Cautare

16884 de rezultate pentru "data de nastere mircea petru" (7.76 secunde)
Dupa aproximativ patru ani de cand stau in Parlament alesii nostri si, in conditiile in care se apropie alegerile legislative, am vrut sa aflam si noi cam cat de cunoscuti sunt senatorii si deputatii de Galati printre cetatenii urbei noastre.
Membrii Camerei Deputatilor au aprobat marti, acordarea unui sprijin financiar de 200 de euro pentru cei care se casatoresc pentru prima oara, incepand cu data de 1 ianuarie 2007.
De ce iti aduc moartea desfranarea, invidia, mandria, lacomia pantecului si iubirea de arginti - explicatiile preotilor (Autor: Adrian Boioglu) Echipa Adevarul a discutat despre acest subiect cu preot doctor Mircea Cristian Pricop. El ocupa functia de Spiritual al Facultatii de Teologie Ortodoxa, din cadrul Universitatii Ovidius Constanta.
SC Rainbow Industries SA Constanta a insemnat pentru sute de romani naivi oportunitatea de a-si realiza un vis, acela de a munci pe bani frumosi in strainatate.
De ce premierul Emil Boc nu doreste alegeri partiale in colegiile ramase vacante Camera Deputatilor a anuntat vacantarea a 3 posturi de parlamentar, dar Guvernul evita sa anunte programarea de alegeri partiala in colegiile ramase fara reprezentare parlamentara.
Petru Lificiu, deputat PSD, este decis sa-si dea demisia din fostul partid de guvernamant. El isi motiveaza gestul prin faptul ca doreste sa adere la doctrina ecologista si sa se inscrie intr-un partid de o asemenea orientare.
In timp ce, in stilu-i caracteristic, Vadim Tudor se reinscauna oficial in fruntea PRM, Corneliu Ciontu s-a gandit sa lase partidul fara noua deputati si fara o parte dintre sursele de finantare.
In timp ce, in stilu-i caracteristic, Vadim Tudor se reinscauna oficial in fruntea PRM, Corneliu Ciontu s-a gandit sa lase partidul fara noua deputati si fara o parte dintre sursele de finantare.
Partidul Conservator (PC), condus de Dan Voiculescu (foto), e intarit prin racolarea valurilor de demisionari din randul PRM si PSD.
Conducerea centrala a PRM l-a desemnat, dupa plecarea lui Petru Calian si a celor sapte consilieri la conservatori, pe senatorul Gheorghe Funar ca presedinte interimar al organizatiei judetene din Cluj a formatiunii. Funar a declarat ieri ca in organizatia judeteana vor avea loc alegeri in termen de doua-trei luni.
Conservatorii, prin deputatul Petru Calian, cer autosesizarea Procuraturii Generale in privinta activitatii lui György Frunda in Parlamentul European si a declaratiilor acestuia, considerate ca punand in pericol "caracterul national, suveran, independent, unitar si indivizibil al statului roman".
Viorel Dolha (Continuare) In 1717 domnul Moldovei, Mihai Racovita, atesta printr-un act o daruire de mosie facuta peste Nistru lui Apostol Leca (24). ... La retragerea rusilor acestia au luat cu ei pentru colonizari peste 100.000 de suflete.
Vicepresedintele Partidului Conservator, Petru Calian, a anuntat ca PC va vota impotriva ordonantei de infiintare a Fundatiei "Gojdu". ... "Domnul Voiculescu i-a si transmis ministrului de Externe, Mihai Razvan Ungureanu, sa nu se mai bazeze pe PC", a afirmat Petru Calian.
Directorul general al Directiei Afaceri Globale, Petru Dumitriu, a precizat, ieri, ca romanii Ilie Nelu si Adrian Gancea sunt arestati in Irak pentru incalcarea regulamentului de ordine interioara a bazei militare americane unde lucrau si deocamdata nu sunt acuzati de spionaj.
Reprezentantii PIN au depus luni la BEC o contestatie referitoare la prezenta pe listele partidelor a lui Cristian Anghel (PNL), Petru Filip (PD), George Becali (PNG), politicieni despre care afirma ca au dosare la DNA, Parchetul General, respectiv la instante, pentru infractiuni de coruptie.
"Legea votului uninominal a fost atacata in contencios de reprezentantii PRM si eu cred ca au dreptate.
PSD anunta ca duminica, la Biserica Ortodoxa din cartierul Mehala din timisoara, deputatul Petru Andea va prezenta in fata enoriasilor activitatea Grupului Ecumenic de Rugaciune din cadrul Camerei Deputatilor, el fiind presedintele acestui organism.
Doi reprezentanti ai PD-L in Comisia Parlamentara care ancheteaza cazul Nemirschi, Petru Calian si Sulfina Barbu, au tinut sa-si prezinte cu anticipatie concluziile, sustitand ca in baza documentelor studiate, ministrul Mediului, Nicolae Nemirschi, ar putea fi acuzat de abuz in serviciu contra intereselor statului.
Curtea Constitutionala a Romaniei (CCR) a admis astazi obiectia de neconstitutionalitate formulata de Traian Basescu in legatura cu legea lui Petru Filip si Catalin Croitoru privind universitatile private, informeaza NewsIn.
PETRU CALAPODESCU) Sesiunea extraordinara a Parlamentului nu face decat sa rezolve in prag de vacanta chestiuni urgente pentru ca actuala guvernare sa poata efectiv administra tara, potrivit programului aprobat la instalare de catre plenul camerelor.
google-analytics.com