Cautare

618 de rezultate pentru "corde" (2.49 secunde)
Parlamentarii PSD si PPRM par hotarati sa taie stipendiile si avantajele acordate Casei Regale de catre fosta guvernare. Senatorii PSD vor cu orice pret sa modifice ordonanta despagubirilor pentru regele Mihai, iar cei ai PPRM sa taie fondurile guvernamentale destinate principelui Radu.
Socialistii europeni ar vrea ca cele doua partide social-democrate din Romania afiliate la Internationala Socialista sa aiba relatii de colaborare.
Mircea Geoana e din ce in ce mai puternic in disputa cu Ion Iliescu. Desi imediat dupa Congres parea dispus sa-i acorde lui Iliescu presedintia de onoare a PSD drept consolare, acum nu vrea sa-i dea mai mult de o simpla sinecura in partid.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu se lanseaza in promisiuni destul de greu de tinut. El a cerut ieri autoritatilor locale sa-si indeplineasca atributiile indiferent de partidul din care fac parte, asigurand, totodata, ca Guvernul nu va prelua “practicile fostei Puteri“, de racolare politica a alesilor locali apartinand Opozitiei.
Calin Popescu Tariceanu: E greu de facut o ierarhizare din punct de vedere al masurilor, pentru ca ele sint destinate unor sectoare diferite.
Presedintele PNL, premierul Calin Popescu-Tariceanu, a declarat vineri, la Congresul Ligii Alesilor Locali ai partidului desfasurat la Poiana Brasov, ca Executivul intentioneaza sa acorde salarii mai mari functionarilor publici pentru a-si face mai bine treaba.
Scandalul din Parlament a avut ecou si in plan international si risca sa compromita toate eforturile depuse pana acum pentru a da bine in ochii europenilor.
Partidul Republican, filiala judetului Constanta, si-a manifestat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, nemultumirea fata de modul in care Guvernul a tratat negocierile cu profesorii.
Conservatorii si-au demonstrat inca o data abilitatea de a juca la dublu in politica. Consiliul Judetean Galati are un nou vicepresedinte, pe social-democratul Eugen Chebac, ales cu sprijinul PC.
Social democratii vor cere refacerea alegerilor pentru postul de vicepresedinte ocupat de Marcela Sighinas. Realegerea lui Eugen Chebac in functia de vicepresedinte al CJ a adus declaratii socante.
Pe plan extern, presedintele Traian Basescu a avut un an incarcat de vizite oficiale. In ceea ce priveste vizitele externe importante, seful statului a fost primit de Tony Blair, in Downing Street 10, si a vizitat SUA, la invitatia omologului american George W.
Social-democratii vor sa demonstreze actualei Puteri ca sunt pregatiti in orice moment sa preia fraiele guvernarii, cele 15 departamente ale PSD, specializate pe diferite domenii si conduse de catre fostul premier Adrian Nastase (foto), intentionand sa inceapa anul in forta.
Liderul PNL Calin Popescu-Tariceanu conditioneaza deja posibila fuziune cu PD, sustinand ca in Romania nu se poate renunta la liberalism si ca pretentiile democratilor ca viitorul partid sa fie de orientare populara pentru ca acesta sa faca parte din PPE nu sunt tocmai justificate.
Ministrii de Finante din cele mai puternice tari ale lumii s-au intalnit sambata la Moscova pentru a discuta despre securitatea energetica, subiect vizat direct de Rusia, tara gazda a reuniunii.
Democratul Emil Boc a declarat ieri ca aplicarea TVA diferentiata pentru produsele alimentare de baza nu se sustine ca masura sociala, dupa ce, duminica, aprecia ca valoarea taxei ar trebui sa fie diferentiata, in functie de veniturile diverselor categorii sociale.
Presedintele PSD Sector 1, Dan Tudorache, a anuntat ca Biroul Executiv al filialei a hotarat joi seara sa-i acorde lui Dan Ioan Popescu, presedintele autosuspendat al PSD Bucuresti, un termen de doua-trei saptamani pentru a-si rezolva situatia din partid.
Secretarul general al PRM, senatorul Gheorghe Funar, a anuntat ieri ca va depune un proiect de lege impotriva demnitarilor UDMR.
Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud-Vest "Oltenia" ar putea primi in curand bani pentru constructia unui sediu nou.
Ionel Chirita, primarul liberal al orasului Harsova, s-a aratat ieri contrariat de refuzul nejusitificat al Consiliului Judetean de a acorda sumele de echilibru pe care le datoreaza, de patru luni, localitatii pe care o reprezinta, dar si locuitorilor din Castelu si Sacele.
google-analytics.com