Cautare

706 de rezultate pentru "contact" (3.04 secunde)
Am luat contact cu scoala din localitate pentru a preintimpina astfel de situatii si am inteles ca nu asa s-a intimplat.
Este suficient sa participi la un targ comunal sau la o adunare populara pentru a lua contact cu aceasta realitate ingrozitoare.
Sunt convins ca voi reusi sa-mi aduc colegii la Galati si in judetele limitrofe, astfel incat sa ia contact direct cu realitatile de la noi", a declarat europarlamentarul Constantin Dumitriu.
Pavelescu nu este la primul contact cu PNG, excluderea sa din PIN in 2006, avand legatura cu purtarea unor negocieri cu PNG-CD fara mandat din partea partidului.
"Este cert ca în viitor Ucraina va deveni membra NATO. Presedintele Iuscenko si cu mine vom ramâne în contact.
"Suntem in contact permanent cu partenerii nostri rusi. Nu va exista nicio problema, dispunem de posibilitati de a importa titei din Europa Occidentala", a declarat la randul sau purtatoarea de cuvant a diplomatiei de la Praga Suzana Opletalova.
"Discutiile au relevat faptul ca e la curent cu o serie de aspecte privind activitatea unor legionari din interior, precum si a celor din emigratie, iar datorita activitatii trecute a tatalui sau se bucura de increderea celor cu care vine in contact.
"Traian Basescu, ca om politic, este un animal politic in adevaratul sens al cuvantului, are touch (contact - n.n.) cu alegatorii", a spus liderul PSD intrebat fiind daca l-a deranjat acuzatia sefului statului referitoare la asa-zisa lovitura de stat - a doua suspendare a presedintelui.
La acest capitol, Iliescu mentioneaza "consolidarea si activizarea tuturor organizatiilor locale, dezvoltarea spiritului militant al membrilor PSD si prezenta lor activa, in contact cu diferitele categorii de cetateni".
Voi lua contact cu toti sefii de directii, pentru a afla mai multe. Iar in functie de ce planuri are de realizat DADR, ma voi stradui sa le realizez corect", ne-a declarat, in asteptarea primei zile de munca, Boris Parpala.
O serie de fotografii, actualizata zilnic, este disponibila pe site-ul Flickr si contine imagini ale instalatiilor tridimensionale si ale "Cabinei multimedia" (o cabina unde cetatenii pot inregistra mesajele lor adresate deputatilor europeni) din toate statele membre.Directionarea catre mijloacele de comunicare sociale, unde utilizatorii de internet petrec din ce in ce mai mult timp si care au devenit foarte influente in ultimii ani, va permite tinerilor care voteaza pentru prima data sa ia contact cu problematica europeana si ii determina sa se intereseze de actiunile parlamentului, de munca deputatilor si de semnificatia alegerilor europene pentru ei.
Pentru informatii suplimentare in domeniul evidentei persoanelor, va puteti adresa Compartimentului Relatii Publice, din cadrul Directiei Publice Comunitare de Evidenta a Persoanelor Dolj, prin intermediul numerelor de telefon prezentate in antet - persoana de contact:
Geronimo Branescu spune ca oamenii sai din judet au grija ca porcii sa nu se imbolnaveasca de gripa porcina de la om. Astfel, cei care intra in contact cu animalele, si prezinta semnele de boala, sunt obligati sa-i instiinteze pe medici.
Aceasta varianta, de editare a cartilor de identitate in formatul permisului de conducere, cu elemente de siguranta usor de reperat atat de autoritati, cat si de cei care intra in contact cu acest act pentru diferite operatiuni, a fost luata in calcul dupa ce Directia Generala de Informatii si Protectie Interna a inaintat conducerii ministerului si Inspectoratului General al Politiei Romane mai multe rapoarte prin care atentiona ca exista posibilitatea inmultirii infractiunilor care au la baza carti de identitate falsificate, cu precadere in sfera operatiunilor bancare, dar si pe segmentul imobiliar.
Biroul Permanent Municipal interimar Constanta al Partidului National Liberal si-a propus ca, in perioada urmatoare, sa fie in contact permanent cu locuitorii municipiului Constanta, se arata intr-un comunicat al filialei.
Tot surse din PSD mai spun ca Geoana isi doreste o campanie electorala asemanatoare celei organizate de presedintele in exercitiu Traian Basescu - in care se pune accent pe un contact direct cu alegatorii din toate zonele tarii.
Cu orice institutie a venit in contact presedintele, pac, a aparut un conflict! Romania mea este una cu o stare de normalitate.
Sondajul a fost realizat prin contact direct, pe un esantion suficient de mare, 1857 de intervievati, in perioada 7-13 octombrie.
Dar de aici pana la a intra in logica "luptei de clasa", in a-i face pe "moguli" dusmani ai poporului, a-i demoniza pe ei, si apoi pe toti cei care intra in contact cu ei, exercitiile de ura colectiva la care ne-a invitat Traian Basescu, in lipsa de proiect de viitor, dar si in loc de bilant al primului mandat, au falsificat si ele votul.
Astazi, am obtinut o serie de dovezi care confirma ipoteza ca irationalitatea vadita a basescianismului afecteaza capacitatile intelectuale ale tuturor celor care intra in contact cu aceasta ideologie.
google-analytics.com