seara, ca a decis sa nu mai candideze la sefia Consiliului Judetean, potrivit giurgiveanul.ro.
Liderul PDL Giurgiu a declarat, potrivit sursei citate, ca a luat acesta decizie deoarece ar fi fost "ciuruit" de Vasile Blaga, presedintele Senatului si ca, in urmatoarele zile, isi va depune inclusiv demisia din functia de presedinte al PDL Giurgiu.
"Vreau sa va anunt ca nu mai candidez la presedintia Consiliului Judetean Giurgiu. Ma pot bate cu adversarii politici, dar nu cu oamenii din partidul meu. Am fost ciuruit de domnul Vasile Blaga. Sunt la dispozitia partidului care cred ca are optiuni serioase pentru Consiliul Judetean Giurgiu", a anuntat Anton, potrivit NewsIn.
Intrebat daca ia in calcul o eventuala demisie de la sefia PDL Giurgiu, Marin Anton a raspuns ca acest lucru se va produce in urmatoarele zile, si ca va renunta la tot ce inseamna PDL.
Marin Anton a spus, de asemenea, ca daca are sa-si reproseze ceva, acela este faptul ca a mizat pe onoarea si cinstea oamenilor din jurul sau.