Cautare

266 de rezultate pentru "costel" (4.28 secunde)
Funar cerea conducerii Camerei sa-i comunice daca in aceasta perioada deputatii Roberta Anastase, Monica Iacob Ridzi, Marian Jean Marinescu, Mircea Cosea, Cristian Boureanu, Gabriel Sandu, Sorin Paveliu, Dan Buzatu, Dragos Ujeniuc, Cornel Stirbet, Vasile Pruteanu, Costel Ovidenie, Ion Stoica, au fost plecati in strainatate sau nu au fost in Bucuresti.
FD si-a prezentat deja candidatul pentru Primaria Navodari, in persoana lui Adrian Vlad, in timp ce pe lista de candidati pentru Consiliul Local Navodari se regaseste si Costel Ionica, un om de afaceri in varsta de 44 de ani, care are deja si propuneri pentru dezvoltarea orasului din care face parte.
Din lista de candidati pentru Consiliul Local Murfatlar, de mentionat ca alaturi de candidatul PNL pentru primarie se numara Mircea Avram - fost lider al Actiunii Populare, partid care a fuzionat cu PNL, Cristian Cojocaru - in prezent consilier local, Nicoleta Ciobanu - directoarea Liceului Teoretic din Murfatlar, Murat Chenan - consilier juridic in cadrul Administratiei Canalelor Navigabile, Ion Dumitru - economist la fermele Vie Vin Murfatlar, Marica Frunza - presedinta Organizatiei de Femei a PNL Murfatlar, Emilia Lupu - consilier local, sefa agentiei CEC Murfatlar, Gicu Nicoara - sef obiectiv Portul Basarabi, Costel Parvu - maistru principal la fabrica de creta, Cornel Stefan - consilier local, Cristian Stanca - sef Port Basarabi, Florin Velea - director Ocolul Silvic Murfatlar si Marian Samoila - presedintele Organizatiei de Tineret Murfatlar.
Candidatii pentru functia de primar al municipiului Galati sunt, in ordinea partidelor enumerate, Marius Stan, Marin Costel, Ionel Florin Cernat si Constantin Telegan.
Dorel Talpos - Marghita, Ioan Lucaciu - Stei, Costel Sirghie - Nucet, Florin Porge - Vascau, Arsenie Marosan - Balc, Sorin Degau - Buntesti, Ioan Lazau - Cabesti, Florin Corb - Ceica, Gheorghe Huple - Ciumeghiu, Ioan Irimie - Cociuba Mare, Nicolae Onica - Cristioru de Jos, Nicolae Neag - Dobresti, Sabina Farcuta - Dragesti, Aurel Bejan - Gepiu, Dan Tiurbe - Madaras, Saveta Osvat - Pietroasa, Dan Ile - Tarcaia si Ioan Balint - Uileacu de Beius din partea PD-L;
In plangerea adresata Curtii de Apel Bucuresti, Costel Ioana si Jozef Kovacs, detinuti in Penitenciarul Bucuresti - Jilava, ii cheama in judecata pe deputatul Nati Meir si presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, pentru incalcarea dispozitiilor articolului 1, alineatul 1 din Legea 554/2004 privind "nesolutionarea in termen de 30 de zile, maximum 45 de zile a unor cereri".
Din Biroul Permanent al PRM vor mai face parte Corneliu Bichinet, Nicolae Patru, Cristian Buzea, Stela Acatrinei, Cristian Stanescu, Victor Iovici, Ioan Baldea, Dan Zamfirescu, Anca Petrescu (toti fiind secretari executivi), Ilie Ilascu, Mitzura Arghezi, Verginia Vedinas, Mircea Purceld, Ilie Merce, Mircea Ifrim, Marius Iriza, Florica Mara, Ioan Aurel Rus, Eugen Mihaescu, Dumitru Badea, Dumitru Avram, Vladimir Farsirotu, Iuliu Ioan Furo, Viorel Dumitrescu, Costel Avram, Danut Saulea, Florea Spirea, Ion Stoica, Angela Buciu, Adrian Roseti (simpli membri).
Cristea Victor Porgras Ana Andries Elena Budileanu Veronica Plesu Andreea Badiu Teodora Paul Buta Valentina Onet Dr. Negulescu Iulia Pc. Pr.Prof. Costel Bulgaru Pc. Pr. Lucian Petroaia
In unul dintre posturile de subprefect de Neamt a fost numit, temporar, Tocu Iulian Costel.
"Viceprimarul, Costel Balan, si-a dat demisia, motivul oficial fiind problemele de sanatate, dar eu nu cred. Saptamana trecuta in sedinta de consiliu a fost vacant postul si urmeaza sa fie propusa o alta persoana pentru functia in cauza.
La fel si la Filiasi, unde, pana la ocuparea functiei de sef al politiei, este imputernicit la comanda subcomisarul Costel Boboiu, dupa cum se mentioneaza pe site-ul IPJ Dolj.
Sursele din magistratura au mai declarat ca si judecatorii care au trimis in CSM membrii din partea Curtilor de Apel vor declansa procedura de revocare a acestora. Ar fi vorba de Dan Lupascu si Costel Dragut.
Nominalizari PD-LNume Insitutie Data concursuluiDobrin Daniela Directia Judeteana de 14 mai munca si Protectie SocialaCatalin Tiberius Mohora Inspectoratul14 mai Teritorial de MuncaCalin Cosmin Petrut Oficiul Judetean 14 mai pentru Protectia ConsumatorilorDiana Maria Busoi Directia Judeteana 14 mai pentru SportDorin Constantin Margarit Casa de Cultura 14 mai a StudentilorEugen Costel Calinoiu Directia Finantelor 18-19 mai PubliceMihai Liviu DumitrascuGarda Financiara 18-19 maiDaniel Drignei Directia Silvica 13 maiMonica Mateescu Agentia Judeteana 21-22 mai pentru Protectia MediuluiIleana Serban Garda de Mediu21-22 maiMircea Constantin Ciobanu Directia 18 mai Sanitar-VeterinaraMariana Tanase Directia de Statistica 19 mai Sabin Petrisor Giurgiu Agentia Judeteana necunoscuta pentru Conservarea EnergieiDumitru Meila Oficiul Judetean de Studii 13 mai Pedologice si AgrochimiceDumitru Brumar Oficiul Judetean de plati 13 mai pentru Dezvoltare Rurala si PescuitIon Dinache Oficiul Judetean pentru 13 mai Ameliorarea si Reproductia Zootehniei
La concursul organizat in aceasta perioada s-au inscris actuala detinatoare a functiei, Elisabeta Dragut, al carei mandat va expira in aceasta luna, si subalternul sau, Costel Niculeanu.
Elisabeta Dragut va primi un nou mandat de procuror general al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Craiova, dupa ce l-a surclasat pe colegul sau Costel Niculeanu, la concursul pentru ocuparea acestei functii.
Onaca, alaturi de angajatii ARSVOMTotodata, Petre Costel, presedintele Federatiei Nationale a Sindicatelor Portuare din Romania a precizat ca a trimis o scrisoare deschisa prefectului judetului Constanta, Liviu Brailoiu, si ministrului Tranporturilor, Radu Berceanu, pentru a renunta la decizia de trecere a Agentiei de Salvare a Vietii Omenesti pe Mare in subordinea Companiei Nationale Administratie Porturilor Maritime.
Nume de politicieni precum Gabriel Oprea, Ludovic Orban, Marian Vanghelie, Miron Mitrea, de magistrati - Florin Costiniu, si de oameni de afaceri - Costel Casuneanu si Marius Locic, apar in stenogramele din dosarul DNA prin care se cere arestarea senatorului PSD Catalin Voicu.
O alta inregistrare aparuta ieri in presa prezinta metodele prin care Catalin Voicu a reusit sa ia 260.000 de euro de la omul de afaceri Costel Casuneanu.
Dosarul influentei In acelasi dosar, au fost trimisi in judecata Florin Costiniu, fost presedinte al Sectiei civile si de proprietate intelectuala din Inalta Curte de Casatie si Justitie, acuzat de complicitate la trafic de influenta, omul de afaceri Costel Casuneanu, asociat la SC PA&CO International SRL Bacau, acuzat de cumparare de influenta, in forma continuata, si Marius Locic, administrator al SC Locic Imobiliare SRL, pentru cumparare de influenta, fals in inscrisuri sub semnatura privata in legatura cu fapte de coruptie, participatie improprie la infractiunea de fals intelectual la legea contabilitatii in legatura cu fapte de coruptie, toate in forma continuata.
Partidul Popular a fost infiintat in anul 2005, de fostul membru PRM, Corneliu Ciontu. Presedintele Partidului Popular este Costel Caras, venit odata cu platforma agrariana.
google-analytics.com