Cautare

706 de rezultate pentru "contact" (3.08 secunde)
Potrivit unui comunicat al MEC, datele de contact ale avocatului dr. Georg Bernsau sunt Zeilweg 42, D-60439 Frankfurt am Main, telefon 0049 69 963761 130, fax 0049 69 963761 145.
Companiile interesate si eligibile trebuie sa depuna scrisori de interes care sa contina informatiile generale despre companie (adresa, persoane de contact, tara de origine).
Trebuie spus ca in ultimii ani tot mai multe familii instarite isi trimit odraslele pentru doua-trei saptamani in Anglia, Franta, Germania sau Elvetia sa invete limba si sa intre in contact cu obiceiurile locului.
Un alt avantaj al tehnologiei cipului consta in faptul ca permite executarea tranzactiilor fara a lua contact cu banca emitenta, pentru autorizarea platii, situatie care permite bancilor sa-si reduca cheltuielile legate de serviciile de telecomunicatii, in conditiile mentinerii sigurantei platilor.
Ofertele pentru produsele de lux vor fi expuse in functie de tematica, milionarii romani avand ocazia sa ia contact cu produse din urmatoarele categorii:
In partea de sus se trec in general datele de contact, urmate de experienta profesionala (daca exista), educatie, realizari, aptitudini, hobby-uri si orice alta informatie care-l poate convinge pe angajator sa va cheme la interviu.
Perioada variaza in functie de personalitate si temperament, de mediu, de persoanele cu care se intra in contact. Exista persoane care se simt ca acasa dupa cateva saptamani si altele care inca au probleme de integrare si dupa o jumatate de an.
De asemenea, au fost gasite nereguli si la placa de presiune, cilindri de frana si aditivi Ambro import Ungaria, care erau fara etichete in limba romana si certificate de garantie incomplete, filtre de ulei si aer Baldwin fara etichete cu elemente de identificare si caracterizare ale importatorului, contact de chei import distribuit de SC Giramex SRL fara informatii in limba romana;
"Scopul intalnirii a fost acela de a stabili primul contact in vederea realizarii unui studiu a ceea ce va urma sa se cheme Zona Metropolitana Constanta.
"Boala se transmite prin contact direct cu un animal infectat sau prin nastere. Este adevarat ca sunt aproximativ aceleasi caracteristici ale HIV-ului, dar nu este vorba de asa ceva.
Agentia Nationala pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie este Punctul National de Contact pentru desfasurarea competitiei Premiile Europene pentru Initiative Antreprenoriale, competitie organizata de Directoratul General pentru Intreprindere si Industrie al Comisiei Europene.
Vizitatorii Salonului Funerar vor avea ocazia sa ia contact cu oferta expozantilor incluzand sicrie, garnituri mortuare, ornamente pentru sicrie, monumente funerare, automobile funerare, incinerarea persoanelor decedate, etc.
Date de contact ale proiectantilor si expertilor autorizati se obtin de la ITC. De la primarie se obtin numai datele despre arhitectii cu drept de semnatura.
"Organizam acest eveniment pentru a permite operatorilor economici si persoanelor fizice sa aiba un contact direct cu bancile", a declarat Gheorghe Albu, presedintele CCI "Oltenia".
Pe langa faptul ca ierbicidul Roundup, asociat acestui gen de culturi, arde, efectiv, intreaga vegetatie cu care intra in contact, oamenii vor suferi grave dereglari hormonale, care pot merge pana la sterilitate, iar femeile vor da nastere la copii cu malformatii.
fie agentia se ocupa in totalitate de realizarea cadastrului, fie il pune pe beneficiar in contact cu o persoana fizica autorizata sa execute lucrarile de cadastru", a declarat Mihai Mehedintu, directorul agentiei imobiliare Mehedintu.
Si cum CV-ul este primul contact intre angajator si potentialul angajat, acesta trebuie sa fie impecabil. In momentul in care o firma importanta scoate la concurs un loc de munca, de obicei numarul celor interesati se ridica la cateva zeci sau chiar sute.
Ca nou angajat ar trebui sa retineti ca prima zi de munca nu e, in general, una de munca, ci una de acomodare (cu firma, cu regulile interne), de contact (cu colegii, superiorii) si de informare (despre sistemul de lucru).
In cazul in care anuntul de angajare e ambiguu si nu sunteti siguri daca trebuie sau nu sa trimiteti o fotografie, specialistii recomanda sa intrebati persoana de contact.
Aceste date au fost prezentate in cadrul Forumului de Afaceri Romania-China, al carui scop a fost realizarea unui mai bun contact intre companiile romanesti si piata chineza, in acest moment raportul export/import fiind de 1/6 in favoarea Chinei.
google-analytics.com