Cautare

266 de rezultate pentru "costel" (2.55 secunde)
Consilierul judetean Costel Avram, prieten si fost coleg de partid cu Raj Tunaru, a declarat ieri la Petrosani, in cadrul unei conferinte de presa, ca judecatorii au decis sa-l aresteze din nou pe Tunaru la prima infatisare pentru ca a incalcat procedurile care i-au fost impuse in momentul eliberarii conditionate.
E drept ca, legat de acest subiect, au fost vehiculate in ultimul timp mai multe nume, printre care si cele ale conservatorului Marin Costel si social-democratului Florin Popa.
Astfel, pentru societatea Apa Canal se vorbeste despre Eugen Zaharia, care in momentul de fata face parte din conducerea Administratiei Pietelor, iar la SADP se pare ca este preferat conservatorul Marin Costel.
Pasca Costel - vicepresedinte, fost director la Directia Silvica din Constanta, cunoscut ca traseist politic PNL-PSD-PNL-PLD; Stavrositu Maria - sotia d-lui.
Marin Costel si Eduard Grosu au fost desemnati sa-i inlocuiasca pe Ion Stefan si Florin Popescu. Al doilea eveniment ca importanta a fost Gala Premiilor PNL, care, desi la o prima vedere nu pare, are in fiecare an un important caracter politic.
Presedintele PLD Galati a anuntat ca pina in momentul de fata in cursa pentru stabilirea candidatilor partidului pentru euro-alegeri s-au inscris doar doua persoane, Costel Gheorghiu, fost senator PD si membru PLD, si profesorul universitar Constantin Frosin din partea societatii civile.
Alaturi de Debu au mai fost dati afara din structurile de conducere si Costel Gheorghiu si Paul Florea. "Conform mandatului pe care il am, am propus Biroului central excluderea celor trei si am primit aprobarea.
Cei care conduc in acest moment ADP, Eduard Grosu, Apaterm, George Cubasa, si Apa-Canal, Marin Costel, au calitatea de interimari.
In celelalte sapte pagini, publicatia prezinta si comenteaza traseul politic si economic al lui Traian Basescu, prezentat ca "marinar-bisnitar" si "miliardar-tunar", precum si relatia dintre presedintele suspendat si oamenii de afaceri Costel Casuneanu, Dorinel Umbrarescu, Dumitru Bucsaru, Mihai Necolaiciuc, Florian Anghelescu, Mircea Basescu, Dan Besciu si Sorin Vulpescu.
Funar cere conducerii Camerei sa-i comunice daca in aceasta perioada deputatii Roberta Anastase, Monica Iacob Ridzi, Marian Jean Marinescu, Mircea Cosea, Cristian Boureanu, Gabriel Sandu, Sorin Paveliu, Dan Buzatu, Dragos Ujeniuc, Cornel Stirbet, Vasile Pruteanu, Costel Ovidenie, Ion Stoica au fost plecati in strainatate sau nu au fost in Bucuresti.
Secretarul Camerei Deputatilor Ioan Munteanu a facut aceasta precizare la solicitarea formulata de Gheorghe Funar pentru a obtine informatii privind deplasarea in strainatate sau in afara Bucurestiului, in perioada 28 mai-2 iunie, a deputatilor Roberta Anastase, Maria Iacob, Jean Marinescu, Mircea Cosea, Cristian Boureanu, Gabriel Sandu, Sorin Paveliu, Dan Buzatu, Dragos Ujeniuc, Cornel Stirbet, Ion Stoica, Vasile Pruteanu, Costel Ovidenie.
Lasandu-i deoparte pe cei de la Ministerul Transporturilor, cred ca cei de la Rosia Montana si Costel Constanda ar face un episod interesant", spune Bogdan Olteanu.
Surse din PD vorbesc despre faptul ca Marinescu ar putea fi sanctionat pentru ca, alaturi de senatorii PSD Ion Iliescu si Nicolae Vacaroiu, a initiat un proiect de lege pentru ca terenul din Parcul Bordei, detinut de Costel Constanda, sa fie declarat de utilitate publica.
Surse din PD vorbesc despre faptul ca Marinescu ar putea fi sanctionat pentru ca, alaturi de senatorii PSD Ion Iliescu si Nicolae Vacaroiu, a initiat un proiect de lege pentru ca terenul din Parcul Bordei, detinut de Costel Constanda, sa fie declarat de utilitate publica.
Marinescu ar putea fi sanctionat pentru ca, alaturi de senatorii PSD Ion Iliescu si Nicolae Vacaroiu, a initiat un proiect de lege pentru ca terenul din Parcul Bordei, detinut de Costel Constanda, sa fie declarat de utilitate publica.
Anterior, surse din PD declarasera ca senatorul Marinescu ar putea fi sanctionat pentru ca, alaturi de senatorii PSD Ion Iliescu si Nicolae Vacaroiu, a initiat un proiect de lege pentru ca terenul din Parcul Bordei, detinut de Costel Constanda, sa fie declarat de utilitate publica.
Astfel, cei 85 de membri cu drept de vot prezenti la sedinta Delegatiei Permanente a PNL Constanta i-au validat, in vederea alegerilor locale din 2008, pe Gheorghe Hansa (primar in functie la Cernavoda), Ionel Chirita (primar Harsova), Ion Podaru (primar Ovidiu), Gheorghe Zamani (primar Techirghiol), Ion Vladoi (in prezent consilier in Basarabi), Ion Soare (primar in functie la Cogealac), Ioan Herdean (Istria), Marian Galbinasu (Corbu), Ion Melcea (Gradina), Gheorghe Badan (Dumbraveni), Nicolae Urdea (Limanu), Ioan Roman (Lumina), Gheorghe Chiriac (Mereni), Ion Oprea (Sacele), Gheoghe Grameni (Mihai Viteazu), Ion Cosor (Pestera), Lucian Blaj (Seimeni), Costel Banu (Ostrov) si Traian Dinu (fost primar Mihail Kogalniceanu).
Consilierii locali Florin Chelaru, Andrei Cosmin, Cristian Popescu, Maria But, Mihai Nistor, Nicolae Matei, Petre Tancau, Ilie Coman, Marian Surdu, Nastasia Chiru, Costel Ocneru, Ion Apostol si Gheorghe Zidaru convoaca, pe data de 10 ianuarie a.c., o sedinta extraordinara a Consiliului Local Navodari, avand pe ordinea de zi 11 proiecte de hotarari.
Bujor - Stefan Arfire, Balabanesti - Florin Codreanu, Balasesti - Vasile Istrate, Baleni - Lica Oprea, Cuza Voda - Neculai Oprea, Cavadinesti - Danuta Bourceanu, Cosmesti - Ion Tuchilus, Fartanesti - Adrian Filote, Gohor - Gelu Sarghie, Jorasti - Georgica Tofan, Poiana - Tudor Trofin, Radesti - Ioan Porumb, Schela - Iacov Varceanu, Tudor Vladimirescu - Costel Gheorghe, Umbraresti - Ion Bulai, Frumusita - Ion Munteanu, Ivesti - Ion Corpaci, Independenta - Costica Ene, Piscu - Mihaita Musca, Pechea - Vasile Manea, in timp ce la Namoloasa va candida social-democratul Adrian Rasmerita.
In plus, arata Matei, "cei sase consilieri locali validati de instanta de judecata - Ion Apostol, Costel Ocneru, Ciprian Zidaru, Cristian Popescu, Maria But si Daniel Nistor, dar si Consiliul Local in majoritatea sa, au depus plangere penala pentru uzurparea calitatii oficiale de consilier local conform art.
google-analytics.com