Welcome to Roxania: DE CE TENTATIVA DE MITUIRE A TIGANCILOR PENTRU STERILIZARE A FOST O PROSTIE

Zilele trecute o grupare din Timisoara care-si zice organizatie nationalista a publicat pe site-ul ei un anunt ca da 300 de lei fiecarei tiganci care vine cu certificatul ca a fost sterilizata.
Parchetul evident ca someaza, deci, s-a autosexizat imediat - ar fi interesant sa aflam ce se intampla cu persoanele respective, daca nu cumva respectivii or fi fost arestati "preventiv", in timp ce aratia criminali, hoti si violatori sunt (cel mult judecati) in libertate.
Oricum, invinuitii au comis o prostie, in sensul ca riscau sa ramana si prostiti, si cu banii luati.
Pai cum, de ce? Pentru ca pentru tigani propunerea cu pricina e o afacere pe care nu putini ar fi acceptat-o.
Inainte sa va scandalizati, cujetati!
La 20 de ani, o tiganca are deja cel putin trei puradei, daca nu 5-6. La 30 de ani, se pregateste sa devina bunica. Deci, face o afacere cu sterilizarea. Mai ales daca negociaza, obtine ceva in plus, de la fraierii care au propus.
De fapt, daca erau cu adevarat extremisti sau rasisti cum sunt acuzati, atunci, aveau tupeul sa propuna mita pentru sterilizarea tigancuselor inainte de maritis.
Asa, au fost niste fraieri, si-au cautat-o penal. Daca nu cumva au vrut notorietate prin victimizare.
P.S. Sa nu se indigneze Medelin, ca el singur a spus ca etnia cu pricina e antisociala si ca ONG-urile cu intelectuali etnici toaca banii pe seminarii, in loc sa-i educe pe tigani de asa natura incat sa renunte la traiul dupa legea paralela cu statul si sa se integreze. Ca sa nu mai vorbim de prapastia care e flagranta intre tiganii bogatasi si pegra predispusa la infractionalitate prin insusi modul in care e crescuta (furt, cersit, crima organizata).