Cautare

618 de rezultate pentru "corde" (2.39 secunde)
Consilierii judeteni democrati David Craiu si Iulian Arama au dezvaluit ieri citeva dintre “secretele” care se afla in spatele scandalului izbucnit in interiorul Consiliului Judetului (CJ) pe marginea bugetului de 2 milioane de lei acordat Directiei pentru Protectia Plantelor.
Vladimir Voronin vrea ca moldovenii care locuiesc in Romania sa fie recunoscuti, prin lege, ca minoritate nationala. In plus, el a anuntat ca intentioneaza sa acorde mai usor cetatenia moldoveneasca tuturor moldovenilor din Romania.
Corina Cretu a prezentat evolutiile sociale, politice si economice din Romania si a raspuns intrebarilor venite din partea unor membri ai diverselor institutii europene din Bruxelles, dar si din partea jurnalistilor straini, ca si din partea diferitelor organizatii neguvernamentale de pe langa Uniunea Europeana.
Administratia locala va fi nevoita sa ia in serios aplicarea Legii nr. 15/2003 si sa demonstreze ca este interesata de acordarea de terenuri tinerilor intre 18 ani si 35 de ani.
Turul doi al alegerilor pentru desemnarea primarului din comuna doljeana Seaca de Padure s-a desfasurat in aceeasi nota de duminica trecuta.
Comitetul Executiv National al PSD a decis ieri sa sprijine in Parlament validarea noului guvern remaniat propus de premierul Calin Popescu-Tariceanu, a anuntat, la finalul sedintei, presedintele formatiunii, Mircea Geoana.
Consilierul PD, Radu Teodor, l-a acuzat ieri pe Emilian Stefarta, consilier PNL, ca profita de functia de presedinte al Comisiei de urbanism a Consiliului Local Craiova, pentru a castiga bani din proiectele de urbanism pe care le intocmeste clientilor.
Peste 25.000 de oameni, din opt judete, au participat ieri la cel mai mare miting electoral organizat in Romania ultimilor ani.
Premierul Tariceanu a declarat ca Parlamentul, daca doreste, este oricand liber sa adopte un vot de neincredere fata de Executiv.
Directorul SRI, George Maior, a declarat dupa finalizarea dezbaterilor din Comisia de aparare a Senatului pe tema legilor sigurantei ca a constat ca exista armonizare intre punctele de vedere ale partidelor.
Alegerea presedintelui Comisiei parlamentare de control al activitatii Serviciului de Informatii Externe a fost amanata, parlamentarii prezenti la sedinta comuna de ieri a celor doua Camere fiind prea putini pentru a asigura cvorumul necesar.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a anuntat ieri ca partidul sau va initia mai multe proiecte legislative pentru facilitarea asigurarii unor ajutoare financiare pentru agricultori.
Liderul democrat, Emil Boc, apreciaza ca, daca liberalii nu vor pune "bete in roate", Alianta PNL-PD s-ar putea desfiinta juridic in doua termene ale instantei:
Agentia Nationala de Integritate va primi consiliere din partea Institutului de Management Public - HAUS, potrivit declaratiilor facute de Tudor Chiuariu.
Solutia listelor comune cu UDMR nu este singura sansa ca maghiarii sa aiba reprezentare parlamentara, sustin reprezentantii UCM.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat luni, ca PSD este dispus sa participe la formarea unui nou guvern, dupa un eventual succes al motiunii de cenzura.
Presedintele Consiliului Judetului, Eugen Durbaca, sustine ca democratii tergiverseaza intentionat procesul initiat pentru blocarea imprumutului in valoare de 85 de milioane de lei.
Bogdan Niculescu Duvaz, purtatorul de cuvant al grupurilor parlamentare PSD, a anuntat ieri ca Partidul Social Democrat intentioneaza sa formeze o platforma de stanga.
Ministrul Munci Paul Pacuraru, care este si senator, a adresat presedintelui Senatului o scrisoare in care cere "deschiderea procedurii de autorizare a analizei daca exista o fapta penala in activitatea" sa care sa intemeieze inceperea urmaririi penale.
Purtatorul de cuvant al Partidului Conservator, Bogdan Liviu Ciuca, este de parere ca, la ora actuala, Ministerul Justitiei a devenit pur si simplu un pion al bataliei electorale.
google-analytics.com