Cautare

291 de rezultate pentru "crima" (5.10 secunde)
Nu este o rusine ori o crima faptul ca gresim in comportamentul fata de noi insine, fata de ai nostri sau fata de societate.
Imediat, crima s-a transformat dintr-un caz penal, intr-un simbol politic. Pentru cineva, atentatul terorist a devenit un semn ca pericolul factorului islamic devine tot mai periculos, iar altii s-au grabit sa declare victimele drept martiri ai libertatii de exprimare, martiri ai civilizatiei.
A inceput procesul intentat pentru crima de uneltire contra ordinii sociale unor intelectuali acuzati ca au citit si raspandit operele lui Mircea Eliade;
actiune, crima, drama Durata: 113 minute Sinopsis In fata unei amenintari teroriste fara precedent si dupa pierderea singurului agent care putea salva misiunea, CIA ia masuri extreme apeland la cunostintele unui genetician.
Rating-ul emisiunii se multiplica rapid, pe masura ce tot mai multi localnici incep sa urmareasca drama in timp real. Regia: Jodie Foster In distributie: George Clooney, Julia Roberts Gen film: crima, drama, thriller
E fascism daca se foloseste un eveniment tragic (o crima, un atac terorist etc.) pentru a blama o intreaga religie sau natiune atunci cand cei vinovati apartin acesteia.
Spectacole precum D'ale carnavalului, Leonce si Lena, Nepotul lui Rameau, Capul de ratoi, Umbra, Troilus si Cressida, Ocolul pamantului, Trei gemeni venetieni, ori, dupa Revolutie, Tache, Ianke si Cadar, Egoistul, Crima pentru pamant l-au avut si il au in fruntea distributiei.
In distributie: Vin Diesel, Jason Statham, Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris, Charlize Theron Gen film: actiune, crima, thriller Durata:
actiune, comedie, crima Durata: 113 minute Premiera in Romania: 30.06.2017 Ce iese cand un pusti tacut, cu un trecut traumatizant si un prezent incert, isi trateaza ranile vechi cu muzica si cai-putere?
actiune, biografic, comedie, crima, drama, istoric, thriller Durat: 115 minute Premiera in Romania: 25.08.2017 Barry Seal: Trafic in stil American e povestea incredibil de adevarata a unui pilot care a reusit sa conduca una dintre cele mai mari operatiuni sub acoperire derulate vreodata de CIA.
The Snowman (Omul de zapada), in regia lui Tomas Alfredson, va rula in cinematografe incepand cu 13 octombrie. Cu: Michael Fassbender, Rebecca Ferguson Gen film: crima, drama, horror, mister, thriller Durata: 120 minute Premiera in Romania:
actiune, aventuri, crima, drama Filmul se bazeaza pe fapte reale, avandu-l in centru pe Attila Ambrus, un maghiar din Romania, nascut in Miercurea Ciuc si fugit in anii 1980 din tara.
Mary este o femeie puternica care lucreaza pentru o familie de crima organizata din Boston, si a carei viata se invarte in jurul misiunilor periculoase pentru care isi pregateste armele cu atata grija.
crima, drama, mister, thriller Durata: 132 minute Premiera in Romania: 02.02.2018 Pentru a-si recupera fiul, Gail are o singura solutie la dispozitie:
Mary este o femeie puternica ce lucreaza pentru o familie de crima organizata din Boston, si a carei viata se invarte in jurul misiunilor periculoase pentru care isi pregateste armele cu atata grija.
actiune, comedie, crima Jason Bateman si Rachel McAdams fac echipa pe marile ecane din 2 martie in comedia Jocul de-a detectivii, regizata de John Francis Daley si Jonathan Goldstein, aflati deja la al doilea proiect dupa comedia de succes Vacanta cu peripetii, din 2015.
bibelouri), zdrobite in mod auriu cu ciocanul pentru snitele, telefonul roz al bunicii si vreo doua-trei aluzii la dimensiunea intima a vietii, se construieste profilul simbolic al unei certi casnice, care se intensifica treptat, pana la actul probabil de crima comunicationala.
comedie, crima, drama, romantic, dragoste Durata: 108 minute Premiera in Romania: 29.03.2019 Intr-un oras de pe Riviera Franceza locuieste Yvonne, tanara vaduva a lui Santi, comisar de politie si erou local.
Imoralitatea clasei conducatoare romanesti care detine puterea politica de la 1918 incoace nu este cea mai grava crima a ei.
In Statul si revolutia Lenin legitimeaza crima colectiva, executia unei clase sociale de catre o alta clasa. Pentru Marx, proletariatul este groparul burgheziei, deci discursul sepulcral este cel convocat spre a explica si a legitima istoria.
google-analytics.com