Cautare

16884 de rezultate pentru "data de nastere mircea petru" (5.35 secunde)
Mircea Gorgan analizeaza cazul Schumacher: ... Magda Marincovici) Profesorul doctor Mircea Gorgan, presedintele Comisiei de Neurochirurgie a Ministerului Sanatatii explica, pe scurt, ce inseamna pentru un pacient in stare atat de grava iesirea din reanimare."Problema cu Schumacher nu trebuie privita ca in filmele SF.
Mircea Lucescu a fost prezent la gala in care CS Dinamo si-a premiat cei mai buni sportivi din anul 2022. Mircea Lucescu n-a stat prea mult si a recunoscut ca a venit mai ales la insistentele lui Danut Lupu, fostul sau elev.
Este riscant, in ziua de azi, sa scrii ceva despre Eminescu. Cu atit mai riscant cu cit o mina de initiati aniverseaza, alaturi de o alta mina de politicieni ipocriti, mai mult de un veac jumatate de la nasterea poetului national.
basilicatravel.ro / NOU!PELERINAJ IN TARA SFANTA /ASEZAMANTUL ROMANESC DE LA IERIHON / MAI/2015 04 - 10 Mai 2015 PROMOTIE !!!! ... Intalnire pe Aeroportul Henri Coanda (Otopeni) - plecari internationale (sala de asteptare) - la ora 04:00, cursa Tarom RO 155.
Barometrul de „vizibilitate” a alesilor in presa nationala aduce de fiecare data surprize majore in ceea ce priveste oglindirea activitatii parlamentare in mijloacele de informare.
Blogul senatorului Filip Petru : ... Nu vreau sa las loc la nicio interpretare, de genul "scufundarii barcii".
PETRU CALAPODESCU) Cele doua zile care au trecut de la suspendarea lui Traian Basescu prin votul covarsitor al Parlamentului si de la inceputul practic al campaniei pentru referendumul de demitere demonstreaza deja cate ceva.
Alexandru Arsinel, Gheorghe Turda, Toni Grecu, Tibi Scobiola, Laurentiu Duta si Connect-R vor expune problemele legate de sistemul de pensii si gestionarea colectiva a drepturilor conexe ale artistilor, in cadrul unei conferinte de presa, premergatoare dezbaterii de la Bruxelles, initiata de europarlamentarul Petru Luhan.
In data de 19 iunie a.c. ... Conferinta va fi de fapt o dezbatere si va reuni reprezentanti ai Comisiei Europene, europarlamentari, reprezentanti ai unor sindicate de artisti din UE si juristi specializati in drepturi conexe ale artistilor. Subiectele principale de discutie sunt:
Incepand cu data de 1 mai 2009, Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE) a decis ca pretul gazelor livrate populatiei sa scada cu 3%, avand in vedere ca operatorii au fost de acord sa isi amane recuperarea datoriilor, a declarat, ieri, Petre Lificiu, presedintele ANRE.
Presedintele ANRE, Petru Lificiu, a declarat ieri ca Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE) a decis ca pretul gazelor livrate populatiei sa scada cu 3%, de la 1 mai, intrucat operatorii au fost de acord sa isi amane recuperarea datoriilor.
Mare Mucenic Gheorghe - purtatorul de biruinta Supranumita Capela Sixtina a Estului. Este situata in satul cu acelasi nume, la 36 km de Suceava si la numai 4 km de centrul orasului Gura Humorului.
Magda Marincovici) Pentru prima data, la Catedrala Sfantul Petru, Suveranul Pontif a canonizat doua calugarite palestiniene. ... Succesiv, potrivit comunicatului emis de Sala de Presa a Sfantului Scaun, presedintele palestinian Abbas a avut o intrevedere cu cardinalul secretar de stat Pietro Parolin.
Sicriul cu trupul fostului Suveran Benedict al XVI-lea a fost scos din Bazilica Sfantul Petru in sunet de clopote si depus in fata zecilor de mii de credinciosi adunati in Piata Sfantul Petru de la Vatican, transmite Reuters.
La trei ani de la trecerea sa in nefiinta, peste locul in care odihneste intru vecie cantareata supranumita "fata cu parul de foc" a fost ridicat un monument, pe care au fost gravate mai multe versuri, semnate "Pui mic" si "Puiucu" - adica numele de alint folosite de Madalina Manole pentru fiul si sotul ei.
Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza pana pe 4 noiembrie 2018. ... BANAT Pana in data de 25 octombrie 2018, temperaturile maxime vor fi in scadere de la valori, in medie, de 16-17 grade Celsius, la medii in jurul a 12 grade Celsius.
Motiunea de cenzura initiata de PSD a fost respinsa fara a avea nici cele mai mici sanse, inregistrandu-se 235 de voturi "impotriva" si 145 de voturi "pentru".
Pentru prima data dupa referendumul din 19 mai, Traian Basescu s-a intalnit cu cei care au decis suspendarea sa. Delegatia liberala a fost condusa chiar de liderul Calin Popescu Tariceanu. ... PSD a terminat deja consultarile de la Cotroceni. ... Liderul social-democrat, Mircea Geoana, propune ca solutie pentru criza politica actuala:
Ce acuzatii i-au fost aduse lui Ion Iliescu si Adrian Nastase EXCLUSIV Mircea Geoana le-a reprosat pe un ton virulent lui Adrian Nastase si Ion Iliescu in sedinta Comitetului Executiv al PSD ca gireaza actiunile lui Victor Ponta si nu spun nimic despre directia gresita in care se indreapta partidul.
Dosarele depuse de diversi agenti economici pentru obtinerea de fonduri SAPARD dau batai de cap angajatilor din cadrul Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit. Directorul Agentiei chiar s-a plans ca volumul de munca este mult prea mare in comparatie cu numarul de angajati de care institutia dispune.
google-analytics.com