Cautare

291 de rezultate pentru "crima" (2.64 secunde)
Doi rusi si un ucrainean au fost condamnati pentru prabusirea MH 17. Cursa MH 17 a fost doborata de o racheta deasupra Donbasului.
La actiune au participat peste 1.000 de politisti de la structurile de investigare a fraudelor, ordine publica, politie rutiera, transporturi si crima organizata care au fost sprijiniti de lucratori ai Garzii Financiare, Jandarmeriei si Politiei de Frontiera.
La actiune au participat peste 1.000 de politisti de la structurile de investigare a fraudelor, ordine publica, politie rutiera, transporturi si crima organizata care au fost sprijiniti de lucratori ai Garzii Financiare, Jandarmeriei si Politiei de Frontiera.
Romania a ajuns in presa internationala cu arestarea fratilor Tate, influencerii acuzati de trafic de persoane, viol si crima organizata
Crima socanta in autobuz, in comuna brasoveana Ghimbav. Un barbat si-a injunghiat sotia, suparat ca aceasta il parasise. Soferul a anuntat imediat politia, iar barbatul a fost retinut si audiat.
Potrivit reprezentantilor Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj, Ginel Nicolae nu a recunoscut nimic, sustinand ca nu stie de nici o crima.
Politistii de la Crima Organizata au facut mai multe descinderi la mai multe adrese din judetul Timis, adrese de unde provin IP-urile calculatoarelor folosite pentru postarea injuriilor.
Mandoiu va trebui sa mai dea socoteala si pentru o crima pe care ar fi comis-o luna trecuta, pe 21 octombrie, cand, in locuinta aceluiasi Icu, l-a ucis in bataie pe Petrisor Oprea, de 42 de ani, din aceeasi localitate, cu care bausera pana atunci.
Nimeni nu stie, insa, deocamdata de ce s-a ajuns la crima. Urmeaza ca autoritatile sa afle cum s-a intamplat totul.
Liderul din Romania al gruparii de motociclisti "Hell's Angels" este extradat in Statele Unite ale Americii. Marius Lazar este acuzat de crima organizata si trafic de droguri.
Dubla crima descoperita la Bran, judetul Brasov. Un barbat, pompier la SMURD Moieciu si sotia sa au fost gasiti morti in locuinta din satul Simon, luni dimineata.
In final insa, a lasat "killer"-ul sa aleaga modul de a savarsi crima, solicitand doar sa auda inregistrarea strigatelor de durere ale rivalei sale.
Dupa crima, barbatul a iesit pe ulitele satului si le-a spus vecinilor ca l-a omorat pe Satana. Barbatul a fost retinut si urmeaza sa fie supus unei expertize psihiatrice.
Patru persoane, trei din Mehedinti si una din comuna doljeana Poiana Mare, au fost retinute vineri dimineata de ofiterii de la Crima Organizata din Craiova si Mehedinti, toate fiind acuzate de comiterea infractiunii de trafic de carne vie.
Crima din cauza unei mosteniri intr-un sat din Vaslui. Un barbat de 71 de ani si-a omorat in bataie nepotul, in varsta de 41 de ani, pentru cateva capre ramase mostenire de la o ruda.
Socrul unui politist craiovean de la Crima Organizata a ajuns in spatele gratiilor sub acuzatia de trafic de influenta, dupa ce ar fi primit echivalentul a aproape 4.000 de euro pentru a "aranja"
Crima de la Biserica "Sfantul Ioan Botezatorul" aflata in Piata Unirii din Focsani a avut loc, sambata, in jurul orei 10.30, la scurt timp dupa slujba, cand in lacasul de cult mai ramasesera doar preotul Tudor Marin si femeia care vindea lumanari, aceasta fiind, de altfel, singurul martor.
UPDATE 12:47 Biserica in care a avut loc crima se afla in Piata Unirii din centrul orasului Focsani. UPDATE 12:32 Se pare ca preotul a murit dupa ce a fost injunghiat in zona inimii.
Peste 90 de specialisti de la Serviciul Crima Organizata, procurori DIICOT, dar si jandarmi au descins ieri-dimineata in noua vile din orasul mehedintean.
Afla DETALII TERIFIANTE despre CRIMA Tanara din Japonia al carei trup neinsufletit a fost gasit in apropiere de DN 1 a fost violata inainte de a fi ucisa si de-abia aterizase pe aerpoortul Otopeni, informeaza PRO TV.
google-analytics.com