Cautare

16884 de rezultate pentru "data de nastere mircea petru" (4.02 secunde)
Liderul onorific al PSD,Ion Iliescu,a declarat vineri ca il sustine fara rezerve pe Mircea Geoana la Presedintie, pentru ca a acumulat experienta politica necesara, fostul presedinte marturisind ca alegerea sa nu este una in numele sentimentelor si a inimii, ci a ratiunii si a interesului tarii.
Mircea Geoana a afirmat ca, daca va castiga alegerile, va declansa procedura de modificare a constitutiei pentru aplicarea referendumului. Presedintele PSD a vorbit de un proces mai amplu de modificare a constitutiei, el argumentand ca "sunt multe lucruri de echilibrat si reglat".
"Sunt un om care crede cu tarie ca a venit clipa sa facem un efort de reconciliere nationala", a spus Mircea Geoana, liderul PSD, reiterand hotararea de a avea un Guvern pana de Craciun, condus de un premier independent, in persoana lui Klaus Iohannis.
Multi il ironizeaza pe Mircea Geoana, care crede ca din cauza atacurilor energetice pe care le-a resimtit a pierdut alegerile. ... In Romania, am achizitionat de la una dintre editiile din anii trecuti, ale targului Gaudeamus, cateva carti pe aceasta tema, foarte interesante.
Fost presedinte al organizatiei de tineret, pregatit de Adrian Nastase pentru cariera politica, "Micul Titulescu", asa cum era poreclit Victor Ponta, a reusit sa rastoarne calculele hartiei si masinatiunile politice ale lui Marian Vanghelie si sa-l invinga pe Mircea Geoana in cadrul Congresului PSD de sambata, devenind astfel cel mai tanar presedinte de partid din Romania.
Mircea Geoana a fost judecat ieri de colegii din partid pentru tradare. ... Adica si cu carnetul de partid nerupt, dar si cu functia de presedinte al Senatului la dispozitie in continuare.
De ce s-a certat Ponta cu Geoana, analiza pe care o puteti citi in continuare. ... Drumul pe care urma sa fie impins PSD a fost miza conflictului deschis dintre actualul presedinte al PSD, Victor Ponta, si fostul lider, Mircea Geoana.
Senatorul PSD Mircea Geoana a declarat, la Antena 3, scrie impactnews.ro ca nu intentioneaza sa infiinteze o noua formatiune politica, insa a admis ca este contactat de persoane care ii spun:
Adrian Nastase, presedintele Consiliului National al PSD, considera ca Mircea Geoana isi face singur rau incercand sa genereze o masa critica impotriva lui Victor Ponta. Intr-un interviu in exclusivitate acordat "Evenimentului zilei", el dezvaluie si faptul ca si-a dorit ca Mircea Geoana sa devina presedinte in 2009.
De ce e mazilit Mircea Geoana? ... Sorin Rosca Stanescu) Omul care ocupa cea de-a doua functie in stat, presedintele Senatului Romaniei, este pe faras. Pus acolo de propriul sau partid. ... Pe linia de start, la maghiari, s-au aliniat Gyorgy Frunda si Marko Bela.
9am.ro informeaza:Mircea Geoana isi infiinteaza propriul partid? Mircea Geoana ar putea infiinta un nou partid de stanga daca va fi exclus din PSD, varianta unei inscrieri in UNPR fiind improbabila, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse apropiate presedintelui Senatului.
Primarii PSD din Dolj fac apel la unitatea partidului si critica departamentul juridic al partidului Primarii PSD de Dolj care s-au intalnit, miercuri, cu conducerea organizatiei judete au facut apel la unitatea partidului, insa au criticat departamentul juridic al formatiunii politice care i-a sugerat lui Victor Ponta si Biroului Permanent ca schimbarea lui Geoana cu Corlatean este "facila si fezabila".
Sfarsitul si inceputul lui Mircea Geoana (Autor : Indira Crasnea) Felul in care comisia de anonimi care vegheaza la integritatea si morala in randurile social-democratilor a inteles sa-l execute pe presedintele Senatului si scorul la care s-a luat recomandarea de excludere inseamna pentru Mircea Geoana capatul drumului in PSD.
" Geoana a fost un agent toxic si o cartita in PSD" Mircea Geoana a fost "un agent toxic" si "o cartita" in sanul PSD, afirma analistul politic Bogdan Teodorescu, in exclusivitate pentru Inpolitics, el sustinand ca excluderea fostului presedinte social-democrat va prinde bine lui Victor Ponta, PSD si USL.
Totul este o inscenare premeditata, prost conceputa Presedintele Senatului, Mircea Geoana, a transmis o scrisoare membrilor Comitetului Executiv, forul care va decide marti ce sanctiune i se va aplica, mentionand ca nici pana in prezent nu i-au fost comunicate motivele pentru care se cere sanctionarea sa de catre CEx Mircea Geoana a transmis o scrisoare presedintelui PSD, Victor Ponta, si tuturor membrilor Comitetului Executiv, in care vorbeste despre sanctiunea pe care partidul urmeaza sa i-o aplice marti.
DeCeNews:Candidatura lui Mircea Geoana, analizata de conducerea PSD Decizia finala privind o eventuala candidatura a lui Mircea Geoana pe listele PSD se afla la Victor Ponta, chiar daca tot partidul il dorește, a declarat, luni, Marian Vanghelie.
In numerele trecute, cotidianul "Replica" prezenta cazul - poate singular al unui angajat de la SAPARD Constanta - care a reusit "performanta" de a-si falsifica un concediu medical de nu mai putin si nici mai mult de 44 de zile lucratoare, cel putin asa sustine directorul institutiei amintite.
Traian Basescu si-a exprimat, miercuri, in cadrul emisiunii "Nasul" de la B1Tv, dezamagirea fata de presa romaneasca actuala, ca si regretul ca jurnalisti foarte cunoscuti, precum Mircea Dinescu sau Cristian Tudor Popescu, s-ar fi schimbat foarte mult in ultima vreme, jignindu-l in mod repetat.
Domnule Dinescu, mizeria care se revarsa din articol ne loveste pe toti Artistii sunt revoltati de pamfletul unui angajat de la publicatia de satira "Catavencii", in care actrita Oana Pellea este criticata in termeni foarte duri, acestia considerand ca articolul respectiv este o jignire la adresa intregii bresle actoricesti.
Inspirat dintr-o poveste de dragoste cu final neasteptat, Mircea Eremia lanseaza single-ul Dor de noi. Regizat de catre Trandafilm si filmat in Bucuresti, videoclipul piesei il aduce pe Mircea Eremia intr-o poveste de dragoste care continua doar prin amintiri.
google-analytics.com