Cautare

2549 de rezultate pentru "crima carcea dolj" (8.82 secunde)
Liderul PD-L Dolj, mi-nistrul transporturilor Radu Berceanu, si cel al PSD Olt, senatorul Ion Toma, au fost desemnati de Biroul Politic Central de Coordonare a Coalitiei sa scoata din impas negocierile PSD - PD-L din judetele Olteniei.A mai trecut o saptamana, insa negocierile intre PSD si PD-L continua sa ramana blocate in judetul Dolj.
Dupa ce si-a pierdut calitatea de membru al PSD, Geoana trebuie acum sa elibereze si biroul senatorial de la Craiova Presedintele PSD Dolj, Ion Prioteasa, a organizat ieri o conferinta de presa pentru a preciza care este pozitia organizatiei pe care o conduce in urma excluderii din partid a senatorului PSD de Dolj Mircea Geoana.
Numarul animalelor crescute in gospodariile taranesti si in marile „ferme“ a stagnat, in ultimii ani, in judetul Dolj.
La începutul anului, în Dolj existau 136.061 de salariati si 217.176 de pensionari. ... Numarul pensionarilor din Dolj este aproape dublu fata de cel al persoanelor angajate“, a declarat directoarea Casei de Pensii Dolj, Ileana Ciutan.
S-au detasat, de-a lungul ultimilor zece ani, marci fabricate în Dolj si Vâlcea. Astazi vom evidentia cele mai importante branduri din Dolj care au aparut în domeniul alimentar si care au depasit stadiul de marci locale, fiind recunoscute la nivel national sau chiar international.
La "Întreprinderi Mijlocii", societatile din Oltenia ocupa o pozitie mai buna în top (40 - Briari‘s IND SA, din Cârcea, Dolj). Cel mai bun loc obtinut de olteni este la categoria "Întreprinderi Mari", unde CEZ Distributie SA (Craiova, Dolj) este situata pe locul 19.
Propunerile de candidati pentru PE au inceput sa curga de la filialele judetene din toata tara, iar cea care a facut primul pas pentru Dolj a fost organizatia PD, al carei candidat va fi, pe 13 mai anul viitor, euroobservatorul Marian Jean Marinescu.
PSD Dolj nu si-a mai actualizat site-ul de pe vremea cand il criticau pe prefectul Giugea, iar PD-L Dolj nici macar nu exista. Potrivit ultimelor statistici, 40% din populatia Romaniei are in prezent acces la internet.
De mai bine de doua luni, PSD si PD-L nu reusesc sa negocieze o alianta in judetul Dolj.
Astfel, potrivit reprezentantilor Registrului Auto Roman (RAR) Dolj, in ultima vreme s-a inregistrat o crestere a cererilor pentru elibererea de carti de identitate a vehiculelor (CIV), mai ales in cazul autovehiculelor la mana a doua aduse din strainatate.
Fie ca este vorba despre afaceri in crestere in Dolj, fie pur si simplu au iesit la iveala mai multi bani din economia subterana, un lucru este cert:
Un medic din cadrul unei unitati a Marinei americane, acuzate in cazul asasinarii unui batran irakian, a afirmat ieri ca, dupa crima comisa, unitatea a fost felicitata de comandantul sau Medicul Melson Bacos a declarat ca, dupa ce militarii l-au scos pe batran din casa sa, din Hamadia (Irak), l-au legat, l-au pus in craterul format de o bomba si l-au ucis, comandantul unitatii, sergentul Lawrence Hutchins, le-a spus subordonatilor sai:
Este socat sa afle ca tatal sau, despre care credea ca murise in razboi ca un erou, este de fapt in inchisoare pentru o crima oribila, de la inceputul anilor 1920.
Se bazeaza doar pe subventii", a spus Sorin Plimbatoiu, directorul FATA Asigurari Agricole, sucursala Dolj. ... Primele calamitati in Dolj Seceta a inceput deja sa-si faca simtita prezenta in Dolj, chiar daca suntem abia la sfarsitul lunii mai.
Conducerea CJ Dolj, cu gandul la sinistrati In timp ce edilii din Primaria Craiova si-au petrecut Pastele in familie, intocmind lista de pacate pe care ar trebui sa o rosteasca in fata preotului la spovedanie, gandul conducatorilor din administratia publica locala la nivel judetean a stat mai mult la sinistratii lasati fara un acoperis deasupra capului de revarsarea Dunarii decat la sarbatorire.
Acest lucru a luat prin surprindere conducerea Consiliului Judetean (CJ) Dolj, institutie care se va ocupa de construirea retelelor de drumuri si de energie electrica ale localitatii.
Dupa negocierile prelungite dintre PD-L si PSD de la sfarsitul saptamanii trecute, prin care cele doua partide au impartit "frateste" sefiile deconcentratelor din Dolj, liberal-democratii s-au pus pe adunat peste 100 de CV-uri pentru a stabili oamenii care vor fi propulsati in fruntea institutiilor si pe posturile de adjuncti.Pana ieri, PD-L isi stabilise nominalizarile la doar cinci dintre cele 15 institutii deconcetrate, pe care le-a "castigat" in urma negocierilor cu social-democratii.
Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) Dolj are, incepand de ieri, un nou staff.
Abia luni s-a votat modificarea statutului si schimbarea denumirii institutiei din Camera de Comert si Industrie "Oltenia" in Camera de Comert si Industrie a judetului Dolj.
Consiliul Judetean Dolj a semnat un contract de certificare ISO a institutiei pentru un pret de cinci ori mai mare decat al pietei, sustine consilierul judetean Dan Paloiu.
google-analytics.com