Cautare

265 de rezultate pentru "costel" (5.39 secunde)
Au aparut multe reactii, iar printre acestea se afla si cea a lui Costel Galca, antrenorul cu care FCSB a castigat ultimul titlu, in 2015.
Costel Popa, director adjunct al APD, a tinut sa faca unele precizari asupra prestatiei presedintelui Ion Iliescu. In opinia sa, Iliescu "isi permite sa calce in picioare institutia prezidentiala.
Costel Popa, coordonatorul programului de monitorizare, a tinut sa explice ca suma de 7,5 milioane de dolari reprezinta, de fapt, jumatate din costurile campaniei, la care se adauga cheltuielile legate de organizare, personal, firme de consultanta etc.
Costel Popa, coordonatorul programului de monitorizare, a tinut sa explice ca suma de 7,5 milioane de dolari reprezinta, de fapt, jumatate din costurile campaniei, la care se adauga cheltuielile legate de organizare, personal, firme de consultanta etc.
Gheorghe Moldoveanu (presedinte-din partea CN APMC), Stelian Nicolae Fronescu si Mugur Florin Voinescu (din partea Primariei Constanta-nou intrati in C.A.), Liviu Dan Bleau (din partea Consiliului Judetean-nou intrat in C.A.), Cornel Dumitru (din partea MFP), Ion Jercan (din partea MTCT), Silvia Popeanga (din partea MTCT), Dan Banciu (din partea MTCT), Ion Selaru (din partea MTCT), Eugen Marius Oprean (din partea Asociatiei Patronale din Romania) si Petre Costel (presedintele sindicatelor de pe platforma portuara).
Propunerea a fost facuta de consilierul Marin Costel, cel care a cerut refacerea comisiilor din simplul motiv ca exista o comisie care functioneaza cu un numar par de membri.
Gheorghe Moldoveanu (presedinte), Stelian Nicolae Fronescu (Primaria Constanta), Mugur Florin Voinescu, Liviu Dan Bleau (CJC), Dumitru Cornel (MFP), Ion Jercan (MTCT), Silvia Popeanga (MTCT), Dan Baciu (MTCT), Ion Selaru (MTCT), Eugen Marius Oprean (Asociatia Patronala din Romania) si Petre Costel (FNSPR).
Dupa documentarea dosarului la acuzatiile de furt calificat, cele sase persoane implicate, printre care Ionel Ciocarlan, de 23 ani, Vasile Saviuc, de 24 ani, si Vasile Costel Saviuc, de 35 ani, toti din localitatea Basarabi, au fost gasiti vinovati si de fals material in inscrisuri oficiale, fals in inscrisuri sub semnatura privata si fals privind identitatea, dosar solutionat de instanta prin trimiterea in judecata a tuturor partilor implicate in dosar.
Cu ocazia aceleiasi intalniri cu presa, Mircea Banias a facut referire la anumite informatii aparute in presa, potrivit carora s-ar fi intalnit, in urma cu o saptamana, la hotel Marriott, cu afaceristul Costel Chicheanu, cu Gigi Becali, cu fostul sef al FPS Constanta, Ovidiu Furnica si cu Tanase Barde.
Si tot Costel Barsan va intreaba, o chestiune la care achiesez: taxa pentru TVR, platita de firmele private, chiar daca nu au televizor, este considerata de presedinte morala?
Din partea autoritatilor locale prahovene au participat primarii Samson Constantin - Azuga, Balasescu Razvan - Breaza, Botoaca Dorin Comarnic, Nanu Cornel - Cornu, Iulian Badescu - Ploiesti, Morarescu Costel - Filipestii de Padure, Iarca Gheorghe - Magureni, Neagoe Cristian - Talea, Ilie Gheorghe - Telega, Daniel Alexandru - Cocorastii Misli, Neacsu Mihai - Scorteni, Dumitrescu Mihai - Provita de Jos, Davidescu Bogdan - Sotrile, Stoica Gheorghe - Banesti, dar si consilierii judeteni USL Ludmila Sfarloaga, Rares Enescu, Gheorghe Neaga si Ion Ionica.
Corneliu Ciontu, Anghel Stanciu, Dan Mocanescu, Liviu Almasan, Gabriel William Branza, Bogdan Cantaragiu, Alexandru Ciocalteu, Olguta Cocrea, Dan Grigore, Daniel Ionescu, Mircea Giurgiu, Costel Ovidenie, Dumitru Puzdrea si Ion Stoica.
El a mai precizat ca grupului popular independent i se vor alatura cei cinci fosti deputati PPRM propusi de BND, Daniel Macanescu, Olguta Cocrea, Mircia Giurgiu, Costel Ovidenie si Ion Stoica.
Este cazul municipiului Bailesti, unde primarul Costel Pistritu va semna azi ordinul de incepere a lucrarilor de modernizare a strazilor, trotuarelor si de amenajare a parcarilor.
Daca initial s-a crezut ca va prefera din nou Restaurantul „Ciresica” (cel care la aceasta ora este inchis), presedintele s-a multumit numai sa treaca pe la patronul acestuia, Costel Minca.
Costel Pantilimon a prins curaj dupa evolutia sa din partida Manchester City - Manchester United, contand pentru turul trei al Cupei Angliei, disputata duminica si castigata de trupa lui Sir Alex Ferguson cu 3-2.
Deputatii Alexandru Ciocalteu, Costel Ovidenie, Dan Mocanescu, Ion Stoica, Olguta Cocrea, Bogdan Cantaragiu, Dan Grigore, Daniel Ionescu si Mircia Giurgiu au depus la Camera o propunere legislativa de completare a Legii nr.
Apoi, in prima sesiune a actualei legislaturi, au fost exclusi din partid deputatii Mircia Giurgiu, Ion Stoica, Costel Ovidenie, Dan Mocanescu si Olguta Cocrea, pentru "imoralitatea politica" de a vota in favoarea investirii Cabinetului Tariceanu.
membri - Dorel Labo, Dan Marian, Viorel Hanu, Costel Duca; membri supleanti - Ioan Fodoreanu, Eugen Pop. Vom reveni cu alte informatii.
Liderul acestora, Marin Costel, nu exclude posibilitatea de a se abtine la acest vot. In sedinta de la sfirsitul lunii consilierii judeteni vor fi rugati sa ia act de demisia lui Eugen Chebac din functia de vicepresedinte, atacul in contencios facut de prefect raminind fara obiect.
google-analytics.com