Cautare

291 de rezultate pentru "crima" (2.89 secunde)
lacomia si crima. Se nasc primele carteluri de droguri, iar societatea este condusa dupa alte reguli. (Text: F.P.M.
Ca sa nu mai vorbim de prapastia care e flagranta intre tiganii bogatasi si pegra predispusa la infractionalitate prin insusi modul in care e crescuta (furt, cersit, crima organizata).
Rasturnare de situatie in cazul tanarului Ovidiu Adrian Condruta. Raportul medicilor legisti arata ca moartea lui s-a datorat termocutiei, adica socului termic.
E aceeasi crima organizata. Si nu tolerata, ci alimentata. Ca sa aiba serviciile de unde sa-si recruteze acoperitii. De altfel, Camatarii sunt arestati ca sa fie eliberati si eliberati ca sa fie arestati.
Continuarea razboiului politic este o crima Nu-i exagerata nervozitatea din USL pe marginea desemnarii procurorului general si a sefului DNA?
In "Statul si revolutia" Lenin legitimeaza crima colectiva, executia unei clase sociale de catre o alta clasa. Pentru Marx, proletariatul este "groparul burgheziei", deci discursul sepulcral este cel convocat spre a explica si a legitima istoria.
Neglijenta parentala, pedofilie, seductie, violenta extrema, tortura, crima, ipocrizie - cam asa poate fi descris basmul pe care ni-l amintim cu totii.
Acesta este elev in clasa a IX-a la Colegiul Gheorghe Asachi din Iasi si a comis crima pe data de 22 noiembrie 2013.
Probabil ca daca vinovatii ar fi acuzati de "crima cu premeditare" si pedepsiti pentru asta numarul pericolelor din comertul alimentar la care suntem supusi ar scadea.
Devenita legendara prin calatorii celebri si prin romanul Crima din Orient Express de Agatha Christie, numele acestui tren a devenit sinonim cu calatoria luxoasa.
E mai mult decat sugestiv pentru ca, doamnelor si domnilor, atunci cand vorbim de aspectul penal judiciar facem referire, mai inainte de orice, la infractionalitate, crima, atentat la viata, libertate, demnitate, libertatea cuvantului, proprietate, familie, in fine, la entitatea statului in sine pe care o reprezinta cetateanul.
Indragostiti peste masura, Steluta Ivanciu si Codrin Adrian Stan s-au razgandit insa aseara si au stabilit ca vor sa se casatoreasca fiindca iubirea dintre ei este atat de mare incat s-ar comite o crima daca cineva ar incerca sa ii desparta.
Dar Charlie este islamofob, rasist, sexist, scrie un alt adept al sloganului #JeNe Suis PasCharlie A ucide jurnalisti este o crima.
Crima e condamnabila in orice timp si in orice cultura. Da, ne putem indigna: au fost ucisi 12 oameni pasnici si veseli.
Sub legea sharia, pedeapsa stricta pentru o asemenea crima este pedeapsa capitala implementata de un Stat Islamic. Asta pentru ca profetul Mohamed a spus:
Ei sunt o gasca de infractori, multi dintre ei membri in grupuri de crima organizata, avand ca tinta bugetul de stat.
- In cazul in care nu ai nicio dovada, trebuie sa te intrebi cui ii serveste crima, ceea ce duce automat la ecologisti.
Figurativ vorbind, atunci cand vorbim de defrisari, vorbim de o crima impotriva naturii. Ce am facut noi, cei din aceasta coalitie de guvernare din care face parte si UNPR?
Tatal copilului este inchis pentru crima, mama este in Spania, iar copilul este crescut de matusa (sora mamei). Copilul nu are certificat de nastere, deci nici CNP, niciun fel de act.
In locuința lui a fost gasit si cadavrul politicianului, alaturi de un bilet in care barbatul isi anunța crima, potrivit Mediafax.
google-analytics.com