Cautare

16884 de rezultate pentru "data de nastere mircea petru" (4.81 secunde)
Pretul gazelor si al energiei electrice ar putea scadea, incepand cu 1 iulie, potrivit lui Petru Lificiu, Presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE). Este posibila o ieftinire a pretului energiei electrice si a gazelor si de la 1 iulie, dar acum nu avem date si cifre.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat ieri ca departamentele partidului vor intensifica monitorizarea activitatii Guvernului pe ultima suta de metri pentru a verifica cate ordonante de urgenta vor fi emise in interesul unor persoane sau ale unor grupuri apropiate actualei guvernari.
Desi candidatii au facut eforturi financiare pentru a-si prezenta oferta electorala, din nefericire, o mare parte a populatiei inca nu stie ce voteaza si nu a auzit de alegeri uninominale.
'"Guvernul Nastase a fost cel mai bun" a decretat azi, Victor Ponta in fata pesedistilor din organizatia de Olt.
Grupul parlamentar al PDL din Camera Deputatilor l-a revalidat, luni, in unanimitate, pe Mircea Toader pentru functia de lider al grupului. De asemenea, deputatii PDL l-au ales pe Gelu Visan pentru functia de secretar general al grupului, a anuntat Mircea Toader.
CM de la Sofia - Medalie de aur pentru Romania, la perechi mixte Romania a cucerit duminica medalia de aur la Campionatele Mondiale de gimnastica aerobica de la Sofia in proba de perechi mixte, prin Andreea Bogati si Valentin Mavrodineanu, clasati pe primul loc, cu 21,650 puncte, la egalitate cu spaniolii Vincente Lli Lloris si Sara Moreno.
Vremea de Paste. Prognoza meteo pentru intervalul 10-23 Aprilie 2018, pe regiuni Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru intervalul 10-23 Aprilie 2018, interval care include si ziua de Paste.
World Wide Web Termenul World Wide Web, abreviat WWW sau si www, numit scurt si web, care in engleza inseamna panza (de paianjen); de multe ori este confundat cu retea (net) si se pronunta / waid web/respectiv /web/ (v.
Dan Ioan Popescu, liderul organizatiei, l-a infierat pe Mircea Geoana pentru esecul electoral al partidului in Capitala. In cadrul reuniunii, Ion Iliescu a acceptat propunerea organizatiei de a candida la functia de presedinte al PSD.
In cursul zilei de sambata, 24 septembrie a.c., in cadrul alegerilor pentru conducerea Organizatiei Municipale a fost reconfirmat in functia de presedinte Mircea Stoian, fost deputat PRM.
Dar ca sa ajunga un membru PD sa arunce cu noroi in colegii sai de partid, intr-o conferinta de presa a Partidului Conservator, mai rar.
Toate bune si frumoase la acest capitol, numai ca directorul SAPARD Constanta, Mircea Solomon, este pe punctul de a-si pierde functia, si asta nu din cauza incidentului petrecut la sfarsitul anului trecut, cand presa l-a prezentat drept "pistolar" care pune in pericol siguranta colegilor si incalca legea armamentului si munitiei, ci pentru ca acesta a pierdut sprijinul Organizatiei PNL Constanta, partidul care l-a propus si sustinut pentru postul pe care, deocamdata, il mai detine.
Toate bune si frumoase la acest capitol, numai ca directorul SAPARD Constanta, Mircea Solomon, este pe punctul de a-si pierde functia, si asta nu din cauza incidentului petrecut la sfarsitul anului trecut, cand presa l-a prezentat drept "pistolar" care pune in pericol siguranta colegilor si incalca legea armamentului si munitiei, ci pentru ca acesta a pierdut sprijinul Organizatiei PNL Constanta, partidul care l-a propus si sustinut pentru postul pe care, deocamdata, il mai detine.
Statele Unite ale Americii sunt Invitat de Onoare la cea de-a XIII-a editii a Salonului International de Carte Bookfest. 30 mai -3 iunie sunt cele 5 zile in care Salonul de Carte Bookfest 2018 devine punctul central al lumii editoriale din Romania.
Presedintele PSD, Mircea Geoana (foto), a anuntat miercuri seara la Conferinta extraordinara a PSD Bucuresti ca termenul-limita pentru depunerea candidaturilor la conducerea partidului a fost prelungit pana la 5 decembrie, in loc de 1 decembrie, cum fusese stabilit initial.
"Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul" este fraza lansata de Mircea Badea si adoptata de milioane de romani din intreaga tara. ... Este lumea despre care vorbeste in fiecare seara Mircea Badea, in emisiunea In Gura Presei.
Cazul controversat al concesionarii perimetrelor petroliere din Marea Neagra catre firma canadiana Sterling Resources a intrat in vizorul DIICOT, acesta solicitand deja Comisiei de industrii toate documentele avute la dispozitie si, eventual, procesele verbale sau stenogramele discutiilor, a anuntat, vineri, la Galati, deputatul PD-L Mircea Toader.
Fratele presedintelui Romaniei, Traian Basescu, Mircea, s-a conformat cerintei fratelui Traian si a renuntat la calitatea de actionar la firma cu profil militar. Presedintele Traian Basescu regreta ca fratele sau este actionar la o firma cu profil militar, se arata intr-un comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale.
Fratele sefului statului, Mircea Basescu, neaga implicarea in comertul cu arme sau cu explozibili si sustine ca "povestea insailata" de Sorin Rosca Stanescu nu are nicio legatura cu activitatea pe care el o desfasoara in portul Constanta in calitate de manager al unei societati comerciale.
La o serbare campeneasca, pe Valea Gurghiului, in judetul Mures, la care a venit si presedinte PSD Mircea Geoana, liderii locali ai partidului au impartit mii de carti postale cu mesajul "Mircea Geoana presedinte".
google-analytics.com