Cautare

952 de rezultate pentru "david anton" (3.56 secunde)
In prima saptamana, am avut postari de la Julia Louis-Dreyfus, Larry David, Gary Hart, John Cusack si Walter Cronkite." "Ziarul online", cum il numeste cofondatoarea sa, a facut din Arianna Huffington un mogul al mediei online si atrage 20 de milioane de utilizatori in fiecare luna, de cinci ori mai mult decat multe alte publicatii online.
In prima saptamana, am avut postari de la Julia Louis-Dreyfus, Larry David, Gary Hart, John Cusack si Walter Cronkite." "Ziarul online", cum il numeste cofondatoarea sa, a facut din Arianna Huffington un mogul al mediei online si atrage 20 de milioane de utilizatori in fiecare luna, de cinci ori mai mult decat multe alte publicatii online.
"Sa vii la mine la antrenament, sa-ti arat niste copii exceptionali", a fost propunerea facuta de antrenorul Valentin David. ... Domnul Vali David i-a vazut si mi-a propus:
Grupa de juniori E (nascuti in 2001) a CSJ Stiinta U Craiova, antrenata de Valentin David (foto), a terminat pe locul secund la turneul zonal desfasurat la Targoviste in intervalul 16-20 mai.
Pugilistul David Arthur, de patru ori campion national la box, a murit duminica seara in urma unui stop cardio-respirator, la Spitalul judetean din Baia Mare. ... Dupa aproximativ o ora de resuscitare, David Artur a fost declarat mort.
Echipa gazda a acuzat socul si nu a reusit sa se regaseasca, astfel ca Olanda si-a majorat avantajul in minutul 17, prin Daley Blind, care a trimis simplu in plasa o minge respinsa gresit de David Luiz, dar dupa o pozitie de ofsaid nesemnalizata la atacul olandez:
Biografia lui David R. ... DOC David R. ... Sir David Ramon Hawkins, MD, Ph.D., cu dragoste numit Doc, a murit in pace, acasa in Sedona, Arizona, pe 19 septembrie 2012, la varsta de 85 de ani.
Considerati cuplul de vis al Marii Britanii, David si Victoria Beckham duc vieti separate, iar noua vila pe care si-au cumparat-o este dovada clara.
Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au finalizat urmarirea penala efectuata in cauza privindu-i pe inculpatii, cercetati in stare de arest preventiv, BUJOAICA NICULAE, DAVID FLORIN, zis "BUZETICA", IONITA ION, zis "SILE COROI", IORDAN VASILE, zis "BEBI" si SIMION DORU DANIEL.
David Popovici a stabilit un nou record mondial la competitia de juniori din Peru. David Popovici a castigat aurul mondialelor de juniori la 200m liber. David este campion european si mondial, de juniori si seniori, la 200m liber.
Marin Anton, consilierul presedintelui BkP, ne-a declarat ca recent Consiliul de Administratie al Carom a decis ca cea mai buna solutie pentru viitorul fabricii onestene este reorganizarea judiciara, facuta in baza Legii nr. ... “Ma pun sub protectia Legii falimentului“, a mai spus Anton.
Consilierul presedintelui Balkan Petroleum (BkP), Marin Anton, ne-a declarat ca BkP a decis vanzarea rafinariei onestene pentru ca „nu mai putea sa o tina si, dupa cum s-a vazut cu arestarile din ultima perioada, a iesi din business era singura solutie corecta.“ Potrivit acestuia, la sfarsitul lui iunie, Marian Alexandru Iancu (foto), presedintele BkP, a demarat discutiile cu ucrainenii de la Alfa Oil pentru a vinde actiunile de la Rafo.
Catalin Anton, purtator de cuvant al Directiei Apelor Dobrogea-Litoral (DADL), ne-a declarat ca "in acest an, doar in doua luni de la inceperea licitatiilor, au fost contractati 1.176.515 mp de plaja, adica aproape dublu fata anul trecut.
"Au fost cele mai grave inundatii din ultimii cativa zeci de ani si tot ceea ce inseamna Lunca Dunarii, tot ceea ce am avut plantat a fost afectat", sustine Anton Frencz, reprezentantul Directiei Silvice din Constanta.
"Scopul intalnirii a fost acela de a identifica problemele cu care se confrunta operatorii in perspectiva noului sezon estival", a declarat Catalin Anton, purtatorul de cuvant al institutiei.
"Ultima statistica arata ca Tarom a inregistrat de joi pana luni inclusiv pierderi de 3 milioane euro", a declarat secretarul de stat in Ministerul Transporturilor si Infrastructurii (MTI) Marin Anton.
Videoclipul a fost filmat in regia lui SAN (Anton Sandu), producator Iancu Moraru, concept creativ Anton Sandu, Andra Moga, Fabian Tatomirescu si Yanka.Este a doua mea colaborare cu regizorul Anton Sandu aka SAN si asta tocmai pentru ca reuseste sa se conecteze puternic la Universul meu interior si sa materializeze ceea ce simt prin imagini.
Anton Bancila, tehnolog maistru in arta culinara la Nordic Import Export SRL, si Nicolae Ghetu, tehnolog bucatar cofetar pe HoReCa, au participat recent la Italian Wine & Food Day ce s-a desfasurat la Hotel Marshal Garden.
Anton de 20 de ani, din Bucuresti, care prezenta mai multe plagi injunghiate la nivelul corpului. ... Anton mai multe lovituri de cutit, producandu-i mai multe plagi injunghiate in regiunile toracala si abdominala. ... Anton.
Presedintele a fost nevoit sa accepte noul Cabinet, format din PNL si UDMR, printre altii cu Adrian Cioroianu la Externe, Cristian David la Interne, Tudor Chiuariu la Justitie, Adrian Iorgulescu la Cultura.
google-analytics.com