Cautare

291 de rezultate pentru "crima" (3.40 secunde)
Pentru aceasta crima trebuie pedepsit Basescu. Nu sint un admirator neconditionat al lui Basescu; n-am incredere in nimeni, nici macar in mine.
Pentru aceasta crima trebuie pedepsit Basescu. Nu sint un admirator neconditionat al lui Basescu; n-am incredere in nimeni, nici macar in mine.
Pentru un preot este o dubla crima sa ucizi in numele Domnului. Judecata lumeasca sau judecata bisericeasca nu va fi nici pe departe asemenea celei de care va avea parte la infatisarea sa in fata celui Atotputernic.
Barbatul se ranise intentionat imedia dupa crima si ajunsese in stare grava la spital. Intre timp, rudele femeii se pregatesc sa o conduca maine pe ultimul drum.
Dar a bate un om beat e o crima. Un om beat trebuie respectat si chiar invidiat. Caci betivul acesta isi gasise un strop de fericire.
Dar a bate un om beat e o crima. Un om beat trebuie respectat si chiar invidiat. Caci betivul acesta isi gasise un strop de fericire.
O romanca de 37 de ani din Austria, aparent autoarea unui accident de circulatie in care au murit doua persoane - o mama de 43 de ani si fiul ei de 5 ani - este acum cercetata pentru crima, dupa ce anchetatorii au descoperit ca cele doua femei se stiau, iar romanca i-ar fi lovit intentionat cu masina.
Un barbat din Satu Mare a devenit suspect principal intr-o crima nerezolvata de opt ani, fiind banuit ca a ucis-o pe actrita Gabriela Dorgai, dupa ce a fost arestat pentru ca si-a batjocorit propria fiica.
Daca anul trecut Teo Peter a fost omorat accidental, zilele trecute el a fost asasinat. Verdictul Curtii Martiale americane care l-a judecat pe sergentul ucigas i-a lasat cu gura cascata si cu lacrimi in ochi pe milioane de romani.
Crima pasionala isi are acordurile ei tumultoase si saltarete, imaginea pensionarilor asteptand ore in sir la ghiseu capata o incarcatura mai emotionala daca este acompaniata de o arie molcoma si trista, iar Basescu nu poate fi aratat in vizitele oficiale daca nu se aude vreo melodie de la telejurnalul comunist.
S-a terminat, dar in matricea genetica a Europei spaima de fascism si de crima organizata la nivel de stat in sistem industrial va ramane vesnica.
Pentru un individ, un cuvant calcat de cineva apropiat poate fi similar chiar cu o crima. In lumea asta mare, si parca tot mai mica uneori, valorile pe care ne laudam ca le cunoastem, conduita pe care o abordam doar atunci cand ne cade bine, totul seamana a fals.
Asa ca barbatul a lovit-o pana a lasat-o fara suflare. Dupa ce a comis crima, atacatorul a sunat-o pe mama fetei si i-a povestit ce a facut.
Trecem prea usor peste faptul ca o femeie si-a omorat copilul. Vecinii au fost complici la crima si parca nimeni nu a sesizat aceasta oroare.
Cazul socant, care pare a fi o dubla crima urmata de sinuciderea multimilionarului rus, vine la doar doua zile dupa ce un fost videpresedinte al Gazprombank a fost gasit mort intr-un apartament din Moscova alaturi de sotia si fiica sa minora.
Parintii copilului in varsta de un an disparut si gasit mort sub un pod, la 500 de metri de casa, in comuna Fruntiseni din Vaslui, cred ca fiul lor ar fi fost rapit din casa si ucis.
Principalul suspect in cazul asasinarii celor doi studenti la medicina din Iasi, marocanul Ahmed Sami el Bourkadi, a fost trimis in judecata la mai mult de cinci luni de la comiterea dublei crime.
Un barbat din Gorj a fost filmat de camerele de supraveghere in timp ce a intrat in casa in care locuia sotia sa, care incerca sa se desparta de el, a atacat-o cu un cutit si apoi a plecat intr-o alta comuna si si-a luat viata.
pervertirea tineretului este cea mai grava crima la adresa unei natiuni (poate ar fi bine ca si noi, chiar "liberi" azi, sa meditam putin la aspectul acesta!).
Caci morala comunista instiga la ura, legitima crima, pe cand morala crestina indeamna la iubire intre oameni, la cinste, la respectarea unor reguli de igiena sufleteasca minime.
google-analytics.com