Cautare

291 de rezultate pentru "crima" (4.62 secunde)
A fost demonstrat de ceea ce au descoperit politistii de la Crima Organizata din Pitesti si Craiova, jandarmii si procurorii DIICOT care au impresurat, miercuri dimineata, satul Gamacesti, de fapt un catun in care stau, in marea lor majoritate, locuitori de etnie rroma.
La fel cum, uneori, din iubire, se ajunge la crima. Prin ce ar putea fi nociva o noua aplicatie din lumea virtuala, un nou joc extrem de popular?
Crima comandata. Doi romani, platiti de o frantuzoaica sa-i calce sotul cu masina O educatoare din Franta in varsta de 38 de ani ar fi platit doi tineri romani cu 4.000 de euro pentru a da cu masina peste sotul ei.
In crima din Austria a fost gasita o bara folosita la camioane. Anchetatorii au folosit date de la taxarea camionului pe drumuri pentru a-l depista pe suspect, insa nu i-au divulgate numele acestuia.
Crima infioratoare a starnit controverse in intreaga tara, iar avocatii au refuzat sa-i reprezinte pe suspecti in instanta. Unchiul fetitei, un barbat de 40 de ani, a fost si el plasat in arest, dupa ce trupul fetei a fost gasit intr-o localitate din centrul statului Madhya Pradesh din India.
Ce se intampla atunci cand o persoana comite o crima si se descopera apoi ca exista o leziune in acea zona?
Ei dadeau din coate, mituiau, ii imbranceau peste bord pe cei care le stateau in cale, erau capabili de orice, chiar de crima, ca sa-si salveze nepretuita lor viata.
Sint oameni imbogatiti subit, care n-au insemnat si nu inseamna nimic in spiritualitatea romaneasca, dar care se considera atit de superiori incit orice critica la adresa lor este considerata o adevarata crima la adresa Romaniei si ca atare trebuie pedepsita drastic.
Este o poveste despre dragoste, tradare si crima. Julia: Dupa ce am pregatit si cantat spectacolul de Carmen, Romeo m-a cerut de sotie si dupa o luna ne-am casatorit.
Este o poveste despre dragoste, tradare si crima. Julia: Dupa ce am pregatit si cantat spectacolul de Carmen, Romeo m-a cerut de sotie si dupa o luna ne-am casatorit.
a imbracat-o zilnic cu alte haine, i-a facut baie, a stat de vorba cu ea si chiar a incercat s-o hraneasca. Crima a fost descoperita dupa o luna, cand duhoarea cadavrului s-a raspandit si a devenit insuportabila.
Caz socant de crima la Mures, unde un barbat si-a ucis copilul de un an si sapte luni, dupa care s-a sinucis.
Dincolo de ei, care par sa mai aiba o sansa, sunt societati lovite rau de boala - societati care isi condamna la moarte femeile pentru ceea ce ei considera a fi crima suprema:
Sefi din Politie sunt urmariti penal pentru dubla crima comisa de Gheorghe Morosan in apartamentul pe care l-a detinut o vreme in Onesti, dupa sase ore in care politia a stat in fata blocului
O femeie, in varsta de 32 de ani, si-a ucis in bataie fratele cu 11 ani mai mare, in urma unui atac de o violenta iesita din comun.
Un proverb arab ne invata ca bucatele nu se mananca la fierbinteala la care au fost gatite. Acum, daca viata ne obliga sa ne sensibilizam la tot ce-i arab in jurul nostru, nu strica sa luam aminte si la aceasta cugetare.
Si pana nu il faci, doar sa te lauzi cu intentia de face este, in multe cazuri, un fel de crima.
Tot de aici aflam ca crima organizata din Romania finanteaza terorismul mondial. E logic, nu? Astfel ii platim pe rapitorii ziaristilor nostri.
Tot de aici aflam ca crima organizata din Romania finanteaza terorismul mondial. E logic, nu? Astfel ii platim pe rapitorii ziaristilor nostri.
Se schimba urechile inrosite de atata curiozitate nerusinata, care se declanseaza nu numai la auzul cuvintelor-cheie gen "droguri”, "crima” sau sistemul de ascultare… La o adica, problemele Connex-ului pot naste o sumedenie de speculatii, nu?
google-analytics.com