La data de 31 august 2010, in jurul orei 00.15, Sectia 7 Politie a fost sesizata telefonic de Dispeceratul 112 - Sector 2 Politie, cu privire la faptul ca pe Aleea Capidava, sector 2, a avut loc o spargere, iar suspectii au parasit locul faptei cu un autoturism marca Dacia Papuc, culoare alba.
In temeiul sesizarii, lucratorii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale si Biroului Ordine Publica - Sectia 7 Politie au efectuat investigatii in zona, ocazie cu care, in jurul 00:45, au depistat in trafic pe strada Campul cu
Narcise, autoturismul marca Dacia Papuc, culoare alba, in care se aflau S. GABRIEL de 26 de ani, conducator auto, J. IONUT de 23 de ani, S. CONSTANTIN de 19 ani, iar in compartimentul carosat, G. DORIN de 18 ani si C. DUMITRU de 20 de ani.
In urma cercetarilor efectuate a rezultat ca, in urma unei inntelegeri anterioare, N. ION de 27 de ani, folosind un autoturism a transportat 3 suspecti, respectiv pe S. CONSTANTIN, G. DORIN si C. DUMITRU, in str. Aleea Capidava unde acestia, prin escladarea gardului si dislocarea unor placi din scanduri de la poarta de acces intr-o curte si a unui placaj de la usa
de acces in locuinta, au patruns in interior de unde au sustras 10 saci cu jucarii din plus, pe care i-au transportat in str. Romula, unde i-a asteptat ceilalti doi suspecti S. GABRIEL si J. IONUT, cu autoturismul marca Dacia Papuc, valoarea prejudiciului fiind estimata la suma de apoximativ 1500 lei, care a fost recuperata integral.
Cercetarile sunt continuate de Sectia 7 Politie cu S. GABRIEL,
J. IONUT, S. CONSTANTIN, G. DORIN, C. DUMITRU, in stare de retinere sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat si cu N. ION in stare de libertate sub aspectul infractiunii de complicitate la furt calificat.