Cautare

266 de rezultate pentru "costel" (2.87 secunde)
Pentru a afla mai multe amanunte legate de acest subiect, l-am contactat telefonic pe directorul general al Apa Canal, Matin Costel, care ne-a declarat ca, in urma semnarii contractului, lucrarile vor demara in aproximativ o luna, prima strada care va intra in focul reparatiilor capitale fiind Traian.
"Am hotarat sa nu mai pichetam si sa strangem semnaturi din partea membrilor sindicatului nostru, care vor fi consultati cu privire la pasii urmatori pe care urmeaza sa-i faca sindicatul Forum in obtinerea drepturilor salariale", a declarat Costel Harnagea, liderul sindicatului Forum, care numara circa 500 de membri.
Producatorii agricoli din judetul Dolj s-au întâlnit ieri, la Facultatea de Agronomie, pentru a cere lamuriri specialistilor despre accesarea fondurilor europene destinate dezvoltarii sau înfiintarii de ferme agricole. Presedintele Asociatiei producatorilor agricoli din judetul Dolj, Costel Iancu, a convocat fermierii din judet la o întâlnire informala cu reprezentantii tuturor institutiilor care graviteaza în jurul banilor europeni.
Interesant este ca, desi societatea Multi Business, detinuta de Ionut Stamate si Costel Raznatovschi, derula afaceri cu DVD playere chinezesti, are ca domeniu de activitate declarat comertul cu cereale.
"Cele mai multe societati de asigurare din Europa nu preia riscurile catastrofale precum cele din România pentru ca e un risc sigur ", a spus presedintele FATA Asigurari, Costel Eremia.
Societatea ii are ca asociati pe Adrian Rusu, Aiten Ercai, Mariana Francu, Cornelia Gabara, Gabriela, Ioana si Gheorghe Mihalache, precum si pe Costel Oglan.
Afacerea are toate dotarile necesare specifice acestor activitatii, insa vrem sa o vindem pentru ca avem si alte activitati care, insa, nu sunt compatibile cu pizzeria", ne-a spus Costel, patronul pizzeriei, care se declara increzator in succesul afacerii.
"Perioada de somaj tehnic va fi cuprinsa intre una si trei luni, timp in care angajatii vor primi 75% din salariu", a mentionat Petre Costel, presedintele Federatiei Nationale a Sindicatelor Portuare.
Presedintele Uniunii Nationale a Patronatelor cu Capital Privat din Romania (UNPCPR), Costel Olteanu, a subliniat faptul ca aceasta aderare este un pas important atat pentru organizatia pe care o conduce, cat si pentru celelalte organizatii, deja membre ale ACPR:
Potrivit sefului Biroului Inmatriculari si Permise din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Dolj, subcomisar Costel Preda, "in 2008 au fost inmatriculate in judet 8.301 autoturisme uzate cumparate din spatiul UE si 2.816 autovehicule noi au fost achizitionate din spatiul intracomunitar, atat de persoane fizice, cat si juridice".
La conferinta au mai fost prezenti si alti oficiali din cadrul companiilor mentionate, precum si Vasile Otelea si Petre Costel, alti lideri sindicali importanti, ultimul fiind chiar presedintele Federatiei Nationale a Sindicatelor Portuare din Romania.
Noi le-am radiat, asa cum au cerut, pentru ca este dreptul lor, dar le-am atras atentia ca legea nu permite inregistrarea lor la primarii", a declarat subcomisarul Costel Preda, sef Birou Permise si Inmatriculari in cadrul institutiei mentionate.
"Nu vor intra pe lista singurii intretinatori de familie, in schimb, vor intra cei care mai au putin pana la pensionare sau unul dintre cei doi soti care lucreaza in complex", a precizat Costel Mitrut, liderul sindical.
Cand trebuie sa ia, statul aplica si retroactiv, insa cand vine vorba de facilitati fiscale nu e aceeasi regula", a declarat Costel Bidasca, dezvoltator imobiliar.
Este normal ca acele proiecte care nu au reusit sa obtina cota de cofinantare sa iasa din sistem si sa lase locul celor care isi pot asigura banii necesari", a declarat Costel Olteanu.
Preluata de suceveanul Costel Chelaru, societatea a ajuns in faliment cu datorii de 30,4 milioane lei. Omul de afaceri nu a putut fi contactat de reporterii cotidianului "Monitorul de Botosani".
Cristian Parvan- Asociatia Oamenilor de Afaceri din Romania, Florian Costache - Patronatul National Roman, Costel Olteanu - Uniunea Nationala a Patronatelor cu capital privat din Romania, Vicepresedintele UGIR, Stefan Radeanu, alaturi de diplomati, si reprezentanti ai celor mai importante societati italiene din Romania:
Cred ca lucrarile ar putea incepe in august", a spus primarul din Bailesti, Costel Pistritu. Pentru a se incadra in suma prevazuta de minister, Consiliul Judetean Dolj a eliminat din proiect lucrarile de canalizare si alimentare cu apa.
Cea mai mare parte a contractelor de infrastructura primite de Straco in ultimul an si jumatate sunt castigate in consortiu, dar creeaza premisele aparitiei unor noi regi ai asfaltului, alaturi de nume precum Costel Casuneanu de la PA&CO International, Dorinel Umbra rescu de la Spedition UMB sau Dan Besciu de la Euroconstruct Trading ‘98.
Primarul municipiului, Costel Pistritu, spera ca pana la finele acestui an sa finalizeze aleile si sa monteze mobilierul in parc, din primavara urmand sa se ocupe de partea peisagistica, plantarea a 265 de arbusti, acestia fiind adusi in parc alaturi de alte zeci de specii vechi de sute de ani.
google-analytics.com