Cautare

618 de rezultate pentru "corde" (1.75 secunde)
Premierul Calin Popescu-Tariceanu considera ca nu este cazul ca autoritatile administratiei publice sa renunte in acest an la perioada de concediu, considerand ca acestea au demonstrat pana in prezent ca sunt eficiente.
Accesarea sutelor de milioane de euro care vor ajunge in Dolj odata cu intrarea Romaniei in Uniunea Europeana este pusa in pericol de lipsa personalului care sa acorde consultanta pentru intocmirea proiectelor.
Consiliul Judetean de Conducere al Aliantei Dreptate si Adevar D.A. Constanta a decis la inceputul campaniei electorale sa sustina pentru functia de primar al comunei Corbu pe actualul primar interimar Marian Galbinasu.
Theodor Stolojan continua sa agite apele Partidului National Liberal, singura sa reusita de pana acum fiind doar o reactie de compasiune din partea colegilor sai.
Consilierul judetean liberal Victor Manea a anuntat ieri ca noul sau scop politic este instaurarea votului uninominal, prin care fiecare om este liber sa-si aleaga politicianul favorit si nu o lista impusa de un partid, lista pe care se strecoara de fiecare data o majoritate de rebuturi.
Femeile conservatoare s-au intilnit simbata, in sala de spectacole a Teatrului Dramatic "Fani Tardini", pentru a vorbi despre ceea ce reprezinta fenomenul "copiii strazii".
Nicolae Rainea nu se pricepe doar la arbitraj si politica. Social-democratul a fost in tinerete un bun creator de plugusoare.
Munca in administratie pare sa ii fi daunat grav subprefectului Ionel Ciobotea.
Cei doi deputati PNL de Dolj, Mihai Voicu si Horatiu Buzatu, isi vor pierde cabinetele parlamentare din sediul de pe strada Mircea Voda dupa ce Comitetul Executiv al filialei judetene a luat decizia de reorganizare a spatiilor.
Fostul prefect si, pana ieri, important membru PSD, Gheorghe Martin este noul presedinte interimar al organizatiei constantene a Partidului Conservator.
Deputatul PD Augustin Zegrean, membru in Comisia juridica din Camera Deputatilor, a declarat ieri, la Bistrita-Nasaud, ca se va opune votarii legii privind salarizarea magistratilor, prin care acestora li s-ar acorda diferite privilegii.
Dupa mai bine de o jumatate de an de la revarsarea Dunarii, sinistratii doljeni vor intampina iarna si fara case, si fara mancare pentru ca statul nu a acordat despagubiri pentru culturile agricole de pe terenurile aflate acum sub apa decat societatilor comerciale din zona care si-au asigurat terenurile.
Mircea Geoana si-a inceput campania electorala pentru sefia Partidului Social Democrat la Craiova, unde i-a convins pe colegii sai olteni sa-i acorde, la congresul din 10 decembrie, votul pentru al doilea mandat, de data aceasta de patru ani.
Platformele de gunoi vor fi inlocuite de municipalitate cu pubele, incepand cu anul viitor. Edilii s-au gandit sa apeleze la aceasta optiune pentru a elimina ghenele de gunoi, devenite focare de infectie.
Congresul Extraordinar al PSD a dat un semnal social-democratilor, care au inteles sa se adune in jurul noii conduceri pentru a-si contura noile actiuni in anii electorali ce vor urma.
Consilierii militari americani analizeaza ipotezele de marire a efectivelor din Irak, prin trimiterea altor militari sau amanarea plecarii puscasilor marini aflati deja in zona de conflict, au declarat, in cursul acestei saptamani, o serie de oficiali din cadrul apararii.
Cele mai importante evenimente E limpede pentru oricine, cel mai important eveniment pentru scena politica locala a fost reprezentat de alegerea secretarului de stat din cadrul MAI, Victor Paul Dobre, in functia de vicepresedinte national al PNL.
Primaria Ovidiu face eforturi, in aceasta perioada, de incadrare in munca a unui numar cat mai mare de locuitori de etnie rroma.
google-analytics.com